Katarina, to je to. Samo sto ja nikako ne mogu da nadjem prvi disk. Zarovio sam se u prasinu do lakata.
Ej Play, vjerovao ili ne, imam zvucnike ali nemam gdje da ih ustekam na centralnoj. Onaj hepek mi je pregorio od udara groma nekad prosle zime. Tako samo mogu da gledam sta vi radite i placem.
sta trenutno slusate?
Moderator: sanela
HVALA PALE!
Y E A H ! ! !
Svaka cast PALEFACED i hvala puno!
Ima tu jos par ljudi kojima sam bas zelela da "pustim" taj SPIRITUALIZED, pa jedva cekam da postavis linkove, da se to skida!
Kad god budes imao vremena, ako stvarno uspes sutra - do jeja!
Hvala puno jos jednom!
Vlado, ha ha `ladno ne mogu ni ja sad da nadjem te diskove ovde!
I u turbe prasini sam do lakatiju isto!
A nisam ni ja neki ljubitelj Ozija uopste, ali Sabatima mora - respect.
Je@i ga...bas sam htela da se malo podsetim, bilo je par bas dobrih obrada na ta 2 diska...al` ne merem nac!
System of a Down su imali jednu gotivnu, mislim.
Baj d vej, sta se slusa trenutno? I kako si? Jel se malo bolje osecas?
Kejti S.
Svaka cast PALEFACED i hvala puno!
Ima tu jos par ljudi kojima sam bas zelela da "pustim" taj SPIRITUALIZED, pa jedva cekam da postavis linkove, da se to skida!
Kad god budes imao vremena, ako stvarno uspes sutra - do jeja!
Hvala puno jos jednom!
Vlado, ha ha `ladno ne mogu ni ja sad da nadjem te diskove ovde!
I u turbe prasini sam do lakatiju isto!
A nisam ni ja neki ljubitelj Ozija uopste, ali Sabatima mora - respect.
Je@i ga...bas sam htela da se malo podsetim, bilo je par bas dobrih obrada na ta 2 diska...al` ne merem nac!
System of a Down su imali jednu gotivnu, mislim.
Baj d vej, sta se slusa trenutno? I kako si? Jel se malo bolje osecas?

Kejti S.
hm, ne znam za dole... ali ovde je jako jeftino kupiti zvucnu kartu... recimo za 20-ak dolara mozes uzeti neku koja bi ti bila ok za slusati muziku i to.
instalirati ti je takodjer lako... samo otvoris racunar, iscupas staru a ovu ubacis na njeno mjesto (alternativno mozes u bilo koji slot ako ih imas neiskoristenih) i to ti je sva pamet... ako imas xp on ce ti je sam prepoznati instalirati potrebne drajvere i to ti je to, good si to go.
sto plej rece moja sucut jer ja fakat ne znam kako bih zivio da nisam u stanju muziku slusati... imam osjecaj da bi to netko u mome susjedstvu krvlju platio kada se dobro napijem.
p.s.
naravno ugasis racunar kada to radis.
ne treba se ravnati po meni kojem je kuciste otvoreno i u njemu kadgod macka prespava.
instalirati ti je takodjer lako... samo otvoris racunar, iscupas staru a ovu ubacis na njeno mjesto (alternativno mozes u bilo koji slot ako ih imas neiskoristenih) i to ti je sva pamet... ako imas xp on ce ti je sam prepoznati instalirati potrebne drajvere i to ti je to, good si to go.
sto plej rece moja sucut jer ja fakat ne znam kako bih zivio da nisam u stanju muziku slusati... imam osjecaj da bi to netko u mome susjedstvu krvlju platio kada se dobro napijem.

p.s.
naravno ugasis racunar kada to radis.

ne treba se ravnati po meni kojem je kuciste otvoreno i u njemu kadgod macka prespava.

