Evo da se i ja oglasim...2 Jula dobili smo jednog slatkog, zdravog i povelikog (skoro 4 kile) djecaka...posto se gospodin izgleda pravo razbaskario u stomaku i po svoj prilici nije imao namjeru da izlazi, rodjen je na carski rez...ja trenutno imam zescih problema sa postpartumom (insomnia, uzasna anksioznost, gubitak apetita), tako da sam se povezala sa jednom support grupom i sljedece sedmice startam sa terapeutom...tjesi me jedino cinjenica sto je sve povezano sa hormonima i u vecini slucajeva privremeno...
Puno pozdrava za ekipu!
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
- Param-parcad
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
cestitam ti zono...svaka cast.Zona Sumraka wrote:Evo da se i ja oglasim...2 Jula dobili smo jednog slatkog, zdravog i povelikog (skoro 4 kile) djecaka...posto se gospodin izgleda pravo razbaskario u stomaku i po svoj prilici nije imao namjeru da izlazi, rodjen je na carski rez...ja trenutno imam zescih problema sa postpartumom (insomnia, uzasna anksioznost, gubitak apetita), tako da sam se povezala sa jednom support grupom i sljedece sedmice startam sa terapeutom...tjesi me jedino cinjenica sto je sve povezano sa hormonima i u vecini slucajeva privremeno...
Puno pozdrava za ekipu!
Sve čestitke... znao sam ja da će od tebe postati samuraj 

cestitam zono... Svaka cast... 

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
- preispitivac
Izgoreo sam kao rak. Danas sam zakljucio da apsolutno ne verujem u droge. Sad mogu samo jedan dzoint, zar ne?

Jurim rep
Kad ću i ja tako kao vi da pišem, pitam, radim? :axe:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6rsyypvMi54[/youtube]
A, od koga to zavisi? Imas prostor, publiku i kao sto sama negdje napisa-samo da krenes...Pa, kreni...Kruga wrote:Kad ću i ja tako kao vi da pišem, pitam, radim? :axe: