Zna li neko....?
Moderator: sanela
Zna li neko....?
Ljudi,ne znam tacno gde da postavim ovo pitanje a google mi izbacio ovaj link pa eto ako neko zna da mi odgovori bicu mu zahvalna
Ja se nikada nisam drogirala,nisam ni travu ikada probala ali ono sto me zanima je sledece:pre dve godine sam imala neke simptome koje imaju korisnici kokaina-nisam danima spavala,bila sam uzasno hiperaktivna,skoro nista nisam jela...da li se jos nekome tako nesto slicno desilo?Samo da napomenem da sam pre imala problema sa polu-bulimijom...u proteklih 9 godina sam imala periode isto tako da ne spavam danima,ne jedem i da sam hiperaktivna...a posle zapadnem u totalnu tugu i nemam nimalo energije...lici kao da je bi polarni ali ne pijem nikakve lekove i osecam se okej...ne znam sta je u pitanju...

Re: Zna li neko....?
a da odes doktoru? 

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Ma mene samo zanima jel imao jos neko takvo iskustvo ali bez uzimanja narkotika?
- Djomlanija
...mozda ti je neko stavio drodju u pice,krisom,tako da ti i ne znas da si uzimala ...da li je to moguce 

Ne,nije moguce...nisam u to vreme ni alkohol konzumirala a i strogo pazim kada uzimam pice tokom izlaska...ne uzimam pice od stranaca...
Anna_K, spominjes "polu-bulimiju" i da si imala problema s njom-zanima da li si imala bulimiju, da li je jos imas, a ako je potvrdan odgovor, mozda si i pronasla odgovor na svoje pitanje. Naime, moja kcerka je imala bulimiju godinama, a da mi to nismo znali, a kada smo saznali ja sam se dosta raspitala o toj bolesti. Mogu ti reci da nije nimalo "naivna" bolest, naprotiv izuzetno komplikovana i teska bolest i cesto odvede u alkoholizam, narkomaniju i sl. Moja kcerka je otisla u narkomaniju i dugo nas bunila sa svojim ponasanjem jer nismo mogli da razgranicemo da li je njeno negativno ponasanje poslijedica bulimije ili narkomanije (ne bih sad da duzim o tome, jer sam vec pisala na svojoj temi). Lijececi narkomaniju moja kcerka se izlijecila i od bulimije...Moj ti je savjet da ipak potrazis rjesenje svog problema u razgovoru sa psihologom.
PS-ako bi detaljnije neke stvari da ti napisem, mozes mi se javiti na pp kako ne bi ovdje zauzimale previse prostora.
Svako dobro
PS-ako bi detaljnije neke stvari da ti napisem, mozes mi se javiti na pp kako ne bi ovdje zauzimale previse prostora.
Svako dobro
@Klara_60 Nemam vise bulimiju tj nikada nisam imala potpunu tj imala sam periode kada sam jela i bljuvala pa posle nista nisam jela pa na kraju previse jela bez bljuvanja...ma zato sam i rekla polu-bulimija..proslo me je sve to ali nikada nisam imala problema za alkoholizmom i narkomanijom...zato me i buni ta hiperaktivnost koja mi dodje "sama od sebe"...Psiholozi ne mogu mi razjasniti jer odmah zele da mi uvale neke lekove tj da me salju kod psihijatra a ja ne zelim da provedem zivot na antidepresivima i ostalim sr...upitah zato ovde,cisto ako neko ima slicno iskustvo a ako nema nema veze prezivecu ;)Verujem da se svaki problem moze resiti razgovorom a ne kljukanjem kojekavim hemijama...nije mi to potrebno...
@skybeatz Ne znam da li me malo cimas ili mislis na neke lekove/drogu pod tim bombonama...ja stvarno nikada nista nisam uzimala i zato me zanima jel ima jos neko takvo iskustvo ali BEZ konzumiranja otrova...
@skybeatz Ne znam da li me malo cimas ili mislis na neke lekove/drogu pod tim bombonama...ja stvarno nikada nista nisam uzimala i zato me zanima jel ima jos neko takvo iskustvo ali BEZ konzumiranja otrova...
Pozdrav Ana, ali mislim da si promašila forum.Anna_K wrote:ja stvarno nikada nista nisam uzimala i zato me zanima jel ima jos neko takvo iskustvo ali BEZ konzumiranja otrova...
Svako dobro.