"za sada bez dobrog naslova"

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
vudd

Re: "za sada bez dobrog naslova"

Post by vudd »

:) A cemu ovo''ti snazni ikonopiscu''?
Ok...necemo balkanski jer ti ne stanujes na Balkanu,i NS je na Kanarskim ostrvima

Mozda si u pravu...Bole mene kita za rode,Milenko :)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
7474

Post by 7474 »

khm, khm..

nešto razmišljam...
"prošla" apstinencija je donela mnogo olakšanja i dobre volje od strane svih, pa se prenelo i na mene.. bio sam euforičan..
al onda sam se totalno skenjao kako je euforija prošla... i nastavio sa "starim" načinom..

sada nisam euforičan uopšte.
ne nedostaje mi heroin i sav taj heroin-rush.. jeste na pošetku, nekoliko dana.. al sad je vreme počelo da se razvlači i razvlači i razvlači...
vremena je previše.. na poslu, nadjem neku zabavu a i svaki dan je drugačiji, pa nekako dočekam 16h.
al zato, kad dodjem kući, krenem da tonem..
postanem svestan kako me užasno bole ledja.. pa skapiram da to komadići metadona napuštaju kosti i sobom nose po molekul kalcijuma.. pa postajem slabiji i nervozniji i jadniji...
onda počnem da se sažaljevam, ako sam sam ili da besnim na nekog ako ima koga..

stvarno sranje situacija!

al kontam da će proći! mora da prodje!
a do tada PUT ON MY RED SHOES AND DANCE THE BLUES!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
7474

Post by 7474 »

još da dodam:

ima taj neki momenat, koji stigne potpuno neočekivano i van svake priče u kojoj me zatekne..
samo se nekako nasmejem (bar skapiram da se osmehujem a lice mi se verovatno i ne promeni, toliko je momenat kratak!) i skapiram, hej, pa ja nisam na opijatima!!!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
7474

Post by 7474 »

klara60

Post by klara60 »

[quote="7474"]ima taj neki momenat, koji stigne potpuno neočekivano i van svake priče u kojoj me zatekne..
samo se nekako nasmejem (bar skapiram da se osmehujem a lice mi se verovatno i ne promeni, toliko je momenat kratak!) i skapiram, hej, pa ja nisam na opijatima!!!

...A zamisli kad ti momenti postanu sve cesci i sve duzi...vrijedi li?!

Samo naprijed
hunter

Post by hunter »

7474 wrote:Ne znam odakle da krenem, pa ću krnuti od ovog bednog momenta u kojem sedim zakucan u mraku, u premalom sobičku, sa otvorenim prozorom, u simboličnih ponoć i 5 minuta.

Mislio sam da sam okrenuo novi list, onda, kada sam se, nakon deceniju i nešto, pojavio u ambulanti za lečenje bolesti zavisnosti.

Onda sam to isto, sa okretanjem novog lista, pomislio kada sam na nekoliko dana, zaista i ostao podalje od heroina.

To cut the long story short, ja i dalje vrtim stranice, uglavnom preskačući pojedina poglavlja, dodjem do kraja "knjige" pa je otpočnem nanovo, negde iz sredine..

I oko ovog foruma kružim besciljno.. Već sam bio ovde, pod drugim nickom, drugim okolnostima i svakako drugog raspoloženja..

Gde sam sad? Kakav sam i šta ću "dalje"...? Nisam siguran.. Pisaću po forumu, čitaću pažljivije ono što napišem i, nadam se, u celom haosu, koji sam stvorio oko sebe, uspeću da pronadjem nit, put, stazicu, makar, od koje bih mogao da sagradim IZLAZ ZA SLUČAJ NUŽDE.
Izlaz za slucaj nuzde, ja bih ti savjetovao tj. mogu ti reci da se izlaz iz ovoga , ne radi na takav nacin, kako sam shvatio ti bi i dalje da se drogiras , ali imas plan za izlaz u slucaju nuzde.
Moram onda da te razocaram da si ti daleko od izlaza kada razmisljash na takav nacin, jer se iz problema narkomanije ne izlazi u slucaju nuzde, mislim moze , ali se opet provjereno vracas istom "zanatu".
Necu da se ponavljam , ali koristicu frazu ili izraz koji je koristenA toliko puta da dok ne dotaknesh dno u drogiranju,a treba da znash sta to znaci, mada mislim da ti nisi josh , do tada ces imati "izlaz u slucaju nuzde" Ja bih volio da ti pomognem , pa ko te nesto konkretno interesuje , javi se tu sam i tu su svi za tebe ok .
PUNO SRECE I POZDRAVA OD NEKOGA KO BI TE ISKRENO POSAVJETOVAO PA Se javi . pozz
hunter

