OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Param-parcad

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by Param-parcad »

ili cu uspeti ili me nece biti...danas je sesti dan na suvo a sinoc sam uspeo da odspavam TRI SATA!!!ladno mi se san vraca i srecan sam kao malo dete zbog toga.fizicki sam se skroz oporavio i planiram da ako i veceras odspavam bar toliko,da krenem sutra u teretanu.juce sam nakupovao nekog odela(uglavnom sportske stvari)i to me malo ispunilo jer odavno sam prestao da vodim racuna o garderobi.najgore mi pada to sto nemam sa kim da podelim muku jer me je sramota da se poveravam ljudima koji nemaju veze sa gudrom,mada svi primecuju da sam drugaciji,humor me je napustio pa osecam da vise nisam zanimljiv ljudima jer su navikli da me gledaju pozitivnog(na sta pozitivnog da mi je znati).
juce me nazove na fiksni telefon prijateljica po hemiji da je vozim u beograd jer je dosla do nekih para pa da ih ne baca za loznicko djubre,naravno da se masna cast podrazumevala...odbio sam je ali...ne da nije bilo lako,nego sam citav dan proziveo pitajuci se da li da to uradim.oko sest sati puknem i nazovem je da idemo ali mi ona odgovara da se snasla...bolje po mene...smesno ali sa tom satro prijateljicom se nisam cuo mesecima i kako se sve crta onako kako ne treba.jebenu karticu sam zamenio ali za fiksni sam zaboravio pa stoga se vise necu javljati na isti.radi me taj osecaj dea je svaki sledeci dan bolji ali...sta ce biti kada bol nestane???tek onda krece prava borba sa samim sobom tako da cu najverovatnije(ukoliko izdrzim cist)da zapalim za beograd na AN i da vidim vise o cemu se zapravo tu radi.pozdravljam vas i zahvaljujem se na privatnim porukama podrske...
bojanol

Post by bojanol »

Samo napred Dalibore.
Djomlanija

Post by Djomlanija »

Ista prica po ko zna koji put,ne zajebavam te,kompromitujem niti bilo sta slicno,hocu reci Komuna ili nista,jbg. tako je znas i sam.Voleo bi da uspes bilo kako ali znas kako ide 7 dana supstituti pa 7 dana drzi te uspeh od predhodnih 7 sledecih 7 snaga,volja,tehnopunisher viking,pa 7 smor,dosadno i RECIDI 1234 i ode sve u p.m. E sad bilo bi dobro da izguras jos malo pa da odemo i ja bi otisao na te AN sastanke,da vimo sta kazu ljudi,da i to probamo ako nas ne izbace kad nas vide :D Eto svako dobro i puno te pozz tvoj praskasti prijatelj.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

sve to stoji brate moj ali reci mi kada si ti izdrzao 7 dana suv bez icega?ni ja tebe ne zajebavam niti bi voleo da ovo protumaci neko prepucavanje jer mi mozemo da se cujemo i telefonom pa da raspravimo neke stvari ali nema veze...moze i ovako.
ne znas druze sta mi se izdesavalo sve u poslednje vreme,niti koliko sam narusio zdravlje ali to nije za forum.ukoliko stvarno ne uspem mozda me i nece biti,pri tom uzmi u obzir da ovo nije drama vec cinjenica.ja ti zelim sve najbolje djomla ali ti tek ne pokazujes neke inicijative za stavljanje tacke i gotovo sam siguran kako ce se odvijati scenario kada dodjes na leto ovde.ne krivim tebe sto sam sa tobom padao jer ja da sam bio toliko,satro resen ne bih se tada ni druzio sa tobom.
isto tako znas da sam najvise padao zbog nedostatka sna a sada sam konacno posle toliko godina uspeo da povratim san bez icega...jes` da je to nekoliko sati dnevno ali napredak je veliki...naravno da ne prodje dan da ne pomislim kako da prekinem agoniju i sindrom satne kazaljke koja ide u nazad ali ogromno iskustvo lezi u meni po tom pitanju i nema nazad.
odredio sam sebi terapiju u vidu filmskih maratona ali nazalost tek pred jutro dobijem koncentraciju da neki i odgledam pa tada i zaspim uglavnom.sutra sam dobio zadatak od cika proke tj od cala da oplevim sav luk,zasiljim kocice pa ih poiznabadam 5 cm od svake stabljike paradaiza,moram i montu da premestim od tacke A do tacke B(taj mi zadatak najvise deluje besmisleno)inace letim iz kuce...covek se previse uziveo gledajuci farmu ali nema veze...prijace mi radna terapija.
puno te pozdravljam druze i voleo bih da mi pruzis makar malo podrske umesto sto sviras kurcu i poredis mene sa tobom.aj uzdravlje.
P.S.hvala ti bojane za tih par reci i da znas da si i ti jedan od onih koji mi daju energije da se skinem bez igde ikoga jer koliko sam razumeo,ti si na taj nacin uspeo...i nismo svi isti.pozdrav druze
Beobandit

