Dragi moji jel ima neko da mi napiše da li sam ja u opšte više dostojna da sebe nazovem MAJKOM jer već neko vrijeme ja više nemam emocija za svoga sina koji me već 6-7 godina ubija a nikako da me ubije,već drugi put danas se pokušao ubiti i ja svaki put žalim što nije uspio da više znam gdje da plačem svaki dan i da ovo drugo dijete djevojku od 17 godina maknem od njega!!Sve je krenulo sa njegovi 17 godina kada je počeo da se zabavlja sa djevojkom koja ga je navukla na neke tablete kao radi boljeg sexa,i onda uz te tablete počesto je dolazila trava i alkohol i onda bi u njegovoj glavi hastao vulkan,razbijao bi sve što bi mu došlo pod ruku,plakao vrištao i šta znam šta sve nije radio.Ja sam sve metode pokušavala od toga da pričam,molim,plačem obećajem nemoguće i onda bude dobar jedan kratak period pa onda opet po starom.U tim početcima njegovim ja i muž smo bili razvedeni pomirila sam se sa njim samo da budemo opet porodica i pokušamo to zajedno zlo pobjediti koje je on unosio u sebe,čak se i oženio sa 20 ali ta jadnica mene nije slušala na žalost mislila je da je mrzim,pa kad se sama uvjerila sa kakvom budalom živi pobjegla je sa djetetom glavom bez obzira.On i mi nismo vidjeli djete 2 godine i bolje da ne vidi ovakvog oca

Skidala sam ga na suho sa "tableta" da bi poslije saznala da to nisu bile tablete već heroin,onda je nastavio da puši travu u nenormalnim količinama,meni i mužu je napravio haos slupao auto,pokrao i prodao sve što je mogao,na kraju vrhunac sam doživjela kada me je udario prije mjesec dana i nazvao K....m,strašno!!!!!!!!!Šta da vam kažem davila sam ga golim rukama i da ga otac nije pusti ubila bi ga sigurno a onda sebe

nakon toga sam ga izbacila iz kuće,odselio je da živi sa ženom koja je na lošem glasu u našem gradu i starija je od njega 10 godina

mislila je da je dobila premiju nije ni svjesna koja budala joj je ušla u život!!!Prije 15 dana je pozvao sestru na kafu i sestra ko sestra voli brata izadje sa njim u kafić,on ode u wc i popije 60 tableta što apaurina,što tramala i ko zna kakvi još sve,jadna moja djevojčica uspjela je nekako da zamoli druga da ga odveze u bolnicu i spasilu su ga,trebao je ostai na promatranju do ujutro ali on je pobjegao istu noć da ne bi završio na psihijatriji!!!U krvi mu tada nije ništa pronadjeno osim tih tableta i trave,tj.nema heroina ili drugi droga,ali svi kažu da je TABLETOMANIJA GORA OD HEROINA!!!!!!!!Njemu je mozak otišao skroz,dans se opet pokušao ubit ali ga je spasila ta "djevojka" ja nemam više snage ja sam živa a mrtva,KAKO POMOĆI NEKOME KO NEĆE DA MU SE POMOGNE I GDJE GA ODVESTI U OVOJ BOSNI I DA POŽELI DA ODE???!!!!Koliko ja znam on pije nenormalne količine apaurina,lexilijuma,tramala i ko zna čega sve još ne,sve što mu dodje pod ruku,kaže da mu nismo ništa dali i da zato hoće da se ubije,a da vam napišem šta nam je sve prodao i uništio većina vas bi nas poslala kod psihijatra,ali mi smo sve to praštali uvijek uz jednu molbu,SAMO SE NEMOJ DROGIRAT RADI SVE DRUGO ŠTO HOĆEŠ!!!TO JE MOJE DJETE I ON SAD MISLI DA GA JA NE VOLIM JER NE ŽELIM SA NJIM DA IMAM KONTAKT DOK SAM NE DODJE I NE KAŽE MAJKO POMOZI MI,ali kako sebi da pomognem,bojim se da ću poludjeti od svega ovoga a trebam tom drugom djetetu koje je zlato i jedina svjetla tačka moga života,ako neko zna savjet u Bosni gdje se uspješno liječi tabletomanija bit ću mu zahvalna!!MRTVA MAJKA