I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

tamarra

Re: I poslije njega...ON

Post by tamarra »

Imam jedno pitanje vezano za novoosnovane anonimne.
Može li se dogovoriti sa nekoliko "anonimaca" iz Bgd-a, Sa, Zg-a, nebitno, da dođu u BL, npr. održe predavanje, sastanak, upoznavanje, okupite još koga?
Čisto u smislu podrške onih koji su jači i organiziraniji. Jeste kontaktirali sa ekipom iz okruženja?
Pawa

Post by Pawa »

YugoS wrote:Znao sam da je u pitanju bila konekcija :D .
Uvek nas na istu foru izradi :smt089
Ne bi me iznenadilo da se opet raspisemo a da dragi nam gospodin anonimni i dalje nema net :-D
vudd

Post by vudd »

Ma jok to...Anonimni se suzdrzava od neta.Vjezbam na malim stvarima, jbg :)
Prvo da pozdravim dobru dusu Pawu koju sam nenamjerno izostavio...Pawa,pozdrav
Kao drugo da porucim Ocu da u onome nije bilo ni malo ironije,ali jebi ga...Ko je skont'o-sk
ont'o.
Anonimni se nisu javili jer su u oporavku, i ucahureni u sopstvenu unutrasnjost traze smisao tipa''Nije vazno kakvo je vrijeme,bitno da je sunce ''Ma zezam se,nije vazno...Nadam se da ce nasa mala grupa uskoro postati jaca za 2-3 clana,a ako bude srece i znanja,da se brojka sve vise povecava.
I nismo Anonimni...samo zelimo biti cisti,zdravi,zivi...jaki da danas sutra povucemo sto vise ljudi iz govana.Jebes Hugove i rituale vacarenja.Najvaznije je biti iskren i iskreno vjerovati u zelju da se izadje iz govana,da se poradi na svim onim devijacijama koje su dovele do nezadovoljstva usw....Da ne pocnem kenjati sad :roll:

Uglavnom ''pazimo''jedni na druge,cujemo se,ako je sranje razgovaramo,idemo van Bl (pa dobijemo primjedbe da ometamo svaleracije na Banj-brdu i uz Vrbas)...Ipak, najvecu podrsku i oslonac ocekujemo od Dr.Maglov...bar neko vrijeme.

Sto se tice smrti mog drugara...Svjestan sam nekih stvari.ali ipak...Ja sam taj koji ga je uveo,koji mu prvi put nasao venu...Sto je najgore,bio sam mu u to vrijeme nesto kao stariji brat,idol- Boze mi oprosti...

Zoka jarane,... za kraj poglavlja, omiljene scene
R.I.P
[youtube] http://www.youtube.com/watch#!v=ZMbs_BT2U-E[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Pawa

Post by Pawa »

Pazi i ovo ima svojih cari… Ne utapam se u masi :wink:
Sto se tice vezbanja na malim stvarima, mogla bih da pocnem da ucim od tebe.
Mislim da bi bilo krajnje vreme da se sklonim malo od racunara i posvetim nekim drugim stvarima.
Na poslu ne mogu da ga izbegnem, ali ovo sto radim kuci nije bas normalno …
Postajem zavisnik :shock:
Pawa

Post by Pawa »

Pre nego sto mojoj dragoj mami predam kablove od racunara moram da ga iskoristim maksimalno i postavim ti jos koje pitanje :)
Jesi li u kontaktu sa Tessom? Vidim da ne piskara po forumu i to me raduje jer znaci da se pridrzava uputstava lekara, ali me zanima kako je?
Pa... Ako znas nesto o njemu, napisi koju. Mozes i da mu preneses pozdrave ako se cujete.
klara60

Post by klara60 »

Vudd, nesto razmisljam o tvojoj situaciji i ne da mi se cini, nego sam sve sigurnija, da kad bi se ti istinski zainatio, ono po bosanski, da si ti takav tip, da bi i uspjeo u ovoj svoj borbi...Zelim ti da se zainatis...
Pozdrav
cokapeace

Post by cokapeace »

Vudd druze..sta da ti lujka sa istoka kaze..necu da se proseravam,znam taj bol i osecaj krivice¬i moja Maki ode u @Vecna lovista@,ali kako dani prolaze kontam da je,to vece,kad je resila da je¬Kraj¬ni jeb. Visa sila ne bi zaustavila...BOLI¬DO BOLA!!!

