I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

User avatar
klara60
Posts: 550
Joined: Wed May 14, 2008 8:42 am

Re: I poslije njega...ON

Post by klara60 »

Achtung, acthung-gesucht wird Vudd,lange verscholen...!!!
User avatar
vudd
Posts: 2218
Joined: Fri Sep 26, 2008 6:06 pm
Location: Jugopotamija

Re: I poslije njega...ON

Post by vudd »

Vudd meldet sich zum Dienst.
Pawa...Scheiss auf die Gastarbeiter.

Gottverdammte Scheisse.Vruce je kao kod rogonje u kaznu.
Cist,rasterecen,opusten...da zlo ne cuje
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
User avatar
Kruga
Posts: 398
Joined: Thu Jun 10, 2010 3:35 pm

Re: I poslije njega...ON

Post by Kruga »

vudd wrote:Cist,rasterecen,opusten..

Ohrabrujuće i stimulativno (eto, meni je bitno i daje mi snagu) i za sve posrnule i one koji posrću. Nadam se da sam uspela da objasnim, iako zbrda-zdola, šta sam mislila.
I, nadam se da ću biti u prilici da opisujem kako sam u fazama kada batalim... to.

:smt006
Pawa
Posts: 472
Joined: Fri Jul 10, 2009 7:00 pm

Re: I poslije njega...ON

Post by Pawa »

:shock:
Oooooooooo... :prayer: Ne mogu da verujem!
Pa ko se to nama otvorio citava dva reda :-D
vudd wrote:Pawa...Scheiss auf die Gastarbeiter.
Und so ... Ich weiß nicht was gesprochen :roll:
(Valjda sam dobro napisala)
vudd wrote:Cist,rasterecen,opusten...da zlo ne cuje
Sapnucu ti da ne cuje... Ovo je lepo procitati :wink:
User avatar
preispitivac
Posts: 479
Joined: Thu Dec 17, 2009 1:42 pm

Re: I poslije njega...ON

Post by preispitivac »

E Pawa, htedoh da te pitam nesto.... Zasto se ti toliko interesujes za narkomaniju? Koliko sam skapirao ti nikad nisi bila "user" a nisi ni suovisnik mislim. Pa, otkud to onda? Pitam prijateljski cisto, interesuje me.
Izvinjavam se sto zachatovah Vuddu temu. Pozdrav za Vudda.
Jurim rep
Pawa
Posts: 472
Joined: Fri Jul 10, 2009 7:00 pm

Re: I poslije njega...ON

Post by Pawa »

preispitivac wrote:Izvinjavam se sto zachatovah Vuddu temu.
Pa znas i sam da kad macke nema, misevi kolo vode :)

A sta da ti kazem… Verovatno je i kod mene neka patologija u pitanju samo sto nije zvanicno potvrdjena u nekoj od ustanova :rolleyes:

Na forum sam naletela sasvim slucajno guglajuci o narkomaniji zbog ortaka sa kojim sam u poslednjih mozda dve godine pocela intenzivnije da se druzim, a kojeg znam od detinjstva. Kako je on bio heroinski zavisnik 15-ak godina, naravno da me interesovalo sve sto ima veze sa narkomanijom (mada, ako cemo iskreno i pre toga je mene narkomanija interesovala, ali na srecu ne u eksperimentalnom smislu). U samom startu mi nije bilo dovoljno samo ono sto cujem od njega. Sve sam prihvatala sa poprilicnom dozom rezerve i trebala mi je ''potvrda" sa neke druge, nezavisne od njega a opet dobro upucene, strane. Forum se u tom smislu pokazao kao sjajno resenje.
Uz sve to i ja sam negde imala problem da sa njim otvoreno komuniciram na temu narkomanije. Nisam znala kako da se ponasam prema njemu, o cemu “smem” da pricam a o cemu se cuti, da li i koliko mogu da mu verujem, kako da sto bezbolnije izadjem na kraj sa meni bliskim ljudima koji, najblaze receno, nisu bili odusevljeni tim druzenjem i sl. Negde sam zelela da on potrese koji se s moje strane desavaju oseti u sto je moguce manjoj meri. Te i njima slicne infrormacije sam trazila ovde.
Onda sam se citanjem ispovesti, sto ovisnika sto suovisnika, zainteresovala za ljude koji su ih pisali pa se zadrzah na forumu duze nego sto sam planirala :smt102

