@oci boje meda
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fv6hTZcOPws[/youtube]
I dobro znaj bila ti Pravoslavne ispovesti,katolicke,protestantske,ateista,pagan on je uvek tu i pruza sansu govori nam i tesi nas da svojom grizom savesti ne upadamo dublje nego da se dignemo ocistimo odelo i krenemo dalje.Cuvaj se.
ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
Moderator: sanela
Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
draga OBM,
vratio sam se iz BGa pun pozitivnih utisaka i obećanja,kada su naši, novosadski sastanci u pitanju!
iz nekog razloga (preterana ganutost i uzbudjenost, na kraju prvog našeg sastanka) pogubio sam sve brojeve telefona koje sam uzeo od vas.. tako da ni tvoj ne znam!!!
šibni mi ga prajvat il ću ja jednostavno, da ti postujem vreme i datum održavanja našeg sledećeg meetinga, ok?
budi dobra, odradi ono zbog čega si i otišla kući.. a ako i ne uspeš, dodji na sastanak, pa vidi kako i šta dalje. nemoj da ne dodješ! tj. NASTAVI DA DOLAZIŠ!
puno ti sreće želim i mislim na tebe i sve druge ljude sa sastanka!
možemo mi to!!! možemo mi sve!
vratio sam se iz BGa pun pozitivnih utisaka i obećanja,kada su naši, novosadski sastanci u pitanju!
iz nekog razloga (preterana ganutost i uzbudjenost, na kraju prvog našeg sastanka) pogubio sam sve brojeve telefona koje sam uzeo od vas.. tako da ni tvoj ne znam!!!
šibni mi ga prajvat il ću ja jednostavno, da ti postujem vreme i datum održavanja našeg sledećeg meetinga, ok?
budi dobra, odradi ono zbog čega si i otišla kući.. a ako i ne uspeš, dodji na sastanak, pa vidi kako i šta dalje. nemoj da ne dodješ! tj. NASTAVI DA DOLAZIŠ!
puno ti sreće želim i mislim na tebe i sve druge ljude sa sastanka!
možemo mi to!!! možemo mi sve!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
- oci boje meda
idemo ispocetka!!!
10 dan je prosao...samo na dop mislim.. a necu ga..i hocu..i volim ga i mrzim ga...i zeeeeliimmm ga!!!!! bne znam sta zelim, sta mislim sta osecam. ustvari valjda ne osecam nista.potpuno sam tupa i prazna.i nema. mogu samo da cvilim
lose mi je
10 dan je prosao...samo na dop mislim.. a necu ga..i hocu..i volim ga i mrzim ga...i zeeeeliimmm ga!!!!! bne znam sta zelim, sta mislim sta osecam. ustvari valjda ne osecam nista.potpuno sam tupa i prazna.i nema. mogu samo da cvilim
lose mi je
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
u dubinama sebe?
Sve je to normalno i istinito sto pises,jebiga.
Ti hoces da ti je dobro,a bez heroina.
Drug,puuno te pozdravljam i bas mi je tesko sto si lose.
Ti hoces da ti je dobro,a bez heroina.
Drug,puuno te pozdravljam i bas mi je tesko sto si lose.
narkoman sam al' najlepsi.
Hej, OBM,
znaš i sama kako te stvari idu! Zovi nekog ko zna za problem, pa se otvori malo, izjadaj se. Imaš i tog stručnjaka, pa će i razgovori s njim početi da radjaju rešenja! Na posletku, imaš NAs!
Al, prvo strpljenja malo. Postajaće lakše svakim danom!
Veeeliki poz za tebe!
znaš i sama kako te stvari idu! Zovi nekog ko zna za problem, pa se otvori malo, izjadaj se. Imaš i tog stručnjaka, pa će i razgovori s njim početi da radjaju rešenja! Na posletku, imaš NAs!
Al, prvo strpljenja malo. Postajaće lakše svakim danom!
