OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Boban

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by Boban »

Param-parcad wrote:razvlacim se kod kuce,bez cvonjka u dzepu,razmisljajuci danima o jednoj legendi koja se prepricavala mesecima unazad...ta legenda se zove "plata" koju sam trebao da dobijem jos na pocetku maja...koja bi mi resila dosta toga sto sam zamislio...no kako vreme odmice,vise sa sigurnoscu ne znam ima li u tome i malo istine ili je to sve samo plod maste nekog ludaka...mozda ja nikad nisam ni radio...ko zna...bitno je da vreme radi svoje i da stvari idu u zaborav...ne sve naravno,droga ce uvek biti tu da te podseca da je za nju kod tebe vreme stalo...odoh da kosim travu trimerom,mozda izbijem sam sebi oko kamenom koji bude podleteo.makar cu imati da napisem nesto novo.
Ko zna zasto je to dobro Dacho!Pozzz
Param-parcad

Post by Param-parcad »

samo da znate da se kanim danima da vam ispricam istinu o sebi,pizdi nenadjebivoj.ima nedelju dana kako sam koketirao sa starim nam prijateljem dopom i starim mi prijateljem sa foruma.zagazio sam dovoljno da se trgnem i nakon nedelju da se skidam troksima i nabavim ih...sta se desava,prolazi dva dana i ne osecam nikakvu zelju(na djonovima doduse ali je i velika pauza odradila svoje)posle ta dva dana saznajem od oca da idemo kod njegovog brata(mog cice...vrlo logicno)u novi sad da mu pomognemo da postavi rigips ploce po stanu,ostaje se dva dana i meni super,taman da ne dodjem u iskusenje,sto je sigurno,sigurno je a i radna terapija ce mi dobro doci...
fokusirao bih se na treci dan koji je poceo u pola sest ujutru,ni trenuo nisam a vec sam sedeo u kolima i vozio...da napomenem da kada god idem negde,uvek nesto zaboravim,neku sitnicu ali...to je bolest vecine ljudi tako da se necu na tome puno zadrzavati.akcenat bih bacio na situaciju kada sam poslao oca na nekoj pumpi da uzme guaranu,taman koliko da uzmem trokse i ne osecam nelagodu u telu koja je vec pocela sa nazuljanom buljom...MOZETE MISLITI KAKO SAM SE PRENERAZIO KADA SAM SKAPIRAO DA "SITNICU" KOJU SAM ZABORAVIO SU TABLA TRODONA!!!posle tog saznanja,srknuh gorko guaranu i nastavih jer smo preko pola puta prevalili,pa stvarno ne znam koji izgovor da smislim da zajebem cala...a i muka mi je od tih stvari...taj dan,petak trinaesti je bas bio trinasti po mene...oni koji znaju razumece sta je treci dan posle horsa raditi tezak fizicki posao...jos ja,kao razbacan,picim ko deda od 70 godina i glumim ludilo pred mojima da ne posumnjaju nesto...pravdao sam svoje stanje jakom prehladom posto mi je i nos curio...sranje,sranje,truc,truc...dosla je i crna kobna noc...kada me je celo telo bolelo sto od rintanja ceo dan,sto od zikre...zapala mi je najmanja sobica u potkrovlju gde je bio pakao...nije bilo ni tv-,kompa,knjige...nicega sto bi mi olaksalo stanje makar malo,no vrhunac je bio kada mi je cica pokazao krevet u kome cu da spavam sa najlosijim izgovorom za jastuk ikada...plisano srce 12 sa 15 cm(lupetam ali tu je negde)...gledao sam u njegova ledja koja su odmicala,sa pitanjem na ustima koje nikako nisam uspeo da izgovorim"stani,jes` se ti to zajebav`o ili...?"na zalost,znao sam da je cica suvise ozbiljan i da to njemu ne bi prilicilo te sam ostao nemo zabezeknut...
mislim da je bilo u sobici 68 stepeni...kakav pakao bese do jutra...vredan svakog pamcenja...definitivno bez muke nema nauke...i drugi dan je bio sranje ali je bio dosta laksi,danas je treci dan i pre par sati sam stigao iz novog sada gde se odigrala ova drama...uzeo sam dva troksa koliko da spavam i da se odmorim a ostalih osam sam se ratosiljao...ja se nadam da ce ovo udaranje buljom o led da urodi plodom na malo duze staze....jebi ga,jebi ga,losa sam slika i prilika...aj bolan,ja vas stvarno ne bih vise zadrzav`o.
klara60

Post by klara60 »

Param-parcad wrote:ja se nadam da ce ovo udaranje buljom o led da urodi plodom na malo duze staze....j
I ja se nadam i iskreno vjerujem u tebe...
Nego, zasto se malo ne pozabavis uzrokom, tj. sta je to sto te navelo da "koketiras", da li je to bas tako moralo biti ili se moglo izbjeci...Razmisli-razjasni sam sebi...
Pozdrav
Param-parcad

Post by Param-parcad »

klaro,uzrok je bio prilicno standardan za narkomaniju,dosada,nezadovoljstvo sa razvojem stvari i...utackani drug ali da se ne lazemo,ja da sam hteo ja se ne bih ni gledao sa njim ali...
klara60

Post by klara60 »

...i kako je sad?
...
Meni se cini da ti nisi sebi dopustao da ti bude dosadno-kosenje trave, kupatilo, te majstorije i sl...no, sto je bilo, bilo je...bitno je kako je SAD...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

klara60 wrote:...i kako je sad?
...
Meni se cini da ti nisi sebi dopustao da ti bude dosadno-kosenje trave, kupatilo, te majstorije i sl...no, sto je bilo, bilo je...bitno je kako je SAD...
SAD je isto kao sto je i bilo,samo malo gore...neke stvari mi se uzasno ne poklapaju ali sam makar cist.previse sam se uplasio zikre a maltene je nisam ni osetio(ipak je sedam dana malo da bi se doziveo totalni fijasko)...medjutim,dosada mi je za vratom,pomesana sa depresijom...nista mi se ne radi,krenem u teretanu u mislima,sviram gitaru u mislima...radim sve u glavi a inicijalna kapisla nikako da se upali.
koji sam tek magarac ispao nevezano za drogiranje...pppfffffffff...sam sebe bi zaklao,obesio,upucao,zapalio...popio cijanid,utopio...pa onda za svaki slucaj pregazio tenkom dva puta...ali o tome drugi put.nisam nesto u fazonu da predstavljam sebe kao budalu sada,neophodno je da prodje vreme kada cu i ja moci tome da se nasmejem.aj uzdravlje...
saša-ex

Post by saša-ex »

Tebi je u stvari lepo u zivotu, imas finu gajbu, mama spremi klopu svaki dan, po nekad se castis sa gudrom, juris klinke po gradu, kenjas po forumu ....
Ti mu dodjes ko neki razmazeni narkoman, koji nema petlju da se suoci sa svojim zivotom i resi ga. No nije to problem, pa i ja sam bio govnar obican. Pitanje je samo dokle ces da kenjas?
SAMO CEO ŽIVOT...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

verovatno si u pravu za vecinu stvari...
saša-ex

Post by saša-ex »

Od toga ni ti, ni ja, nemamo nista....
SAMO CEO ŽIVOT...
7474

Post by 7474 »

saša-ex wrote:Od toga ni ti, ni ja, nemamo nista....

kako nemate?? do duše, ti nemaš.. al on ima ceo taj teret osamostaljenja, koji čeka i strejtere i koji je i njima često stresan i naporan.. a kamoli za jednog ćomana.. zamisli koliko je to nemoguća misija za nas ovakve!!

ja sam imao "sreću" da ostanem skoro sam već u 19. tako da me zaobišao taj haos bivanja na dopu i življenja samostalno (odnosno bez tih sitnih beneficija tipa skuvane klope, opranog veša, plaćenih računa i eventualnog džeparca...).
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Post Reply