Bog ljudi trebam pomoć!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
baletanmate

Bog ljudi trebam pomoć!

Post by baletanmate »

Več 3 godine ovisnik sam o amfetaminu, sce je bilo u redu do moje operacije žući,.. Nakon toga nisam se gazio 3 mjeseca, i sada sam donekle čist, ali imam velikih poteškoča kada se navučem speeda,... Jučer sam konzumirao speed ne u velikoj količini te sam nakon prvog mokrenja iz spolovila izbacio dosta sperme, a danas me bubrezi užasno bole, to mi se događalo i prije ali ne ovoliko koliko i sada, pa vas lijepo molim ako mi ko može dati odgovor zasto izbacujem spermu nakon konzumiranja speeda i testisi me bole za poludit! unaprijed hvala.
vladan

Re: Bog ljudi trebam pomoć!

Post by vladan »

pa ovako usustini je to hemija koju su ljudi provalili u nekon drugom obliku i bila je fora za poboljsavanje seksa,ali ako oces da nesto vise da saznas,posalji poruku pacu da se potrudim i ako imas volju da prestanes
bojanol

Post by bojanol »

Vladan je provalio kako se isključuje Caps Lock. Bravo za Vladana. :D
Boban

Post by Boban »

vladan wrote:pa ovako usustini je to hemija koju su ljudi provalili u nekon drugom obliku i bila je fora za poboljsavanje seksa,ali ako oces da nesto vise da saznas,posalji poruku pacu da se potrudim i ako imas volju da prestanes

Amfetamini
Droge, kao što je primjerice ecstasy, utječu prije svega na spolni život muškaraca. Mnogi muškarci koji konzumiraju droge te vrste naime izvještavaju, kako prilikom konzumiranja često imaju teškoće s erekcijom, bilo da je nisu sposobni postići ili je bolna i nikako ne prolazi.
Pored toga su poznati i slučajevi kada muškarci unatoč dugotrajnoj masturbaciji ili spolnom odnosu ne mogu postići orgazam. To se dogodi kada konzument konzumira velike količine amfetamina; uz konzumiranje manje količine ejakulacija je inače moguća, ali uzrokuje neugodu u mudima. >A vrlo visoke konzumirane količine mogu voditi i do spontanih orgazama, ali dakako predstavljaju i rizik zbog mogućnosti zatajenja srca i srčane kapi.

ovo je copy-paste.

Nije istina da je amfetamin pravljen u bilo kojem obliku za poboiljsanje sexa jer na njemu erekciju je jako tesko postici.A Ejakulaciju dozivljavas verovatno zbog neke poremecenosti u organizmu.Lechi se sta da ti kazem.Vitamin c pomaze jako.Pozdrav
vladan

Post by vladan »

anfitaminske droge.spid je amfitaminska droga ,psiho-aktivnog dejstva(menja stanje svesti)halucinogenog tipa(izaziva halucinacije,mada kozana sta si ti koristio pod imenom spid)i ostecuje mozdane funkcije,na ulicise prodaje u vidu sitnog kristala,pod nazivom,betmen na rece mada ima i drugih imena sve zavisi od porekla.kada se pojavio 50 i 60 godina ,smatralo se da pojacava poverenje izmenju clanova porodice,prijatelja,i i jlubavnika.sadasnjost nam je donela druga iskustva.postaje klubska droga ,najvise na rejv zurkama,.kao i ostali amfitamini ,potpuno suzbija zamor tako da uzivalac igra satima bez prestanka za normalne ljude u sumanutom ritmu.uzimanem spida stvara sledece psiholoske probleme---zbunjenost.problem sa snom,veliko tugovanje,ozbiljna zabrinutost i paranoja,koja se javljaju u vreme ili cak nedeljama po uzimanju..----javljaju se problemi fizicke prirode--napetost u misicima,nevoljno skrkutanje zubima,nesvestica,drhtavica,znojenje-----NAGLO POVECAVANJE ARTERISKOG PRITISKA I UBRZAVANJE SRCANE RADNJE PRETSTAVLJAJU POSEBNU OPASNOST,NARUCITO,ZA OSOBE SA OSTECENIM SRCEMI UJEDNO PRESTAVLJAJU GLAVNI UZROK SMRTI BKOD ZLOUPOTREBE AMFITAMINA(SPIDA )-0-----dugo drajno uzimanje amfitamina dovodi do trajnog ostecenja mozga,na nivou na kome dve nervne celije komuniciraju(*sinapsa).znatno ostecuje glasnika koj se zove serotin,a pretstavlja jednog od glavnih modulatora kada je u pitanju povecana agresija,raspolozenje,seksualno ponasanjei i osetljivost na bol i jos dosta doka strasnog....a brade ovo je nesto priblizno ,a za to sto nece da se digne i nigde ga nema,doje problem jer si ti vec svrsio 5do6puta dok si bio u ekstazi,a bubrezi ti preradjuju sve sto proce kroz tebe a toje tesko za preraditi a i sigurno su osteceni i uvek bbole posle drogiranja,al brate idi i trazi DOKTORE I SKIDAJ SE SA TOGA,ko zna sta ti vuses ili gutas kao ekstazi nekada je imao 16 sastava a sada ga prave sa 5=6 i to tije to bbezi i skidaj se dok jos imas nade,pozdrav i poslusaj brata molim te uzdam se u tvoju pamet
Post Reply