Uglavnom, Vudd, jako mi je drago da si sastančio, da ćeš sastančiti opet i da ideš u Trogir... Budi dobro!
P.S. Glede Farmwilla, baš sam bila pomislila: "Zar mu nije dosta Vukojebine, nego on još crnči na zemlji virtuelno.

Moderator: sanela
Vudd ljubazan? Nikad!anfakabl wrote:i.
Jedva čekam da te prošljaka Viša Sisa pa da postaneš ljubazan
Devojko draga, pardon gospodzo, izgleda da smo i tebe konacno prizvalianfakabl wrote:Dobro sam, hvala na brizi. Malo sam se švrćkala po Rvackoj, bila sam na Hvaru i u Rovinju. Prekrasno je na Hvaru, podsetih se da Bog postoji gledajući tu lepotu.
vudd wrote:Moj Wolf i ja![]()
Hoće to tako, sa modernim komunikacijama.vudd wrote:Visa Silo...Cekao sam danasnji skajp sastanak kao penzioner svojih 120 maraka...Kad ono medjutim.Konekcija mi jako losa,''MTEL- imate prijatelja'' E pa ''prijatelju jebem te u stau''
Na momente sam se ukljucio,cuo 3 samoglasnika i par suglasnika nekog Amera/Brita i prc...Offline.Uporan mazgovski,pokusah opet i opet...Nista.
Sjetih se prica da kad nesto zelim, zamolis Visu Silu i...Javi se Visa Sila-'Da ?Ko si i sta zelis?''Rekoh, ja sam D. znate onaj vudd sa foru...''KO?!Vudd?(Verflucht!!!)...Dobili ste automatsku sekretaricu..Peeeep...
No dobro...Cekam petak,Ko zna zasto je to dobro...To je ono kao kad se slomis k'o picka i dodju ti u posjetu i kazu''Ali opet...Ko zna zasto je to dobro''
:smt115 Bice da nisi dovoljno jako zeleo :smt075vudd wrote:Sjetih se prica da kad nesto zelim, zamolis Visu Silu i...Javi se Visa Sila-'Da ?Ko si i sta zelis?''Rekoh, ja sam D. znate onaj vudd sa foru...''KO?!Vudd?(Verflucht!!!)...Dobili ste automatsku sekretaricu..Peeeep...