Post by Beobandit »

Koliko je vama tesko covece ja to tek sada vidim. Auu kojih sam se ja muka lisio i da sada prestajem sa terapijom da bi mi neko od ljudi koje vidjam i koje srecem rekao ostavio sam ti malo. Ovakav kakav sam sada ne uzimam jer preko Metadona heroin lepo i ne radi i nije mi potreban a onda pitanje.
Ja da sam u vasoj kozi ujutru meni bi to bilo najvece ocajanje ja vama recima ne mogu opisati. Jeza me prodje pri pomisli samo na to mada preko Metadona jeza i ne postoji. Nije me jeza prosla godinama, nisam zevao godinama. To su stvari koje na terapiji covek ne oseca.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

Beobandit wrote:Nije me jeza prosla godinama, nisam zevao godinama. To su stvari koje na terapiji covek ne oseca.
i to te ne natera da se zapitas???sad ce tebi doktor dalibor da isprica neke stvari...vidis sine,zevanje i jeza su stvari koje oseca svako normalno ljudsko bice...isto tako ne osecas ni seksualni nagon(koji je nagon za zivotom),snagu,kondiciju i sto je najbitnije emociju,bez obzira koliko ona bila pojacana u krizi.ne znam za druge ali ja uzivam kada me hvata jeza uz dobru muziku i slicno...jebeno je to kad ti struji krv kroz telo beobandoglavi,osecas se mnogo mocno pa te razumem...i ja se rugam stvarima koje su za mene nedostizne
8 dan...tik-tak-tik-tak-tik-tak...
Beobandit

Post by Beobandit »

Ja sam pomenuo da ne osecam jezu i da ne zevam a ti si se nadovezao kao da znas kako je biti na Metu. Osecam hladnocu nekada kada su bas drasticne promene ne ove koje vi osecate kao da je smak sveta. Osecas da je hladno napolju ali tebi nije neprijatna ta hladnoca.To su jedine 2 stvari koje ne osecam a danas sam se iznenadio kada sam izasao i osetio miris kise i mokrog lisca. Do sada nisam obracao paznju na to ali pored vasih prica sam bas se zapitao. Inace svaki dr bi mogao tebi da objasni da na pravilno izdatoj dozi Metadona se oseca sve kao i normalan covek koji nije na terapiji i ne oseca posledice drogiranja. Ako prehladis stomak boli te, ako se dobije grip lose ti je. Nije ti toliko neprijatno ali ti je lose. Znaci nama je to drugacije nego da ti sednes i pijes Metadon mesec, dva. Neke stvari dolaze na mesto tek posle 3-4 meseca svakodnevne iste terapije u tacno odredjeno vreme. Znojenje se regulise i posle vise meseci.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

boga mi je polako i osmi dan na izmaku...malo pre dodjoh iz grada i dobro sam zagrejan.nisam mogao da odolim pivu jer mi je izlazak u grad bio suvise napet ali nisam preterao.popio sam tri piva i dobro se najeo...jedino sto osecam da nema sna veceras jer sav bridim.znam da je glupo sto brojim dane ali valjda ce i to prestati vremenom kada uspem da se do kraja izborim sa krizom...puno pozdrava dragi forumasi...to sad puca alkohol na emocije tako da racunajte od sutra bez ovog"dragi"...aj pa tako...nosite se! :)
sunce polako izlazi

Post by sunce polako izlazi »

Param,Djomla reče prije 2-3mjeseca da si se oženio,otišao u Sloveniju,bla,bla,truć!Šta bi od svega,ima li tu istine ili je sve "naučna fantastika"? Zbunjeni smo Param. :wink:
skybeatz

Post by skybeatz »

sunce polako izlazi wrote:Param,Djomla reče prije 2-3mjeseca da si se oženio,otišao u Sloveniju,bla,bla,truć!Šta bi od svega,ima li tu istine ili je sve kao i obično laž i paralaž? :|
ajd iskuliraj malo...sto ne posaljes pm ako bas izgaras za tim info..

bro znas i sam da su ti dani sad ono sto prolazi i fizika je pi.kin dim,u odnosu na ono posle...nema tu saveta,nije svako na isti kalup...svako je odg samo za sebe..kad bi bar bili sposobni pa ucili na tudjim greskama,al zavisnicki mozak je daleko od toga..meni je recidiv,bukvalno otvorio oci ,prvo sam bio ljut na sebe i doktore i sve ostalo,onda sam to prihvatio,kao s razlogom,kao nesto sto je trebalo da se desi meni da bi isao dalje i kockice su pocele da se slazu,na meni je sad samo da ih neispustim..i da nisam vise sam,ucim od iskusnijih u oporavku...
Post Reply