nista bez tradicije,vidis kako je odmah upalilo :rolleyes: ..mozda bi borba pocela jos pre dva dana,ali su slepci iz sbb-a imali "tehnicki problem,hvala na razumevanju",pa dva dana nisam imao net.jbt,pre bi oni u NASA zamenili korpu,lamelu i druk lager na svemirskom brodu nego sto ovima treba da zavezu dve zice.a ja sam,iskreno,bio pizda da stanem a da ne mogu svoju dragu da davim celo popodne da mi pravi drustvo,da kuckamo,pricamo,da skrenem misli sa svega.bez toga,jedini net imam preko telefona,ali telefon u ruci tako dugo,hmmm,to je katastrofa koja ceka da se desi.dobro,i nabavio sam jos par pilulica,zavrsio jos neke sitne obaveze,tako da od danas dobrovoljno izdrzavam kaznu kucnog pritvora uz obaveznu meru lecenja.par dana,pijem blok,i vec sam rezervisao mesto kod drage moje L.jedva cekam,da vidim nju,i da ne vidim nikoga i nista ovde..plan je paklen,napolju je pakleno vruce,i bice djavolski dobro da sve prodje ovako :snakeman: ..
pozdrav,cuvajte se.Pawa,tnx sto navijas za mene,i slobodno,ako te iznervira neko,ti dodji ovde i sve istresi.nema ljutis,to je sve zarad viseg cilja.pucaj iz cega stignes.osim iz gun-a,naravno.. :axe:
jos jedna glupa prica
Moderator: sanela
- macak_fric
Re: jos jedna glupa prica
It's so lonely when you don't even know yourself.. it's so lonely
- Unlimited Lou
Super, dan po dan... to je sve kaj ti treba...
sretno!
sretno!
All that you would, you are -
And that is the crown of your craving.
You are the slaves of the wormwood star.
Analysed, reason is raving.
Feeling, examined, is pain.
What heaven were to hope for a doubt of it!
And that is the crown of your craving.
You are the slaves of the wormwood star.
Analysed, reason is raving.
Feeling, examined, is pain.
What heaven were to hope for a doubt of it!
Ne brini, nedam se ja tako lako iznervirati. Nisam ni bas neki ljubitelj hladnog, a jos manje "vatrenog oruzja“, ali... U svakom slucaju hvala na ponudjenom prostoru. Ko zna, mozda ga u slucaju nuzde nekada i iskoristimmacak_fric wrote:Pawa,tnx sto navijas za mene,i slobodno,ako te iznervira neko,ti dodji ovde i sve istresi.nema ljutis,to je sve zarad viseg cilja.pucaj iz cega stignes.osim iz gun-a,naravno.. :axe:

Nego, kako si ti danas?
Zelim ti dobru i brzu sbb vezu kako bi lakse pregurao dan i poveo sa 2:0

- macak_fric
2:0!!spavacu na jesen,ali to mi je trenutno najmanja muka..ae,pa tako.
macak_fric wrote:2:0!!spavacu na jesen,ali to mi je trenutno najmanja muka..ae,pa tako.
Jesi li citao djecka koji se potpisuje sa "prokleti narkoman" ? Ovo tvoje mi malo lici na njega-procitaj ga...
Imas podrsku i sa moje strane.
Pozdrav
- macak_fric
jesam,citao sam.momak je iz zagreba ako se secam,i opet,ako se dobro secam,uspeo je da uzgura.nisam video da se skoro javljao.nadam se da je tako,i ovom prilikom mu zelim svu srecu,ako procita ovo ikada..unlimited,tnx!!!za sada to i radim.dan po dan,i cekam da se malo stabilizujem.danas me kidaju neki djavoli i sanjao sam svakakve gadosti,nisam nesto raspolozen,ali ok,sve je to normalno..
hvala i cuvajte se!!!!
hvala i cuvajte se!!!!
Evo ti, da ne tragas, njegovo javljanje od 30.juna:
"Re: Istinita priča o jednom životu koji je otišao u k....
PostPostao/la prokleti narkoman dana 30 jun 2010, 12:32
Prije svega hvala gospodinu Vuku što je tako lijepo prenio moje pozdrave čitavoj našoj maloj zajednici.
Koa što on reče,radim na moru za dobru plaću, i uživam u svim ljepotama ovog prekrasnog otoka. I da,čist,sam, i bit ću čist, jer mogu i uživam u tome. Zanimljivo je kako se odjednom sa totalnog dna čovjek digne praktički do zvijezda.
Da li je to prst sudbine, da li je to moj silan trud, pomalo od obojeg ili nešto četvrto?Uostalom nije ni bitno.Bitno je da više nikad ne moram da se sredim iliti uradim kako vi to kažete.
Ali meni je bitno i da ste svi vi kojni ste bili uz mene kad mi je bilo najteže i koji ste mi pomagali također dobro, i da ste sretni i zdravi, te da nitko nije posrnuo ponovno u propast iliti u crnu rupu iz koje se tako teško izlazi, skoro pa nemoguće.
Ali neka vam ja budem primjer,skinuo sam se sam kod kuće(naravno uz vašu pomoć), bez nekakvih medikamenata i doktora,i čist sam ako se ne varam 4 mjeseca(prestao sam da brojim dane odavno, tako da sam možda pogriješio u broju dana,ali sad to nije ni bitno).
