Bio sam na razgovoru za posao. Pregovori su jos u toku...
I jos jedan primer kako se covek skinuo sa dopa.
Ima raznih nacina. Meni prijaju NA sastanci. Mada tek smo poceli...
Wins 8)
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
pa nisam, ono sjeban, što ne idem u Troggir al mi je fest zao!
ne mogu, prosto ne mogu da se organizujem kako treba.. neće da se sloze kocke.. posao, kinta, godišnjak, levo desno...
a nadao sam se da ću otići da se ogrebem za brdo pozitive, upoznam nove, čiste i jake ljude, budem (i ostanem) čist nedelju dana (i po povratku kući se prebacim na blok), promenim sredinu, odmorim malo, nastavim ka Istri i posetim neke stare prijatelje i rodbinu...
prosto, moram da verujem da će naići nova prilika, nova situacija, koja će se rešiti sa uspehom za mene..
eto!
radujem se onima koji idu! radujem se što neki ljudi sa moje male NA grupe idu i vraćaju se voljni i zeljni da nas preplave pozitivom koju pokupe na summitu nesvrstanih!
srećan put svima koji idu! mislim na vas i odmah se bolje osećam!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Ma zezam se bre...
Nadam se da se gldemo danas...
Dobio sam sljaku, i sad mi je malo frka... Treba sutra da pocnem da radim, a nemam pojma kako.
Ma opusteno i za to..
Malo sam unemiren ali sve ostalo je kull 8)
Winstone,
ne hvalis se za posao,a?! Koliko sam te razumjela, to je drugom gradu-pa super iskoristi prednosti tog grada u svojoj apstinenciji (doktori, NA), a taj posao, znam da volis, pa vidi kolike ti se mogucnosti otvaraju, jer sve to u kombinaciji sa tvojom velikom voljom mora dati dobre rezultate!Sretno!
Pa nisam se ni nadao tom poslu, ali eto kad se najmanje nadas, desi se...Da u susednom gradu gde i imamo NA sastanke pa ce mio biti mozda malo lakse... Malo mi je frka pred pocetak. Ipak godinu dana nisam nista radio, imao sam operaciju ruke i sada posao!
Moram dalje, nesmem da se zaustavljam ili kocim, a posle ce vec sve biti lakse...
Hvala!!!
Nema frke-snacices se ti...Kako ti ide apstinencija? Jesi li bio danas na sastanku? Kakve utiske nosis sa tih sastanaka? Posjecujes li doktora? Hoce li brat biti s tobom u tom grad? Puno pitanja, je li? I jos jedno-sto ne otvoris svoju temu?
Pozdrav