OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
U stvari serem, zelim ja tebi sve najbolje, probaj, bori se, ako uspes super, ako ne-probaj nesto drugo.
SAMO CEO ŽIVOT...
-
Sada sam malo kopala da vidim ko si.Izvini sada razumijem zašto si onako reagovao na ono što sam ja pisala.Žao mi je ako sam te povrijedila.samo hoću da ti kažem da je super to što si pokušao sam da se skineš bez ičijeg nagovora.I zaista mislim da je to korak broj 1.Ali kad si več izdržao sam toliko dana bilo bi super kad bi potražio sada i malo stručne pomoći.Kako je lijepo kad neko ima toliko volje.Ja sam brata pokušala tako skinuti,drugi dan je sve lomio bacao da je i policija došla.Nije imao toliko volje.Reci mi koliko si se godina drogirao i koliko sada imaš god.
- Param-parcad
ako racunamo travu 10 godina a ako racunamo heroin oko 5,6 godina...sada imam 29 godina sto ce reci matora sam konjina.znam ja za te slucajeve koji se izivljavaju nad roditeljima i razumem ja tebe po tom pitanju.sto se njih tice mislim da je otac branislav bio itekako u pravu...jebi ga,mozda sam i ja prenaglio i grubo reagovao ali razumi i ti mene.dobro mi ide za sada skidanje i fizicki sam odlicno ali znam da me pravi posao tek ceka i sigurno da cu se obratiti za neku vrstu pomoci.aj uzdravlje
-
29 godina,nisi više balavac stvarno ti je vrijeme da se skineš.Uspječeš jer ja kao ono iskusna mislim da nisi teški narkoman ako mogu tako reći.Trava je hajmo reći ništa a i 5-6 god.nije strašno.zato nemoj više.Reći ću ti samo da se moj brat drogira već 17 god.Pardon -1 god.Znaći ti si laka kategorija i vjerujem da će ići puno lakše.
- Param-parcad
nadam se...
Nisi mi odgovorio imas li mogucnosti za NA ili posjetu psihologu...mislim da je sada vrijeme da potrazis takvu vrstu pomoci...Nemoj mi pricati da u tvom gradu nema dobar psiholog, kad sam ja prije vise godina cula za nekog psihologa u tvom gradu, za kojeg se i ovdje proculo da je dobar. ...OK-jak si, povecavas i taj broj dana (za koji minut nastupa 20-ti dan-je li tako?), ali razmisli malo i i ovoj vrsti pomoci....
- Param-parcad
da se javim i objavim da sam cvrst u apstinenciji kao sto sam cvrst i u mnogim drugim segmentima(biceps,triceps,kvadriceps...osmoceps-ovaj zadnji samo ja posedujem na planeti
).necu se javljati cesto jer su mi ove kurve iz mts-a iskljucile internet...imaju neku cudnu verziju price da sam im duzan za par meseci...kako bilo,ja se necu dati isprovocirati a i da odmorim i od ove zavisnosti...pozdrav svima.
P.s.klaro ima jedan psihijatar sa kojim cu se najverovatnije uskoro videti...cilj mi je da mu odrzim predavanje iz oblasti narkomanije.

P.s.klaro ima jedan psihijatar sa kojim cu se najverovatnije uskoro videti...cilj mi je da mu odrzim predavanje iz oblasti narkomanije.
Param-parcad wrote:P.s.klaro ima jedan psihijatar sa kojim cu se najverovatnije uskoro videti...cilj mi je da mu odrzim predavanje iz oblasti narkomanije.

Drago mi je da si se javio i da si istrajan...Pozdrav
- Param-parcad
pozdrav forumasi,ja sam dobro,apstiniram vise nego uspesno za sada...i tako...
- joesspappa
Nastavi da apstiniras... imas puno gresaka na kojim si "valjda" nesto naucio... Drina... kakva je Drina? jel pocela sezona?
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.