Post by hunter »

jana wrote:Neka si ti opet tu.Izlaz za slucaj nuzde,sigurno ces naci,jer,sigurno,ova posljednja kriza je jedna od najvecih prozivljenih u tvojem putovanju kroz tamu.Kad te realnost pocne vjesati,kad zatvoris oci,a ti znaj,da si opet u jednoj cjelovitosti,nisi rasparcan na komadice u duhu,a takvi,sigurno nalaze i pronalaze izlaz.Voli te Jana.
DA JANO ALI MORAS DA PRIZNAS DA "IZLAZ U SLUCAJU NUZDE " ZNACI DA CE IZACI IZ SVEGA SAMO U SLUCHAJU NUZDE, A AKO NE BUDE NUZDE , STA MISLIS DA CE DA RADI DOK NE DODJE NUZDA , NAZALOST . POZDRAV I TEBI JANO I LIKU KOJI BI DA IZADJE SAMO U SLUCAJU NUZDE , ALI NJEMU ILI NJOJ SAM NAPISAO PAR REDOVA , I JA SAM UZ NJEGA ILI NJU I ZELIM SVU SRECU , A TU SMO SVI ZA PODRSKU I SAVJET, PA EVO JA SAM 2 GODINE VAN ZACARANOG KRUGA I JOS SAM FRESAK :)))
7474

Post by 7474 »

hunt,

davno je bilo to kada sam pisao o IZLAZU ZA SLUČAJ NUŽDE... toliko davno, da se i ne sećam šta sam sve pod tim pojmom podrazumevao.. znaš kako naša vrsta često menja mišljenje, planove (i brojeve telefona)..

verujem da te mrzelo da čitaš sve , do kraja pa si se zaustavio onog momenta kada ti je nešto privuklo pažnju..

kako sada stvari stoje, izlaz, koji sam pominjao (a ti ga isparafrazirao desetke puta), sam pronašao.. pre nekih mesec dana.
nemam ništa protiv načina na koji sam IZAŠAO.. bitno je da sam van (kako ti kažeš) začaranog kruga..

plan (novi plan, još jedan plan...) mi je da kupim nešto vremena a onda, hopefuly, izadjem iz svega ovoga na VELIKA vrata..

svako dobro i hvala na javljanju, anyway!

Nik
7474

Post by 7474 »

jedno sam skapirao:
kad nisam skenjan, ja nemam šta da kažem!!! how sick is that??

dakle, nisam skenjan. veseo sam.. rasterećen i spokojan.
tek nekoliko puta na dan pomislim na heroin. u vreme kada uzimam blokator i onda kada, u jednom kratkom momentu, delu sekunde, shvatim da mi nešto nedostaje.. no big deal!
za sada se, ovako, može!

još jedna stvar.. totalno sam se naložio na sokove, na one prirodne, one gazirane i veštačke, na ledene čajeve, energetska pića, sve ove fenserajske vrste kafa, šejkova i voda sa raznoraznim ukusima, bojama i aromama.
ne serem.. stvarno mi organizam vapije iznutra za čistotom.. kao da se proces sa skidanjem sa dopa nije tu i zaustavio.. Ich brauche mehr! nije do mene.. apetiti za čistoćom rastu.. a kad će da izrstu, zaustave se i eventualno krenu da okoštavaju, zaista ne znam.. i neću da razmišljam (slutim i ureknem...)
zabavno je dok traje, u svakom slučaju..
Kruga

Post by Kruga »

kad nisam skenjan, ja nemam šta da kažem!!! how sick is that??
...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hex6IErt9do[/youtube]
Locked