Veeeliki poz za tebe!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Mislim da su mi poznati ovi tragovi(mislim na pesmu.Pozdravi ga)...Na posletku sta reci jer ti samo mislis kako ti je lose a nista ne radis niti slusas ikoga da ti bude bolje.Stari isti nacin koji si i pre radila.Imas 7474 cuj se sa njim i ekipom.Uradi nesto bilo sta ili se drogiraj ovako ti je najgore.Postavio sam ti klip ne verujem da si pogledala a bilo bi dobro da pogledas i umanjis to svoje stanje koje preuvelicala.Recidiv pa sta?Ustani i kreni dalje.Ako ne mozes potrazi neciju ruku da ti pomogne da ustanes.Recidivi su normalna pojava u narkomaniji ali to ne znachi da se bas iz tog razloga prave.Pozdrav za tebe i cuvaj se.oci boje meda wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YPAmydQsozU[/youtube]
- oci boje meda
BOBANE odgovorila sam ti na Aninoj temi za klip
i ne preuvelicavam stanje uopste, mozda nisi skontao...samo sam pomalo zbunjena i lose mi je ali ne preuvelicavam. idem kod psihica idem na NA , pokusavam da se menjam...pozz
i ne preuvelicavam stanje uopste, mozda nisi skontao...samo sam pomalo zbunjena i lose mi je ali ne preuvelicavam. idem kod psihica idem na NA , pokusavam da se menjam...pozz
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
-
Draga moja lepa T.
Tu sam uz tebe pricali smo onaj dan i nije bilo uredu s moje strane ali ja znam da si ti jaka i da ces se ponovo podici. Koliko si mi puta pomogla i zelim ako mogu da ti pomognem bilo kako samo se javi.
Budi jaka, budi hrabra. Znam kako se osecas i koliko si zbunjena i ja sam u slicnoj situaciji ali imam sub koji me vraca u normalu. Ti jedina znas neke stvari o meni koje niko drugi ne zna i kada sam ti to rekao osetio sam da mogu imati poverenja u tebe i nisam se ni u jednom trenutku pokajao. Verujem ti verujem u tebe i polako, nas krst je tako tezak i samo mi znamo kako nam je svima nama. Ja sam prihvatio supstituciju, shvatio sam da je predugo jako dugo tih 1 godina da bi mogao ponovo voditi onaj stari zivot. Nemoj misliti da te nagovaram na nesto ali ako ti je sudbina takva da se toliko patis a bog mi je svedok da znam koliko se boris.
Razmisli draga moja, vreme prolazi matorimo, eto da sam ja prihvatio samo pre dve i po godine supstituciju sada bi imao posao, stan suprugu, ovako nemam nista a imam sve.
ljubim te i javi se
Tu sam uz tebe pricali smo onaj dan i nije bilo uredu s moje strane ali ja znam da si ti jaka i da ces se ponovo podici. Koliko si mi puta pomogla i zelim ako mogu da ti pomognem bilo kako samo se javi.
Budi jaka, budi hrabra. Znam kako se osecas i koliko si zbunjena i ja sam u slicnoj situaciji ali imam sub koji me vraca u normalu. Ti jedina znas neke stvari o meni koje niko drugi ne zna i kada sam ti to rekao osetio sam da mogu imati poverenja u tebe i nisam se ni u jednom trenutku pokajao. Verujem ti verujem u tebe i polako, nas krst je tako tezak i samo mi znamo kako nam je svima nama. Ja sam prihvatio supstituciju, shvatio sam da je predugo jako dugo tih 1 godina da bi mogao ponovo voditi onaj stari zivot. Nemoj misliti da te nagovaram na nesto ali ako ti je sudbina takva da se toliko patis a bog mi je svedok da znam koliko se boris.
Razmisli draga moja, vreme prolazi matorimo, eto da sam ja prihvatio samo pre dve i po godine supstituciju sada bi imao posao, stan suprugu, ovako nemam nista a imam sve.
