Ok...necemo balkanski jer ti ne stanujes na Balkanu,i NS je na Kanarskim ostrvima
Mozda si u pravu...Bole mene kita za rode,Milenko

Moderator: sanela
Izlaz za slucaj nuzde, ja bih ti savjetovao tj. mogu ti reci da se izlaz iz ovoga , ne radi na takav nacin, kako sam shvatio ti bi i dalje da se drogiras , ali imas plan za izlaz u slucaju nuzde.7474 wrote:Ne znam odakle da krenem, pa ću krnuti od ovog bednog momenta u kojem sedim zakucan u mraku, u premalom sobičku, sa otvorenim prozorom, u simboličnih ponoć i 5 minuta.
Mislio sam da sam okrenuo novi list, onda, kada sam se, nakon deceniju i nešto, pojavio u ambulanti za lečenje bolesti zavisnosti.
Onda sam to isto, sa okretanjem novog lista, pomislio kada sam na nekoliko dana, zaista i ostao podalje od heroina.
To cut the long story short, ja i dalje vrtim stranice, uglavnom preskačući pojedina poglavlja, dodjem do kraja "knjige" pa je otpočnem nanovo, negde iz sredine..
I oko ovog foruma kružim besciljno.. Već sam bio ovde, pod drugim nickom, drugim okolnostima i svakako drugog raspoloženja..
Gde sam sad? Kakav sam i šta ću "dalje"...? Nisam siguran.. Pisaću po forumu, čitaću pažljivije ono što napišem i, nadam se, u celom haosu, koji sam stvorio oko sebe, uspeću da pronadjem nit, put, stazicu, makar, od koje bih mogao da sagradim IZLAZ ZA SLUČAJ NUŽDE.
DA JANO ALI MORAS DA PRIZNAS DA "IZLAZ U SLUCAJU NUZDE " ZNACI DA CE IZACI IZ SVEGA SAMO U SLUCHAJU NUZDE, A AKO NE BUDE NUZDE , STA MISLIS DA CE DA RADI DOK NE DODJE NUZDA , NAZALOST . POZDRAV I TEBI JANO I LIKU KOJI BI DA IZADJE SAMO U SLUCAJU NUZDE , ALI NJEMU ILI NJOJ SAM NAPISAO PAR REDOVA , I JA SAM UZ NJEGA ILI NJU I ZELIM SVU SRECU , A TU SMO SVI ZA PODRSKU I SAVJET, PA EVO JA SAM 2 GODINE VAN ZACARANOG KRUGA I JOS SAM FRESAKjana wrote:Neka si ti opet tu.Izlaz za slucaj nuzde,sigurno ces naci,jer,sigurno,ova posljednja kriza je jedna od najvecih prozivljenih u tvojem putovanju kroz tamu.Kad te realnost pocne vjesati,kad zatvoris oci,a ti znaj,da si opet u jednoj cjelovitosti,nisi rasparcan na komadice u duhu,a takvi,sigurno nalaze i pronalaze izlaz.Voli te Jana.
...kad nisam skenjan, ja nemam šta da kažem!!! how sick is that??