Ali moramo dalje..zbog nas samih i zbog ljudi sto nas vole,cudo jedno¬ali i takvih jos ima oko svih nas!
Podrska za Anonimce ,i drzi se!
Tu sam na PP ako pozelis da istreses misli.
Hug ( :))) ) sa jeb Istoka!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
vudd

Post by vudd »

Hvala Coka...Naravno da idemo dalje.Griza savjesti i tuga u granicama normale...To nikako ne upotrebljavati kao samosazaljenje.Bili-sad ih nema...To je rizik u koji se ulazi prvim flash-om...Jebi ga.Prije mjesec dana sam to mogao biti ja...Zao mi je i bas boli sto je otisao, ali...Trudim se da ne mislim puno i da se ne sjecam stvari vezanih za nase drugarstvo...Nista sa tim ne postizem,samo me vuce u sranje-stanje(Cega se god sjetim,vezano je za sranja,dilanje,gudriranje,prevare,provale-i ne osjecam se dobro nikako....)Istomisljenici izgubljeni u vremenu i prostoru.

Inace, kod mene je sada sasvim u redu.Radim na sebi :) ,trgujem sekundarnim sirovinama,poslujem sa ljudima(koji su isto sirovine-uglavnom)vodim kcerku na karate,sa sinom igram rata(ne valja-al" jbg...)i obicno sam ja Svabo koji uvijek smrtno strada :) ...
Zvjer je sita,umirena,zadovoljna i ceka momenat...E pa vidjecemo ko ce koga da izjebe.I vudd konja za trku trazi...
Klara60,ima tu nesto sa tim inatom

Pozdrav forumasi
7474

Post by 7474 »

vudde, u povodu tvoje griže savesti a zbog dobrog drugara sa čijom smrću misliš da imaš veze, reći ću ti nešto sa željom da ti malo bar olakšam.

ja sam imao prijatelja koji mi je tako srdačno i sasvim širom otvorio vrata narkomanije. vukao me i vukao do samog grotla pakla i to tako sistematski i na rate... kasnije se on skroz elegantno izvukao iz cele priče.. otišao na truli zapad, navatao bogatu Belgijanku, pootvarao kojekakve firme, sve legalno.. iskoristio ovu SEKU da kupi dva preterana auta, jer Mercedes daje odlične popuste itd itd itd..

ono što želim da kažem je da mu ni jednog jedinog momenta nisam zamerio za ono što se desilo..
on je čak jedne godine (dolazi u SER periodično, jedanput-dvaput godišnje) došao sa namerom da se izmiri sa prošlošću, poravna račune, jebem li ga šta još.. ja nisam imao šta da mu oprostim.

sve u svemu, neki ljudi se zateknu pored nas i upere prst u nešto a mi smo ti koji, na kraju krajeva, biramo da li ćemo tim pravcem krenuti ili ne.

znam da ti ovo ne može pomoći da se izboriš sa svojom tugom i gubitkom, ali se nadam da ti može poslužiti da se makar osećaja krivice oslobodiš. baš se nadam, jer kontam koliko to što osećaš može da boli.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
vudd

Post by vudd »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RJ44q_5uMM4[/youtube]
Pozdrav za lazljive,manipulatorske i u korjenu pogane,pokvarene ljude na celu sa Chuck Norrisom :D

Jedan specijalan pozdrav za AN clanove-super zvijezde foruma koji ''dele'' i sakom i kapom i veruju u Visu Sisu.

Sale...Ni ja ne volim grljenje i vacarenje osim sa zenskim Anonimusima :)

I finaly za moju sister Tinku :wink: Boban Nered i ja napravismo kompenzaciju.Ja njemu Tatoo motive-on meni ovako fin tekst :-D [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sSqIvmqhmQQ[/youtube]
Ja sam ok.Radim,zivim ,borim se...te ostale zajebancije.
Post Reply