"za sada bez dobrog naslova"
Moderator: sanela
Re: "za sada bez dobrog naslova"
Moze...necemo se vredjamo...Nije zlonamjerno,vise je bosanski,a ti znas da smo mi bosanci lijeni,tako da... a kenjac je kompliment u nekim krajevima Urugvaja,ili ...Paragvaja,jebes i jedno i drugo.Bitnije je da pocinje imati smisao...i nadam se da cemo se upoznati u Trogiru...zajebi Drogir . tamo smo se vec upoznali
...

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
just for today... could you all just leave me alone?!
just today it was a very, very bad one..
and just for today, I think about another equaly shity day aproaching...
just for today, it feels as if Im in the middle of some sort of a danger with no one on my side, to reach out for me and give me the help, I need so much!
and it feels as this JUST 4 TODAY "mantra" works no longer!
a što je sve ovo pisano na e*gleskom???? mem pojma!!! kao, zvuči/deluje poput nečega starog, otrcanog i pomalo tajnovitoga, što mozda nisam pisao baš ja, nego sam prekopirao, ukrao, maznuo misao nekog ko je patio baš kao ja!
just today it was a very, very bad one..
and just for today, I think about another equaly shity day aproaching...
just for today, it feels as if Im in the middle of some sort of a danger with no one on my side, to reach out for me and give me the help, I need so much!
and it feels as this JUST 4 TODAY "mantra" works no longer!
a što je sve ovo pisano na e*gleskom???? mem pojma!!! kao, zvuči/deluje poput nečega starog, otrcanog i pomalo tajnovitoga, što mozda nisam pisao baš ja, nego sam prekopirao, ukrao, maznuo misao nekog ko je patio baš kao ja!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
nedostaju samo dva delića, da sklopim Trogir Trip Puzzle.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MAk8QvttHnk[/youtube]
aj neko postavi spot kako treba, ha?
thanx!
aj neko postavi spot kako treba, ha?
thanx!
woooooooooooooooooooooooow, uspeo sam!!!!
mis'im, da postavim spot. i budem CLEAN!
SUPEEEEER!!!7474 wrote:woooooooooooooooooooooooow, uspeo sam!!!!
ČESTITAM!
DRAGO MI JE, ZAISTA!
znam! luuuuuuuuudilo! ni ja ne mogu da verujem!
hej, nova slika, S?
imam takvu maramu, btw....
hej, nova slika, S?
imam takvu maramu, btw....
:prayer:7474 wrote:woooooooooooooooooooooooow, uspeo sam!!!!
Nik konacno je i na tvojoj temi osvanuo ovakav post!!!
Nemas pojma koliko mi je drago zbog toga

Jedino sto mogu da ti pozelim je da u tom clean stanju ostanes trajno.
Pozdrav od mene :smt039
huh,
kakav nagli prelaz... ono, juče kljucam ovde, ne mogu post da sastavim bez sovke a danas, čist!!!!
meni je to jako čudno..
mislim na jebeni dop svakodnevno.. gutam po ceo blokator (umesto prepisane polovine dnevno) jer sam totalno ukenjan od veličine svoje gluposti i u strahu sam da ova glupa glava moze da se usudi da proba "leba preko pogače"..
hobi mi je da ugovaram sheme sa dealerima i onda ih ispaljujem.. koji sam ja debil!!!! kao, el moze za pola sata kod tebe?? i onda čekam da prodje sat vremena, da dileja nazove, da se zabrine za svoju zaradu i onda se ne javlajam na phone.. pošaljem poruku, kao, ne mogu sad da pričam, zvaću te.. i onda se ne javljam do sutra.. sutra cimam ponovo.. i kenjam, kao, jbg, brte, naletela mi bolja šema!!! zovem sutra tebe!
šta nije u redu sa mnom?? čega sam ostao zeljan?? frke? adrenalina? čekanja na kojekakve majmune, dok sam u krizi??
ako je još neko radio ovakve igrokaze, nek mi javi, baš me zanima da li sam najgori od sve dece...
kakav nagli prelaz... ono, juče kljucam ovde, ne mogu post da sastavim bez sovke a danas, čist!!!!
meni je to jako čudno..
mislim na jebeni dop svakodnevno.. gutam po ceo blokator (umesto prepisane polovine dnevno) jer sam totalno ukenjan od veličine svoje gluposti i u strahu sam da ova glupa glava moze da se usudi da proba "leba preko pogače"..
hobi mi je da ugovaram sheme sa dealerima i onda ih ispaljujem.. koji sam ja debil!!!! kao, el moze za pola sata kod tebe?? i onda čekam da prodje sat vremena, da dileja nazove, da se zabrine za svoju zaradu i onda se ne javlajam na phone.. pošaljem poruku, kao, ne mogu sad da pričam, zvaću te.. i onda se ne javljam do sutra.. sutra cimam ponovo.. i kenjam, kao, jbg, brte, naletela mi bolja šema!!! zovem sutra tebe!
šta nije u redu sa mnom?? čega sam ostao zeljan?? frke? adrenalina? čekanja na kojekakve majmune, dok sam u krizi??
ako je još neko radio ovakve igrokaze, nek mi javi, baš me zanima da li sam najgori od sve dece...
7474 wrote:baš me zanima da li sam najgori od sve dece...

Volim te brate!

Dobrodošao u klub!
Moon child