kako da se skinem sa benzodiazepina

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

winston85

Re: kako da se skinem sa benzodiazepina

Post by winston85 »

Ovo mi je ok tema za moja izlaganja...
Bilo je gadno ovih dana, hteo sam opet u bolnicu, ali sam skotao da mogu sam, bar da pokusam...
Valjda je danas cetvrti dan... necu ni da brojim i zamaram se takvim glupostima... Opet ustajem kao fenix i idem dalje...
Odkad sam prestao da pijem rissar, sad cemo videti kako ce biti dalje, kao da mi se sklonila neka magla ispred ociju. Slike su mi jasnije :D ...
Kull... a tek je pocelo...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
winston85

Post by winston85 »

Juce sam popio rivotril 2.mg. bio sam prilicno nervozan...
Dobro mi je. Dobro se osecam. Dlanovi su mi mokri, bukvalno. Malo mi se tresu ruke. Spavam sasvim dobro. Jedino sto mi se ne svidja je sto sam poceo da cugam opet. Ali uspevam da se obuzdam. Ne pijem svaki dan...
Klopam redovno, ali ipak sam smrsao par kg...
sanela

Post by sanela »

winston85 wrote:Juce sam popio rivotril 2.mg. bio sam prilicno nervozan...
Dobro mi je. Dobro se osecam. Dlanovi su mi mokri, bukvalno. Malo mi se tresu ruke. Spavam sasvim dobro. Jedino sto mi se ne svidja je sto sam poceo da cugam opet. Ali uspevam da se obuzdam. Ne pijem svaki dan...
Klopam redovno, ali ipak sam smrsao par kg...
Dragi wins, ne znam šta drugo da ti kažem osim da će te cuga odvesti u isto sr...
Bolnica je očito bila samo prvi korak, ali trebaš ići dalje i potruditi se da dobiješ pravu pomoć.
Kakogod, čuvaj se...
winston85

Post by winston85 »

Hvala Sanela.
Ok sam ja. Dobro se osecam, samo mislim da mi je posao potrebniji nego ikad. Rad spasava...
Post Reply