i am what i am and what will be will be
- mise en place
jaooo
Kata spomenu Monster Magnet pa se sav najezih..cak su obradili i Depeche Mode-Black Selebration,i jedan jeben album "space lord motherfucker"
sto se tice przione uvjek su mi....
The Cult,Parry Farell-bilo s koji bendom,Faith no more,citav Seattle -sound ,ratm...cak i fun lovin criminals mogu da zalede kad se napale...
Mettalica prica za sebe,Redhotchillipeppers,Audioslave...Bad Religion,All,
F.F.Wordiouz,Skin Yard...sad odoh na punk,pa i to se slushalo
DRI,GBH,Pistols...Clash-the best....u jebote sad bi sjelo ko....
The Cult,Parry Farell-bilo s koji bendom,Faith no more,citav Seattle -sound ,ratm...cak i fun lovin criminals mogu da zalede kad se napale...
Pale,znas kako moja baba juri machku?
Piiis crkla!!! i machka ono u dilemi,ako ode umrece jebote!!
Piiis crkla!!! i machka ono u dilemi,ako ode umrece jebote!!
Last edited by play on Wed Nov 16, 2005 9:43 pm, edited 1 time in total.
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
Re: jaooo
mise en place wrote:Kata spomenu Monster Magnet pa se sav najezih..cak su obradili i Depeche Mode-Black Selebration,i jedan jeben album "space lord motherfucker"
:smt023 :smt023 :smt023 :supz:
i am what i am and what will be will be
Katarina, i meni je najbolja obrada od S.O.A D.... A veceras se pravo dobro osjecam, nesto nije u redu
.
Pale, meni slabo ide to oko tehnike... Slusalice bi vjerovatno mogle, nisam o tome razmisljao (i nemam ih ali to je nekoliko maraka).
Imam dvd, to i tv sa teletekstom (da mogu pratiti rezove utakmica) su jedine dvije stvari koje sam kupio od 8 plata...

