STA NAJVISE MRZITE

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

vudd

Re: STA NAJVISE MRZITE

Post by vudd »

Ja volim sto ne mrzim...(pazi filozof 'oce nesto da rece :) )
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
ivon

Post by ivon »

dragance72"]Mrzim da mrzim :D
i ja xexexe
preispitivac

Post by preispitivac »

O sveta vasiono, da li je dosao dan kada stvarno, ja, hejter nad hejterima, konacno izgovaram: Mrzim hejt!. Pardon, ne volem. Jeste, dosao je.
Jurim rep
7474

Post by 7474 »

preispitivač,

pa nisam te ja nešto doživeo kao nekog hejtera ovde..
ili možda nisi mislio isključivo na forum nego i šire...

šta ja mrzim (ovih dana)???

e, da! mrzim svoj posao!!!!!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
preispitivac

Post by preispitivac »

O brate....ko me poznaje.....zna :). Keva me zove Mrgud...i to me nervira )
Jurim rep
dragance72

Post by dragance72 »

Mrzim kad sam besan i onda ispišem gluposti koje sam obrisao. Uglavnom nije da ne mislim tako ali ne treba tako reći
Last edited by dragance72 on Fri May 07, 2010 5:32 pm, edited 1 time in total.
Boban

Post by Boban »

dragance72 wrote:Najviše mrzim kad mi kako kažu, Bog, Svevišnji, Viša Sila..itd..da prelepe trenutke ako on to uopte da pa mi posle, kad se uljuljkam i uživim u iste, prihvatim kao nešto što mi samo po sebi sleduje, i naravno je, oduzme to ili još bolje udalji dovoljno da sam ga svestan i delimično ga još osećam a opet, racionalno ga shvatam kao daleko dovoljno od mene da mu mirise i dodire više ne oećam već samo naslućujem. Na primer; počnem da živim sa nekom osobom ženskom divno nam je, živamo ui svemu se slažemo i samo odjednom da lki mojom greškom, greškicom ili samo prividom greške da sebi natovarim krivicu a drugoga oslobodim ili obrnuto to nestane i opet sam ja kriv za propast ili jednostavno i ako nisam imam takvu percepciju i onda kaže običn: znaš šta bože, bviša silo, demone, djavole, ono iznad nas daleko ; "Popuši mi moj dignuti, tvrdi, nadrkani kurac..."!! Vulgarno? A kako drugačije izvinjavam se ako je dato da bude lepo pa me sjebalo. I džaba uteha samo te bog iskušava da vidi koliko si jak. Neću da budem jak hoću da BUDE M S R E Ć A N HAJDE DA NE šILJIMO TUKI BEZ POTREBE. Nemoj mi ni davati te trenutke ti nadrkani dože kad mi ih oduzmniaš šta hoćeš? Uivaš da me gladas od sreće do mučenja. Pa uživaj- pomislim nekada - uživaj dok mi se ne skurči pa d+am sed ne . Ma ne mogu ni da pričam počinjem da se nerviram uglavnom u ovom trenutku nbe treba ni ni 12 koraka i zašto je sve u znaku broja 12 jel zato što je bilo 12 apostola pa sve mora u hrišćčanskoj simbolici. Ma ne znam eto došl.o mi da kažem ša rekoh!!!!!
Ponekad su nam svi krivi zbog situacije u kojoj se nalazimo a nasa krivica ne postoji.Tesko je priznati sopstvenu krivicu.Mislis li da su Hriscani srecni i da je sve roze da 'CVETAJU LIPE LJUBAVI MOJA" .Ne isto je borba kao i kod svakog drugog samo sto se oslanjaju na visu silu.Ja ponekada osecam gnev koju ti osecas sada ali sam svestan da mi za to nije kriv ni Bog ni Djavo niti sta ja znam nego ja SAM.Evo jedan stih iz moje pesme.
Ne skrivaj problem jer sam resiti se nece
ne daj se opijumu nemoj da postanes kuknjava i smece
posle loseg uvek bude malo srece.
Nauci da uzimas i da das
jer ovo je vatreno krstenje ovaj obicni ljudski zivot nas.

Pozdravljam te i zelim ti smirenost i blagostanje dok loshe ne prodje jer bilo bi nam dosadno da je uvek dobro.
outlow

Post by outlow »

mrzim kad sam zaljubljen,a draga mi udaljena nekih 3000 km.

isto tako mrzim shto mrzim taj osjecaj
Pawa

Post by Pawa »

...
Last edited by Pawa on Wed Dec 15, 2010 12:11 am, edited 1 time in total.
joesspappa

Post by joesspappa »

WC u kom sam se drogirao godinama... plocice braon boje, svaku fugu znam... &%$&#%%/&%$&/
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Post Reply