JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Znas sta ,nisam veliki psiholog,i gadi mi se tvoja ironija...Upitaj cerku da li me je osvescivala na ovakav nacin, sveznajuca Spirit :!:

Ja sinoc nisam bila kuci do pola pet,i nikako nisam mogla da znam sta se desava,a da mi ona nije rekla da je sve u redu,i da ste me vi obavestili o njenom psihickom stanju,dosla bi(ne bitno odakle) u roku od 15min :!:
Mozda da ste bili toliko dobri,i pitali me koliko cela situacija utice na nju,i da li postoji mogucnost nesto da se desi,iznela bi vam svoje misljenje...
Uostalom,jos u lokalu sam pokusala da vam skrenem paznju na neke stvari...

Ne,nije uvek samo ja i ja.... Zvrky je ta koja je u problemu,a svi vi mene gledate kao glavnog uzrocnika njenih problema :!:

Uvek razmisljam o onome sto kazem i napisem,i koliko god moje reci nekoga bolele,one su iskrene,a izazvace posledice samo kod nestabilnih i nesigurnih osoba.

NE, KOD MENE NEMA PATETIKE,EVENTUALNO IRONIJE,KOJA JE POTPUNO ZASLUZENA :!:

Usput,hvala vam teta Spirit sto verujete da ja zelim smrt vasem detetu....
Ovako nesto od vas nisam zasluzila....nema veze,umem ja da se borim,ako je potrebno i sa celim svetom,ali ovaj put sam fakat u pravu.
manson

: )

Post by manson »

hehehe ovo se pretvara u pravu sapunicu! :-D
Luna

Post by Luna »

manson-nemoj jarane!
nemoj...nije tako..i nije bas ni zajebancija ok?
eto kad ti ja kazem. I nije da mi ne mislimo na svoje mame i to...nego evo da te pitam jesi ti mislio na svoju kad si se rokao?
nisi ba...zato nemoj tako. Nismo svi jaki i cvrsti ...i nema veze to sa mamom. Mozda i ima-znajuci koliku smo im bol nanijeli dodje nam da nas nema....jel to tesko shvatiti. ???
nije..
zato-budi drug...jebi ga. Pomozi nemoj odmagati. Ja sam za komunu kao i ti...ali nekim ljudima to nije rijesenje-nisu svi isti jebi ga. Ali znam da si dobar covjek i da zelis sve najbolje ljudima....bas zato uradi to na pravi nacin. Podrske nikad nije puno. A ovo je bas sve tuzno sto se desava....pogotovo kad znas da se i tebi moglo bas to desiti. Zato nemoj biti sarkastican molim te. eto jaranski sam ti sve rekla i nadam se da ces to tako i prihvatiti
manson

....

Post by manson »

ma ovo sto se desava je pravo sega da nema tih mama ali jebi ga kada zene ne kontaju i misle da su njihova dijeca-narkomani pametniji od cijelog svijeta pa im ona-one objasnjavaju isti,a sto se tice komune,ona je za svakoga pa i za tebe...jebo filozofiju nego vidi ti kako da pomognes sebi ....i nemoj mi sad opaliti socijalu kako ne mozes,nije to za tebe ili evo sutra ces...mislim ljudi stvarno...
zvrky

Post by zvrky »

Molim vas spirit i pepeljga nemojte molim vas da se svađate molim vassssssssssssssssssss,molim vas,molim vas,pepo molim te bar ti imaj zdravog razuma molim te :smt089 :( :( :(
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

ja ili tripujem ili je ovo oko svaki put suznije...majke mi. svaki put se sjebem...
zvrky-smiri se. Posljedice ...sta ces. proci ce. Bolje da je to nego nesto drugo. Nije to nista novo. Ajde bona...na sebe misli. jao ko joj kaze.... :-D
zvrky

Post by zvrky »

Jeste suznije i krvavije Luna i baš tako sad izgleda i moje!!!!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

ma i moje zvrky. Cijelu sam noc plakala...nisam mogla da prestanem. Suze same idu u pm. Sve mi je dojadilo...i sve je bezveze. Nista nije pozitivno. I sve boli...cak i kad pokusam da shvatim sto neko nesto kaze ...i pokusam da razumijem da je i njima dojadilo i tesko-opet boli. Ma sve je aaaghhhh......fuj~~~~~
Molila sam Boga-ili koga god-da mi pomogne i da vise ucini nesto....da samo nesto krene....i kaze onda sto nisi ovo i ono. Ma nemam snage. Odakle? Nista pozitvno nema....Moram za nekog drugog da radim to nesto-za sebe nemogu. Tako da nije ni bitno-bitno je da radim. Mada bih najradije sjela na avion i otisla u pm...na neko pusto ostrvo. Mozda bi me bilo malo strah navece....ali.....ma ne bi ni to nista rijesilo. Vise nista ne rijesava nista. Tako nekako. kako tako....sama sa sobom kuburim-tjesim se, pricam sa sobom ko blesava. Svi imaju svoje probleme. A ja imam i svoje i njihove. Ne mogu gledati mamu sjebanu-ne mogu. A sta da radim. Sve sto trebam? ALi kako? kako sama? odakle da pocnem? od pocetka.... gdje je to?
mrzim pocetak. Mrzim to sto sam pametna....volila bih da sam glupa ko qurac i da nista ne kontam. Ko tele. Joj---ignorance is a bliss!!! Nisu ameri slucajno ignorantni i glupi-i znaju samo ono sto treba da znaju. Pametno skroz. Ovako....nista ne valja. Nije da necu hocu....hocu i na jogu i to sve....da se pokrenem malo. Ali mama je bezvoljna i onda ni ja nisam nesto uhuuuu... Ovako bi jedna drugu gurale....jer tako uvijek radi. Bas se nekako jadno osjecam...usamljeno....tuzno....nesigurno. Razmisljam o komuni.....cesto! ako nista promjenice moj glupi nacin razmisljanja trenutno. Dace mi mozda neku snagu, disciplinu....ne znam. nista ne znam.
a nije sve tako crno-ali tako se cini. Meni je sve gore nego sto jeste. ok...idem srediti za taj posao....iako mi je i to bezveze. ALi eto. mozda nesto. mada ja znam da to nije to....a posto ne znam sta je TO-onda je valjda i to ok..... :roll:
zvrky

Post by zvrky »

Pričaš s nama,jes da ja sad nisam u stanju da ti dam pametan savet ali valjda ću poživeti još malo,a i nemam pametan savet vidiš šta ja radim,oće u lazu da me vode...šta da ti kažem
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

sta je laza???
idi u komunu jebote.... sad i ja ko manson. Nije fakat. Sta drugo?
idi...idi na onaj AN sastanak-rekla si da ima tamo u nekom centru. Idi.....
ne radi nista glupavo.
jel me cujes. vidis da samo bude gore.
Locked