Pale, meni slabo ide to oko tehnike... Slusalice bi vjerovatno mogle, nisam o tome razmisljao (i nemam ih ali to je nekoliko maraka).
Imam dvd, to i tv sa teletekstom (da mogu pratiti rezove utakmica) su jedine dvije stvari koje sam kupio od 8 plata...
Wow pa sta je ovo, drugari?
Pa DOKLE cete me pogadjati u naj-omiljene bendove i "muziku moje mladosti"...i raspilavljivati (hm?) podsecanjima na neke opake stvari...?
Pa, stvarno nema smisla!
Ajd` onda bar da se dogovorimo k`o ljudi, pa da - napravimo parti!!
ha ha jel mozete da zamislite kakav bi to parti bio?
TURBERILJANJE! YEAH! Haha
Perry Farrel je, duuuuuugi niz godina, uz Krisa Kornela (i mozda jos jednog ili dva lika iz "te garniture") bio moja...hm...slaba tacka..hihi
Kad sam bila mala!
Danas, naravno (tj. vec dugo) samo - ultimate respect.
Prvi JANE`S ADDICTION, kao i Nothing`s Shocking (a i Ritual de lo Habitual) - cista antologija!
SOUNDGARDEN - od prvog EP-ja - takodje!
ALL i DESCENDENTS - nemam reci!
Baj d vej, Mise, jel si mozda slusao poslednji DESCENDENTS?
Mnogo je jak album, u najboljem ALL maniru!
A Skin Yard...pa ne mogu da verujem! Haha super!
Jel ima fore da neko stavi link za Skin Yard...fak...kako se zove "hit" stvar...covece, to nisam cula DECENIJU! Um.... "10.000 smiling knuckles"?
Jel si bio na DRI koncertu? Kad se samo setim..."Suit & tie guy"....ledilo
A na GBH?
Mogu ti reci da su GBH ODUVALI, u Domu, pre nekoliko godina!
Posto sam se sinoc osetila blago inspirisanom, veceras je na kamari na astalu, desno od tastature, drugacija garnitura muzike:
FUGAZI - 13 songs
NO MEANS NO - Wrong
SUICIAL TENDENCIES - Join the Army
S.T. - Lights, Camera, Revolution...
BAD RELIGION - Suffer
BAD RELIGION - No control
RUTS - The Crack
ANGELIC UPSTARTS -2 Million Voices
NINE INCH NAILS - The Downward Spiral
NINE INCH NAILS - Fragile
BAD BRAINS - I against I
LIFE OF AGONY - River Runs Red...i dalje je tu
KYUSS - SVI albumi na MP3
DAG NASTY - WIG OUT AT DENKO`S
SPIRITUALIZED - Live from Royal Albert Hall
RAMONES - CELA diskografija na mp3
THE CLASH - CELA diskografija na mp3
MINISTRY - Psalm 69
ALL - ALLROY SAYS
JANES ADDICTION - prvi poluzivi
i FENOMENALNI - "SOUTH PARK - CHEF AID"
Pa to morate da cujete, ako vec niste!
Osim NEVIDJENOG Chefa (Isaac Hayes), tu su i Monster Magnet i SOAD i Perry Farrel, Henry Rollins, Lil` Kim, Puff Diddy, Mike Patton, WEEN (jedna od mojih omiljenih stvari s ovog albuma)...
Potpuno nevidjen album!
Na par stvari peva licno - Cartman!
Katarina S.
Pa DOKLE cete me pogadjati u naj-omiljene bendove i "muziku moje mladosti"...i raspilavljivati (hm?) podsecanjima na neke opake stvari...?
Pa, stvarno nema smisla!
Ajd` onda bar da se dogovorimo k`o ljudi, pa da - napravimo parti!!
ha ha jel mozete da zamislite kakav bi to parti bio?
TURBERILJANJE! YEAH! Haha
Perry Farrel je, duuuuuugi niz godina, uz Krisa Kornela (i mozda jos jednog ili dva lika iz "te garniture") bio moja...hm...slaba tacka..hihi
Kad sam bila mala!
Danas, naravno (tj. vec dugo) samo - ultimate respect.
Prvi JANE`S ADDICTION, kao i Nothing`s Shocking (a i Ritual de lo Habitual) - cista antologija!
SOUNDGARDEN - od prvog EP-ja - takodje!
ALL i DESCENDENTS - nemam reci!
Baj d vej, Mise, jel si mozda slusao poslednji DESCENDENTS?
Mnogo je jak album, u najboljem ALL maniru!
A Skin Yard...pa ne mogu da verujem! Haha super!
Jel ima fore da neko stavi link za Skin Yard...fak...kako se zove "hit" stvar...covece, to nisam cula DECENIJU! Um.... "10.000 smiling knuckles"?
Jel si bio na DRI koncertu? Kad se samo setim..."Suit & tie guy"....ledilo
A na GBH?
Mogu ti reci da su GBH ODUVALI, u Domu, pre nekoliko godina!
Posto sam se sinoc osetila blago inspirisanom, veceras je na kamari na astalu, desno od tastature, drugacija garnitura muzike:
FUGAZI - 13 songs
NO MEANS NO - Wrong
SUICIAL TENDENCIES - Join the Army
S.T. - Lights, Camera, Revolution...
BAD RELIGION - Suffer
BAD RELIGION - No control
RUTS - The Crack
ANGELIC UPSTARTS -2 Million Voices
NINE INCH NAILS - The Downward Spiral
NINE INCH NAILS - Fragile
BAD BRAINS - I against I
LIFE OF AGONY - River Runs Red...i dalje je tu
KYUSS - SVI albumi na MP3
DAG NASTY - WIG OUT AT DENKO`S
SPIRITUALIZED - Live from Royal Albert Hall
RAMONES - CELA diskografija na mp3
THE CLASH - CELA diskografija na mp3
MINISTRY - Psalm 69
ALL - ALLROY SAYS
JANES ADDICTION - prvi poluzivi
i FENOMENALNI - "SOUTH PARK - CHEF AID"
Pa to morate da cujete, ako vec niste!
Osim NEVIDJENOG Chefa (Isaac Hayes), tu su i Monster Magnet i SOAD i Perry Farrel, Henry Rollins, Lil` Kim, Puff Diddy, Mike Patton, WEEN (jedna od mojih omiljenih stvari s ovog albuma)...
Potpuno nevidjen album!
Na par stvari peva licno - Cartman!

Katarina S.