JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...
Moderator: sanela
Angel idem kod tebe na dooooooobruuuuuuuuu terapiju ali pazi mora biti dobra obećala si,nemoj nešto ofrlje,lep si mi post napisala i shvatila sam ali sam ipak nenormalna....Takođe volim i ja tebe :smt006 ,pošto ja ne pišem dugačke postove ni ovaj neće biti dugačak! Hvala ti na svemu i nadam se da se vidimo, NADAM SE, PDT_Love_18
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- mise en place
alive
hey,zvrky drago mi je da josh dishesh,samo tako molim te ,punim plucima
smrt bila daleko!!!
Nemoj razocarati!
mise
smrt bila daleko!!!
Nemoj razocarati!
mise
To ćemo da vidimo,pošto sam napadnuta sa svih strana kako sam samo htela da budem u centru pažnje,ako bude sledećeg puta neće niko biti obavešten,za sad sad među živima,šta da ti kažem,dišem al bi volela da ne dišem i da se sinoć sve lepo završilo...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
E ovo je vec bolje. Samo ne razumem ovo "nadam se". Pa obecala si!!! Tu nema mesta neizvesnosti. Kad nekome nesto obecas to MORAS da ispunis. Znaci, o tvom dolasku nema rasprave. Jedino podlozno raspravi je datum. Mislim da ga treba pomeriti. Pricacemo vec danas o tome nas cetiri.zvrky wrote:Angel idem kod tebe na dooooooobruuuuuuuuu terapiju ali pazi mora biti dobra obećala si,nemoj nešto ofrlje,lep si mi post napisala i shvatila sam ali sam ipak nenormalna....Takođe volim i ja tebe :smt006 ,pošto ja ne pišem dugačke postove ni ovaj neće biti dugačak! Hvala ti na svemu i nadam se da se vidimo, NADAM SE, PDT_Love_18

Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
eto vidis...blago tebi...imash toliko ljudi oko sebe koji te vole. I imas i priliku da odes eto kod angel...A kod koga ja mogu da odem? ni kod koga.
A to za centar paznje i to....nemoj slusati takve stvari. Znam da t nisi zato uradila...nisi ti taj tip. Zato ako ti ikada padne na pamet tako nesto....ima da javish...bilo kome jesi me cula? obecaj!!!!
A to za centar paznje i to....nemoj slusati takve stvari. Znam da t nisi zato uradila...nisi ti taj tip. Zato ako ti ikada padne na pamet tako nesto....ima da javish...bilo kome jesi me cula? obecaj!!!!