Pored svega toga nisam bas neki ljubitelj praznih forumskih prica tipa kako pronaci idealnog partnera, ocuvati brak, sto kulturnije ispljuvati svekrvu, koje je mesto in za izlazak, koja je boja kupaceg kostima ovog leta aktuelna i sl. Tako da je ovaj forum i u tom smislu meni blizi jer se bavi ozbiljnim zivotnim problemima, o kojima mi “normalni” realno jako malo znamo, a pri tom nisam misljenja da se oni desavaju samo drugima i negde verujem da me od "viska" informacija glava nece boleti.
User avatar
macak_fric
Posts: 25
Joined: Tue Jul 06, 2010 2:35 am
Location: beograd

Re: I poslije njega...ON

Post by macak_fric »

neka patologija kazes??pa dobro,ima smisla..a znas da sam se i ja zapitao,narocito zbog toga sto se jedino ti redovno javljas ispod one moje zvrljotine,da nisi kojim slucajem iz 4.odeljenja?ako slucajno jesi,samo da kazem da sam se ja zezao,nikad nista nisam probao,i volim da lazem.i,jebao me legalan xp,sad tripujem da su ispred vrata.ako nisi,i ako je istina ovo sto kazes,onda lepo.ipak je lepo imati u drustvu nekoga ko sirokih zenica gleda na svet,a opet,druzi se sa nama,"ovakvima".uz izvinjenje sto i ja ovde lupetam ono sto nije tema,pozdrav,cuvajte se!!!
It's so lonely when you don't even know yourself.. it's so lonely
outlow
Posts: 54
Joined: Fri Jan 29, 2010 11:52 pm

Re: I poslije njega...ON

Post by outlow »

frojnde.
ih habe niht gewust das wud in doijchland lebt.oh majn got.das ist shreklih aber war.
ih habe auh 4 jare in minhen gevont,fil drogen genomen und mit metadon program fersuht zu entgiften.das is ferdamt shver.
dojche shtat ist gut fur dise problem aber di policaj ist ser hart und arshloh.
ject bin ih auf andere baushtele und kome ni vida nah dojchland.
eine klajne vic.
ales gute main liber landsman
User avatar
Kruga
Posts: 398
Joined: Thu Jun 10, 2010 3:35 pm

Re: I poslije njega...ON

Post by Kruga »

Hallo, Vudd!
Otkad sam naučila srpski, na žalost, prilično batalih nemački. A i linija otpora (kakvog beše?) je i ovde umešala svoje potvrdno pravilo.
Prva reč na našem je bila "papuča". Baba bi mi pokazala papuče, uzme ih i baci istovremeno jasno i glasno opisujući detalje trenutne radnje. I kaže: .....a, donesi mi papuče! – Ja, otrčim, srećna što vidim osmeh jer znam da je sigurno nešto dobro, (upravo mi prolaze neke scene iz 'Bogovi su pali na teme'. 1. deo, naravno, meni jednog od naj filmova bez analiza o žanru, itd, itd...) otrčim po šlape i podignem srećna i donesem joj, a ona potencira: Šta je ovo? – Sad, ja zbunjena jer ne znam zašto ih ne baci opet i ja samo donesem, a opet sigurno nije samo to... Onda, verovatno me je 'razumela', počne da speluje ovo su pa-pu-če! (Žena je bila prirodno neverovatno obdarena prvenstveno kao pedagog, tj. većeg pedagoga i uopšte samoukog poliglotu ja nisam do sada upoznala... Da skratim, zahvaljujući strpljenju njenom, ja naučih da izgovorim te prve 'čupave' reči i njihovo značenje...


:drinkers: U netoksičnom smislu. Čisto, osvežavajuće, zdravo, i... pravo! :)

Do kasnije,
k (u s dve tackice) e!
User avatar
7474
Posts: 653
Joined: Tue Dec 15, 2009 11:28 pm
Location: Novi Sad, Voša

Re: I poslije njega...ON

Post by 7474 »

pozzzz, vuddonja!

stvarno si lepak za ovaj naš forum! svugde te ima, javljaš se redovno....
svaka ti čast!


alles gute?
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Post Reply