Zato ljudi slušajte me sad dobro! Ima lijeka našoj bolesti,a zove se vrijeme. Svi vi koji ste još na dopu ili čemu već, ili upravo sada krizirate i molite samo za još jedan šut; nemojte više ako boga znate. To nam ne treba,život je tako lijep kad ponovno progledate kroz trijezne oči,kad osjetite ljubav i spokoj u duši i kad shvatite da više nikad ne morate da se drogirate. Ljudi moji i dragi prijatelji, ovo kako se ja sad osjećam ne može vam pružiti ni jedna droga.
Eto toliko od mene ,imate lijepi pozdrav s jednog od 3 nalijepša mjesta na jadranu,puno vas volim i nek vam je sa srećom."
Ohrabrujuce, zar ne ?!
"Re: Istinita priča o jednom životu koji je otišao u k....
PostPostao/la prokleti narkoman dana 30 jun 2010, 12:32
Prije svega hvala gospodinu Vuku što je tako lijepo prenio moje pozdrave čitavoj našoj maloj zajednici.
Koa što on reče,radim na moru za dobru plaću, i uživam u svim ljepotama ovog prekrasnog otoka. I da,čist,sam, i bit ću čist, jer mogu i uživam u tome. Zanimljivo je kako se odjednom sa totalnog dna čovjek digne praktički do zvijezda.
Da li je to prst sudbine, da li je to moj silan trud, pomalo od obojeg ili nešto četvrto?Uostalom nije ni bitno.Bitno je da više nikad ne moram da se sredim iliti uradim kako vi to kažete.
Ali meni je bitno i da ste svi vi kojni ste bili uz mene kad mi je bilo najteže i koji ste mi pomagali također dobro, i da ste sretni i zdravi, te da nitko nije posrnuo ponovno u propast iliti u crnu rupu iz koje se tako teško izlazi, skoro pa nemoguće.
Ali neka vam ja budem primjer,skinuo sam se sam kod kuće(naravno uz vašu pomoć), bez nekakvih medikamenata i doktora,i čist sam ako se ne varam 4 mjeseca(prestao sam da brojim dane odavno, tako da sam možda pogriješio u broju dana,ali sad to nije ni bitno).
Zato ljudi slušajte me sad dobro! Ima lijeka našoj bolesti,a zove se vrijeme. Svi vi koji ste još na dopu ili čemu već, ili upravo sada krizirate i molite samo za još jedan šut; nemojte više ako boga znate. To nam ne treba,život je tako lijep kad ponovno progledate kroz trijezne oči,kad osjetite ljubav i spokoj u duši i kad shvatite da više nikad ne morate da se drogirate. Ljudi moji i dragi prijatelji, ovo kako se ja sad osjećam ne može vam pružiti ni jedna droga.
Eto toliko od mene ,imate lijepi pozdrav s jednog od 3 nalijepša mjesta na jadranu,puno vas volim i nek vam je sa srećom."
Ohrabrujuce, zar ne ?!
Koji je danasnji rezultat... Jel 3:0?
- macak_fric
ne znam Sasa jesi li procitao ono sto sam pisao,ili ja nisam previse vest na recima,nebitno.vidi,ja od januara krenem na lecenje,tri dana preguram,dva zajebem.onda se kao pizda izgubim 15 dana,pa se javim ponovo.pa opet,3 dana detox,4.na semu.i to je otislo dotle da mi je vise postalo totalno svejedno hocu li se vise i skinuti.nisam klinac,zaradjujem,a i odavno sam prerastao ono,cekicanje satima na semu,ili skupljanje para.prosto,okrenem telefon i zavrsim pricu.e,posto sam sad,na poslednjem tretmanu dobio pojacanu terapiju,i stvarno 4 dana nisam uzeo,bilo je sve ok.ali,djavo ne miruje.5.dana se desi nesto o cemu ne bih ovde pisao,uglavnom,MORAO sam da izadjem,da sravnjujem neke racune,popizdeo,nervirao se,upao u vrlo gadnu situaciju,i jednostavno,taj dan nisam mogao tek tako da preguram.uzeo taj i sledeci dan,i opet sve zajebao.a kad se pojavim kod doktorke sledeci put,mogu samo da kazem-"izvinite,hitnoo sam otputovao,ali evo me,sa progutanim nalorexom.u suprotnom,stvarno prekidamo saradnju,a saradnja sa njihove strane je vise nego korektna.tako da sam uzeo 8mg suba,to sam potrosio juce,i od danas merim 3-4 dana da popijem blok.volja mi je i dalje potpuno sjebana,ali evo,neke korake pravim.bar ne uzimam,i to je nesto.pa ce vremenom valjda i raspolozenje da krene.fiziku sam pregurao,nije ni to lose.malo curi nos ponekad i slabo spavam,ali to i ne primecujem.dakle,eto,dan po dan,ako nista,cist sam.pa iza vikenda sledeca etapa.sa te strane ide nekako,ali ljudi,koliko mene zabole vise za ceo svet,to je strasno.imao sam i ranije ovakve epizode,ali ovako jake nikada.znam da je i nalorex sranje,i nista ne resava.ali,izgleda da sve sto je meni ostalo,to je da kupujem dan po dan,i da se bar fizicki ogranicim-izblokiram.a onda sa doktorkom da radim na ludoj glavi.eto,ako sam uspeo da objasnim..