OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
- sunce polako izlazi
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Aaaaa,dakle pitanja su te dovela tu gdje si sad,zanimljivo.Da nije žalosno bilo bi smiješno.Svojom rečenicom:"Probaj H pa će ti biti jasnije" rekao si sve o sebi,ja nemam šta da dodam! \:D/
Dobro sto nisi probala H...Iako svojim ponasanjem ne odudaras od onih koji jesu.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- sunce polako izlazi
Ima tu istine,vidiš ponekad i ti kažeš nešto , a da nije potpuna glupost,bravo vud!Postadoh i ja slična vama,baveći se ovim problemom,pa dopuštam sebi svakojake bezvezurije kao na primjer diskutovanje sa nekim tamo vudom koji mi ne znači ama baš ništa u životu,koji je kivan na cijeli svijet ,koji dolazi na forum isključivo i samo da bi kontrirao i omalovažavao ljude iz samo njemu znanaih razloga, po meni zbog lične praznine i dubokih kompleksa.Dopuštam sebi da gubim dragocjeno vrijeme na ovakve besmislice,a ode dan u noć.Zbogom vudd,i dalje reži,nemam ništa protiv,jedino ti je još to ostalo(neću ipak reći od života)!
Vi se ovde bas ludo zabavljate
Ako je neophodno da se na neka prijateljstva stavi tacka, stavi je.
Pre ili kasnije ces verovatno i to morati da uradis. Onda je bolje pre (bar ja tako mislim).
Srecno i nemoj ovoga puta odustajati. Bori se za sebe.

Jedino sto mogu da ti pozelim je drugaciji scenario za ovo leto... Pa onda i svako sledeceParam-parcad wrote:... i gotovo sam siguran kako ce se odvijati scenario kada dodjes na leto ovde.

Ako je neophodno da se na neka prijateljstva stavi tacka, stavi je.
Pre ili kasnije ces verovatno i to morati da uradis. Onda je bolje pre (bar ja tako mislim).
Last edited by Pawa on Sun May 16, 2010 2:31 pm, edited 2 times in total.
Vudd, Sunce izgleda hoce da te diskredituje 

- Param-parcad
ma kako nije istina...isto kao sto je istina da sam kupio najnoviji audi a8,da mi je zlatan ibrahimovic brat od tetke,da sam najjaci covek u srbiji...sama kazes da djomla rece pa se molim vas njemu obratite i uputite kritike...sunce polako izlazi wrote:Param,Djomla reče prije 2-3mjeseca da si se oženio,otišao u Sloveniju,bla,bla,truć!Šta bi od svega,ima li tu istine ili je sve "naučna fantastika"? Zbunjeni smo Param.
- sunce polako izlazi
Đomla :smt021
Pawa wrote:Vudd, Sunce izgleda hoce da te diskredituje

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- Param-parcad
thanks!Pawa wrote:
- Param-parcad
pa progovori muto...!ionako bi i na dupe progovorio...vudd wrote: