bla. bla, truć, Dzej!
posle sastanka, na kom se ti pojaviš, plaćam bezalkoholno piće za celu grupu, može??
samo što će tada cene biti izražene u evrima, verovatno ili nešto slično!!!
inače, cinkario sam te da se nećeš pojaviti.
i di je sad taj inat??
MOJA SPECIFICNA PRICA - ili barem ja mislim da je takva
Moderator: sanela
Re: MOJA SPECIFICNA PRICA - ili barem ja mislim da je takva
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Truc, bla, bla Nik.
Svima sa kojima sam bio u kontaktu rekao sam da zbog obaveza na poslu nemam ni najmanje sanse da izadjem ranije i dodjem na ovaj subotnji sastanak a tek tebi sam danima ranije sve potanko objasnio.
Inat je tu a ti samo dobro zapamti sta si sada obecao. 'Papir' sve trpi ali i pamti.
Svima sa kojima sam bio u kontaktu rekao sam da zbog obaveza na poslu nemam ni najmanje sanse da izadjem ranije i dodjem na ovaj subotnji sastanak a tek tebi sam danima ranije sve potanko objasnio.
Inat je tu a ti samo dobro zapamti sta si sada obecao. 'Papir' sve trpi ali i pamti.
poz, zoz!
ne pišeš ništa, ne nastavljaš "ispovest"?
bio je danas sastanak, tvoj sms mi je pristigao usred "deljenja" jednog i više nego zanimljivog tipa.
zanimljivog i poučnog, bez preterivanja!!!!!
nisam bio u situaciji da pomognem, znaš da bih, da sam mogo! a kontam da si se do vremena kada sam završio sastanak i kavicu nakon njega, već odavno odlučio za tretman koji ti je odagnao sve moguće nedaće koje su te zapljusnule! nadam se da ti je makar dobro. da si se smirio, jbga!
kada planiraš da dodješ na meeting? planiraš li uopšte (nije prvokacija, veruj mi, samo opotraga za informacijom)
ne pišeš ništa, ne nastavljaš "ispovest"?
bio je danas sastanak, tvoj sms mi je pristigao usred "deljenja" jednog i više nego zanimljivog tipa.
zanimljivog i poučnog, bez preterivanja!!!!!
nisam bio u situaciji da pomognem, znaš da bih, da sam mogo! a kontam da si se do vremena kada sam završio sastanak i kavicu nakon njega, već odavno odlučio za tretman koji ti je odagnao sve moguće nedaće koje su te zapljusnule! nadam se da ti je makar dobro. da si se smirio, jbga!
kada planiraš da dodješ na meeting? planiraš li uopšte (nije prvokacija, veruj mi, samo opotraga za informacijom)
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
ovo je citat od 8.maja o.g.7474 wrote:ne znam šta bih ti rekao što već nisi čuo od mene..
inače, kladio sam se sa zozom da će u narednih 5 ili 6 meseci da se izvlači i traži razloge da ne prisustvuje našim susretima! čisto da znate s kim imate posla (both wayz)!
danas je 31.jul....
za nedelju dana, biće puna TRI MESECA kako svake nedelje, makar jedanput, podsetim zoza na sastanak.
moja ponuda još traje, drug!
a novi sastanak je već sutra!
Neverovatno je koliko čak i u drogiranju i celom tom ludilu često preovlađuje strah od promene takvog načina života. Kao da nam je lakše da se držimo svega što je loše samo zato što nam je poznato nego da krenemo sa nečim što je sigurno bolje, ali i nepoznato. Tek kada strah od promene bude manji od straha od nepoznatog otvaraju se neka vrata za promenu. Na kraju, mi ne možemo da nosimo zavisnika, sve što možemo je da prenesemo poruku da je oporavak moguć, ostalo je na svakom ponaosob da odluči.
Moon child
Ovo je suština svake promjene.Vuk wrote:Neverovatno je koliko čak i u drogiranju i celom tom ludilu često preovlađuje strah od promene takvog načina života. Kao da nam je lakše da se držimo svega što je loše samo zato što nam je poznato nego da krenemo sa nečim što je sigurno bolje, ali i nepoznato. Tek kada strah od promene bude manji od straha od nepoznatog otvaraju se neka vrata za promenu. Na kraju, mi ne možemo da nosimo zavisnika, sve što možemo je da prenesemo poruku da je oporavak moguć, ostalo je na svakom ponaosob da odluči.
Potpisujem.Ja sam imao tako nenormalan trenutak u komuni posle 4 meseca kad sam shvatio da sve staro treba da se baci i prihvati novo.Uh koji trenutak, nije bas bilo svejedno razmisljao sam ok droga ona me unistila ali nacin zivota pisanje,ljubav,pomeranje vrednosti kod ljudi,jedan ceo zivot je morao da umre da bi se rodio novi.To nije lako i za to je potrebna pomoc jer covek je pretezno uplasen kako kazes.Pozdrav Vuce ,svaka cast.Vuk wrote:Neverovatno je koliko čak i u drogiranju i celom tom ludilu često preovlađuje strah od promene takvog načina života. Kao da nam je lakše da se držimo svega što je loše samo zato što nam je poznato nego da krenemo sa nečim što je sigurno bolje, ali i nepoznato. Tek kada strah od promene bude manji od straha od nepoznatog otvaraju se neka vrata za promenu. Na kraju, mi ne možemo da nosimo zavisnika, sve što možemo je da prenesemo poruku da je oporavak moguć, ostalo je na svakom ponaosob da odluči.
Ja moram da se požalim ipak da je pored svega što sam čuo i saznao, što čitanjem literature, što radom na koracima ili pričom s drugim zavisnicima, jedna mnogo jednostavnije stvar uspela da me udari u glavu, vrlo jednostavna izjava koja me potakla da krenem sa promenom onoga što sam se dugo plašio da menjam:
Ako se ništa ne promeni - onda se ništa ne promeni!
Jbg, nisam Ajnštajn, meni treba tupo oružje, pa pravo u glavu da bih shvatio...al bitno je bar da sada radi
Jbg, nisam Ajnštajn, meni treba tupo oružje, pa pravo u glavu da bih shvatio...al bitno je bar da sada radi

Moon child
Vuk wrote:Ja moram da se požalim ipak da je pored svega što sam čuo i saznao, što čitanjem literature, što radom na koracima ili pričom s drugim zavisnicima, jedna mnogo jednostavnije stvar uspela da me udari u glavu, vrlo jednostavna izjava koja me potakla da krenem sa promenom onoga što sam se dugo plašio da menjam:
Jbg, nisam Ajnštajn, meni treba tupo oružje, pa pravo u glavu da bih shvatio...al bitno je bar da sada radi![]()
Ma ti si Beogradska faca broj jedan.Cuvaj se.pozz