sta da radim????
sta da radim????
zdravo , ja sam nova na ovaj forum . imam veliki problem i treba mi vasa podrska i savet. u braku sam sa zavisnik od heroin. zajedno smo 4 godini ,a on je zavisnik vec 7 godina. probao je nekoliko puta da se skine ali svi ti obidi su bili bezuspesni. pre oko 4 meseca meni je sve doslo preko glave, spakirala svoje stvari i htela otici. ali on nije hteo da me pusti, zato sto me mn. voli, ja to sigurno znam, i zato resila sam da mu postavim ultimatum ili ja ili droga, biraj.on je odabrao mene. sledeci dan smo otisli kod doktora ispricali nasu pricu, doktor mu je dao terapiju, buprenorfin, do pred mesec dana sve je bilo super, postepeno sam gledala promene kod njega , pozitivne naravno, i bila sam srecna. ali sada nekako mi je sumljiv.raspolozenje mu se menja, a i sigurna sam da je bio uradjen 3 puta, ali on to naravno ne priznaje. kaze da sam ja luda. imam taj neki proklet osecaj, da opet je na heroin, sledeci tjedan imamo zakazano kod doktora, kao nekakva si kontrola.mene zanima dali on moze da koristi i heroin i buprenorfin zajedno. a u glavi mi je totalni haos, nemam skime popricati za ovaj nas proble, naravno niko nezna, postala sam kao histericna, neda mi se da se vidim s prijatelima, svima sam cudna a inace sam veoma druzeljubiva osoba.neznam sta da radim. dajte mi neki savet..cao
Re: sta da radim????
Botkice, jedan odgovor sam ti dao u temi iznad. Druga stvar je vrlo bitna, da li ti znas u stvari sta je ta njegova terapija? Pa potpuno ista stvar, jer on se i dalje drogira, samo ovaj put uz podrsku lekara....To nije lek koji leci narkomaniju, nego zamena za heroin.
SAMO CEO ŽIVOT...