Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
e i kultur shock sam slušo na EXITu..
znaš odakle znaš pevača tog banda?? (ja nisam mogao da verujem internetu, kada su mi rekli odakle znam tog lika..)
nije da mislim da si mene posebno zajebavao.. nego si nešto smrknutiji nego inače, ovih letnjih dana, pa reko da ti ne dižem pretisak dodatno!
slažem se da nikakva šala nije na odmet, na ovom našem forumu i u ovakvim životima.. čak i kad je na moj račun-ne smeta, veruj mi.. a ono što mi smeta, objasnio sam milion puta i zamisli, vredelo je pomučiti se oko objašnjavanja..
dobar si ti momak, vudde, već sam ti to negde napisao...
i još nešto, jedan je trip čitati te under the influence a sasvim druga stvar kada si (sam) clean!
kako sam krenuo, počeću da primenjujem NA korake na tebi a to bi za sada stvaaaaaarno bilo too much!
poštovanje!
iskreno! tebi i drugima.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Ali... 'bobby b.' ... mislim da je bio previše pristrasan, ljut, neobjektivan... dok je stvar pisao i komponovao...
hm...
Izvinjavam se na upadu,
ali spontano sam i na glas komentarisala...
:axe: