sta sad?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

User avatar
PsyTechGirl
Posts: 2083
Joined: Sat Dec 27, 2008 10:36 pm
Location: U tri p.m. ...

Re: sta sad?

Post by PsyTechGirl »

Gile wrote:Inače divni su osećaji ustajati slobodan i zdrav.
Pročitah ovo, i na prvu mi bi drago ..
Gile wrote:Ali uzmem lajnić u toku dana,tako da sam i dalje u lančićima zajedničkog ex-gospodara..
Ali zatim spojiti ono gore sa ovom izjavom ???????' :shock: :shock: :shock:
Gile wrote:S obzirom na psiho-fizički teror od strane tasta,inače izlečenog alkoholičara kako i ne bih poludeo:
Kakve veze imaš ti sa njim, majke ti ?????
Meni je ćale u toj priči i nije IZLEČENI kako ti kažeš za tvog tasta nego aktivni iako on tvrdi suprotno ...ne verujem mu!!!
I šta, zato je meni kao teže da ostanem čista ili šta ??
Šta, treba svi da propadnemo i da se poraspadavamo zbog njegove slabosti ili šta već ??
Gile wrote:Ja redovno uzimam vitamine(Oligovit,Vitamin E i kompl.B), bromazepan od 6mg-par njih i treba mi neki analgetik, ali u domu zdravlja mi ne dadoše recept za trodon kapi, koje sam isto pio u Dr.
E a oligovit i ti vitamini će ti jako puno pomoći.. Sećam se, i ja sam svojevremeno pila cedevitu,a drugar je imao ćitavu apoteku vitamina a bio navučen na 5g dnevno .. Ono kao, baš držimo do sebe prva liga !!!!!!
Gile wrote:Valjda će i odlazak u stan, bez terora i stresova pomoći u mojoj istrajnosti.:
A moje mišljenje je da ti niko i ništa neće pomoći dok ti ne pomogneš i ne rešiš da pomogneš SAM SEBI !!!

Dakle druže, ne zamajavaj se glupostima nego uradi nešto konkretno za sebe ..
Moraš jbte, jer ako ne uradiš sam sebi, ko će ti uraditi ???
Uzdaj se najviše i kao osnovu u sebe, a svi ostali koji naidju kao pomoć - super a ako ne opet super..

I da, budi svestan da to nije ništa i da nema veze sa osećajem slobode taj "lajnić" dnevno i to ..
Isti si narkoman vukao jednu malu ili deset velikih !!!!!!

Opet se ogradjujem, to je moje mišljenje..
Tebi veliki pozdrav i bolje sedi malo i razmisli o sebi i svom životu dok još imaš šanse da ga vratiš u svoje ruke ...
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
User avatar
Krug
Posts: 25
Joined: Thu Oct 16, 2008 6:52 pm

Re: sta sad?

Post by Krug »

A sada je, ako stvarno želiš ono što kažeš hoćeš – trenutak da obuhvatiš po nekom redu ili randomski razloge i što da/što ne i to sumiraš... Okružen si prilično velikom broju na jednom mestu (strašno mi je glupo procenjivati ko je pametan više ili manje, ko sam ja da kritikujem? ...ali, to je lična fascinacija!) ljudi koji znaju ne samo da opisuju slične nam sudbinske priče.
User avatar
Gile
Posts: 145
Joined: Mon Apr 20, 2009 10:50 pm
Location: Bgd

Re: sta sad?

Post by Gile »

Ne znam šta bih sad novo pisao, kada novoga nema, skoro ničeg? Osim što je ona grudvica koja me je navela na dublje razmišlljane i zabrinutost... nije ni prestala da se kotrlja... Nego je onako mala, neprimetna počela svojom bukom da mi skreće pažnju... (Koja grudva sad?!) Naime, slikovito htedoh da opišem situaciju, frejmove... Mala grudvica snega puštena nizbrdo, povećala se nekad bržim tokom se povećavala (u zavisnosti od ugla kretanja, vremenskih (ne)pogoda, na šta je naletala i šta se sve lepilo usput za nju... tako da je baš postala veeeelika, pomalo nedefinisana masa koja će se ili širiti još više, dobijati na volumenu ili jednostavno puknuti ili zato što je lupila u nešto mnogo jače ili pokupiti i to i sve što se nađe joj na putu samo takvoj masi smerno nepredvidivom...
UUUUUUUUUU JJJJJEEEEEEEEEE!!!!
outlow
Posts: 54
Joined: Fri Jan 29, 2010 11:52 pm

Re: sta sad?

Post by outlow »

ciao gile,
napusti ti kliniku nakon 4 dana...,prilicno losh ucinak cova,mozesh ti i bolje,garant
teshko je pregurati te prve sate,brojao ti 30,40,50 i.t.d.,pije vode samo ako si u "mjehuricu",svjestan!
e,ali kako biti svjestan kad si josh uvjek"oshamutit",kako kaze moja baba(pokojnu joj dushu).
poslushaj vuka,vladu i ostale shto te savjetuju,ako zelish da se spasish
zajeb'o si se ako mislish da je tih par sati dovoljno i da ce te bloker spasiti crva koji nepopushta
samo uvertira u novu agoniju
budi radikalan,kao shto si radikalan kad ganjash dop
ko pozurio -vrat slomio
ko pozurio-overdozir'o u wc-u

hajd ,drz se i sve je dobro za pocetak,osim opijata ,a potom korak po korak
trazi strucnu pomoc i javi se na forumu

ako nastavish da se drogirash,polako cesh zaboraviti da se smijesh,nikad vishe necesh voditi ljubav ili izaci sa prijateljima na veceru...

pa ti vidi!
User avatar
Big Mama
Posts: 252
Joined: Tue Dec 30, 2008 5:41 pm
Location: HR

Re: sta sad?

Post by Big Mama »

ajde ajde možeš ti to, pa nije valjda jedna lajna dnevno jača od tebe...
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
User avatar
Gile
Posts: 145
Joined: Mon Apr 20, 2009 10:50 pm
Location: Bgd

Re: sta sad?

Post by Gile »

EE, B Mama. Verovatno nisi obratila paznju na datum, jer to bejase pre godinu i nesto. Od tada pomaka nikakvog nema, samo jos gore. Prakticno za svih ovih 10 godina, apstinirah par puta po par dana i to je to. Plasim se mnogo, ne samo sebe, jer u ovom sam zajedno sa suprugom..
Najgore od svega sto mi dosta njih kaze da sam pametan, vredan, pedantan. Inace imam preko 15 godina radnog staza, radio sam u mnogim firmama i agencijama kao knjigovodja, sekretar, komercijalista. Na kraju sam uvidevsi da me iskoriscavaju (zadnjih 2 god kod kineza) otvorim svoju Agenciju za knjigovodstvo i na tome stadoh. Nemam ni jednu musteriju, a porezi i doprinosi se gomilaju. Sada ne mogu ni zdravstvenu knjizicu da overim dok ne platim doprinose. A da ne pominjem banke, kredite, racune, racune...
Ne znam sta cu-cemo? Izgleda da furam do samog kraja i cekam da mi se sve olupa o glavu, i onda cu verovatno silom prilika-neprilika okoncati ovu agoniju...
User avatar
Gile
Posts: 145
Joined: Mon Apr 20, 2009 10:50 pm
Location: Bgd

Re: sta sad?

Post by Gile »

Cao.
Bio sam u metadonskom centru SV pre neki dan. Prijavio sam se za program i posto je veeeelika lista cekanja, mogu ocekivati tek posle nove godine poziv. Zvao sam Drajzerovu, ali mi je dr na odmoru do 1 avgusta.
Ja nisam mozda agresivan, ali kako meni moja drzava moze pomoci sada, trenutno, mislim ovih dana, ako imam volju, zelju, za prestankom, posto nisam samostalno sposoban, zbog mnogih stvari, prvenstveno mislim na posao, a da to ne podrazumeva opet neke liste, prijave, cekanja.. Pa ja bih za to vreme ne znam sta vec..
OK je to sastanci, price, ali to ce mi verovatno trebati kasnije u periodu odrzavanja apstinencije.
I eto vracam se opet na STA SAD?
User avatar
macak_fric
Posts: 25
Joined: Tue Jul 06, 2010 2:35 am
Location: beograd

Re: sta sad?

Post by macak_fric »

pronadjoh nesto sebe u tvojoj prici,pa da lupim i ja koju..prvo,neko rece da godine nemaju veze sa ovim.imaju,i te kako.poznato je valjda svima ovde da je svako sledece navlacenje i skidanje bar duplo teze nego sto je prethodno bilo.a neko sa 20-25,ce se skinuti milion puta lakse nego ti i ja,sa preko 35.ti si doziveo isto sto i ja.terapija te nije pokrila dovoljno,i napustio si drajz.i veruj mi,potpuno te razumem.ja sam sva svoja ovogodisnja lecenja zajebao samo zato jer me terapija nije odradila kako me je odradila recimo na jesen.ista terapija,cak malo jaca,pio sam lekove na 4,a ne na sest sati.u svojoj prici,ko je citao,pisao sam i potencirao da me je uhvatila potpuna bezvoljnost,i svejednost hocu li se vise skinuti ili ne.ali,da sam dobio terapiju koja ne dozvoljava rovca,da je moj organizam prihvatio kao prosli put,kada sam hodao kao zombi,kada sam bio ubijen od lekova,i to bi mi,pored sve stetnosti tolikih lekova i svega,to bi bilo bolje nego ovo sad.a sad radim sto i ti.nesto sam,na pola cist,ali moram,prosto moram da povucem taj lajnic dnevno..da ne duzim mnogo,razumem te,i zelim ti reci samo jedno,ono sto i sebi govorim-cak si par godina i stariji od mene,a sa stazom smo tu negde.kopaj rukama i nogama da batalis i tu liniju,kolika god bila.jer,previse godina imas,vidim to i kod sebe,prokleto je tesko postalo i ono sto bi bar mi sa toliko staza trebalo da znamo.kad nam je ovoliko tesko da prodjemo detoks,tu najmanju,i pored danasnjih terapija smesnu stavku,zamisli sta te tek ceka kasnije,kad stignu prave frke,grize savesti i ostalo..
cuvaj se,i zelim ti potpuno isto sto i sebi-da i tu jednu liniju dnevno zaboravimo,jer,mislim da ti je jasno.38 godina.drugar,nama su vozovi otisli,ostalo je samo da potrcimo i da se uhvatimo za poslednji vagon.ja sam,o sebi sad govorim,poceo ozbiljno da se pitam ima li meni leka,ili cu,kuku majko,da zavrsim na nekom odrzavanju..
uradi nesto,hitno uradi,ja kapiram da ti,ja i slicni,da su nam bitne sekunde.nemamo nimalo vise vremena da mislimo sta cemo i kako.pozdrav i drzi se.
It's so lonely when you don't even know yourself.. it's so lonely
User avatar
Gile
Posts: 145
Joined: Mon Apr 20, 2009 10:50 pm
Location: Bgd

Re: sta sad?

Post by Gile »

Nikako da napisem da sam na starom vec duze vreme, tj. kolicini. Znaci nije samo "lajnic", da je tako uspeo bih verovatno i to da batalim. Verovatno ne obracate paznju na datume postova. Sub sam kupovao i uzimao, ali me nesto nije odusevio. Placam ga 25e i to subuxon od 8mg, koji je sa nalorexom, a koji po meni nema nikakvo dejstvo, jer ga bez problema probijam dopom. Sada ce neko pametan reci da nije mozda svez itd, ali sam siguran da jeste. Naime procitah negde da ga francuzi stalno usavrsavaju, tako da je vec sada valjda 4 generacija ovog leka. Izbacuju se svi negativni efekti i smanjuje zavisnost od njega. Idem da odradim nesto i zaradim za "leba i cigara", a kako cu biti u blizini Makedonske, potrudicu se da i ja napokon odem na sastanak NA, koji mi svi vec duze vreme toplo preporucuju. Svima mladjima od sebe (skoro imam 40g) preporucujem da dop nikada i ne probaju, a oni koji jesu da ga izbace sto pre, jer sa godinama sve je mnogo, mnogo teze. I bez njega je tesko, jer sam cim predjos 35-tu osetis dolazak svih hronocnih bolestina tipa reuma, suljevi, gastritisi i da ne pricam sta vec.
Javicu se sa utiscima sa sastanka, ako uopste i odem.
Ko zna sta nas ocekuje iza coska. Burazera mi udari auto (zapravo psa), jedva je ziv ostao, a pas nije imao tu srecu i uginuo.
Pozdrav svima do kasnije.
User avatar
Gile
Posts: 145
Joined: Mon Apr 20, 2009 10:50 pm
Location: Bgd

Re: sta sad?

Post by Gile »

SREĆAN ROĐENDAN SANELA, COACOA I KEJTO !!! :smt031
ŽELIM VAM DOBRO ZDRAVLJE, PUNO LJUBAVI, SREĆE I PARA,
NEKA VAM OVAJ DAN BUDE ISPUNJEN RADOŠĆU I NOVIM LEPIM STVARIMA :rock:
Post Reply