ljubim te i javi se
-
vazduh wrote:Pozdrav za tebe Pendula.Drago mi je da si ponovo među žive a i ja sa tobom.;)Mogao bi podjeliti sa ostalima neki od tvojih radova,a vjerujem da bi i meni pomoglo,jer šta je ovaj forum već mjesto(osim grupa) gdje slobodno razmjenjujemo iskustva oporavka.Što se mene tiče,poznata priča,drogirao sam se svim i svačim pola života.Već tri godine sam čist ali to ne znači da ću i sjutra biti,zato i jesam na forumu i interesuje me i tvoja priča.Pendula Nk wrote:Zdravo ja sam Pendula. Ćist sam skoro dvije godine. Bio sam u centru na Kakarickoj Gori, prosao sam 12 koraka. Zahvalan sam programu sto danas imam sebe i bolji i kvalitetniji zivot. Imam i porodicu i sve ljude koje sam povrijedio. Kroz moju ozbiljnost i pravi pristup problemu osjetili su odgovornost,zelju i pruzili mi ponovo, kazem, ponovo podrsku! Posle toliko godina prihvatio sam da cujem i vidim gdje sam i sta sam . Malo mi je i posle ovoliko kvalitetne apstinencije sve zbunjujuce, jer se tek sad upoznajem sa kćerkom,zenom,majkom,bratom pa i svima. Kao i oni samnomTuzno ,zar ne ? Ali kad se ide naprijed onda je dobro. Konstantno primjenjujem program i zivim tako dan za danom. Mi ga zovemo program,a to je sve zivot koji mi nijesmo vodili pa se malo cudimo
Milo mi je sto se sve vise prica o problemu i sto nas je sve vise. Danas tvrdim da sam se puno promjenio i da necu uzeti drogu. Nije sramota pasti ,sramota je ne ustati se. Toliko za sad, pa ako razmijenim sa nekim iskustvo mozda se i otvorim sa nekim svojim radom o problemu,a imam ih dosta. Da, i ovo sam htio da kazem, samo se budala ne mijenja. Najaci samo ostaju.
Pozdrav i za tebe vazduše. Drago mi je da si me cimnuo, što bi mi na ulici rekli :

draga T,
nije te bilo na sastanku danas... baš mi je bilo žao kad sam šuo da nećeš doći, tj. da si u ZR.
ima nešto u vezi sa tobom što razumem trenutno.. zatvaraš se i nisam siguran koliko ljudi u tvojoj neposrednoj blizini to kontaju.. sva energija i svo vreme odlaze ti na stvaranje utiska da je sve OK. garant ti se i faca ukočila od fake osmehivanja.. vrištiš iznutra a ljudi to ne kontaju, zar ne? mislim na ljude, ponavljam, iz neposredne blizine.
ja ćutim na svakom sastanku. javim se samo na kraju, kad treba da se dogovorimo oko ovoga ili onoga.. izdejstvovao sam pušenje na sastancima! heh!! small victory! me znam kako da ti objasnim ono što želim da kažem, pa se služim sporednim primerima, stjupidnim šalama.. valjda želim da te vidim i pokušam da ti pomognem da se otvoriš, kak bih se otvorio i sam.
al ja makar dolazim na sastanke. dignem dupe i pokrenem se čitavih 500 metara do mesta održavanja sastanaka.
obećaj da dolaziš sledeće subote! da bar ne budem jedini koji ne deli! dodji da ćutimo zajedno. OK?
please, ne traži opravdanja! nego nam se pojavi.
jedan momak će da napuni 25 dana! hajde da mu se srdačno izaplaudiramo! makar mi ostali na "nastavi da dolaziš".
da ne davim previše. sve znaš.
grlim!
nije te bilo na sastanku danas... baš mi je bilo žao kad sam šuo da nećeš doći, tj. da si u ZR.
ima nešto u vezi sa tobom što razumem trenutno.. zatvaraš se i nisam siguran koliko ljudi u tvojoj neposrednoj blizini to kontaju.. sva energija i svo vreme odlaze ti na stvaranje utiska da je sve OK. garant ti se i faca ukočila od fake osmehivanja.. vrištiš iznutra a ljudi to ne kontaju, zar ne? mislim na ljude, ponavljam, iz neposredne blizine.
ja ćutim na svakom sastanku. javim se samo na kraju, kad treba da se dogovorimo oko ovoga ili onoga.. izdejstvovao sam pušenje na sastancima! heh!! small victory! me znam kako da ti objasnim ono što želim da kažem, pa se služim sporednim primerima, stjupidnim šalama.. valjda želim da te vidim i pokušam da ti pomognem da se otvoriš, kak bih se otvorio i sam.
al ja makar dolazim na sastanke. dignem dupe i pokrenem se čitavih 500 metara do mesta održavanja sastanaka.
obećaj da dolaziš sledeće subote! da bar ne budem jedini koji ne deli! dodji da ćutimo zajedno. OK?
please, ne traži opravdanja! nego nam se pojavi.
jedan momak će da napuni 25 dana! hajde da mu se srdačno izaplaudiramo! makar mi ostali na "nastavi da dolaziš".
da ne davim previše. sve znaš.
grlim!