Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
macak_fric wrote:..jel neko primetio da u beogradu nema dopa ni za lek?pricaju mi ovi moji banditi,kazu da je bukvalno,par dana nakon sto sam otputovao nestalo.nema.gomila likova je popadala,a ostali su redom prestali da rade.!
Ovo je inače prikladan komentar na kraju posta za nekog ko nema nikakvu želju za dopom i ko je psiho-fizički dobro, a blokatore pije tek tako, radi mame.
Kakogod, ja ti želim sve najbolje i da potražiš stručnu pomoć u vidu savjetovanja...
:axe:
stvarno, možeš da se praviš da ih ne poznaješ, a i ko su oni uopšte, pričaju o nečemu što je prestalo da te zanima, past poznanstvo i past plodovi.
macak_fric wrote:..jel neko primetio da u beogradu nema dopa ni za lek?pricaju mi ovi moji banditi,kazu da je bukvalno,par dana nakon sto sam otputovao nestalo.nema.gomila likova je popadala,a ostali su redom prestali da rade.!
Ovo je inače prikladan komentar na kraju posta za nekog ko nema nikakvu želju za dopom i ko je psiho-fizički dobro, a blokatore pije tek tako, radi mame.
e, dopa nema ni za lek ni u Novm Sadu!!!
a toznam tako što me je za poslednjih desetak dana nazvao ko god me ikada upoznao, video i odradio šemu sa mnom a još je u tom fazonu!
bilo je i više nego teško odjebati ih sve, odgovoriti išta pametno na one "počastiću te, samo mi iskurblaj nešto" fore!
uf!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"