Kada se sretnemo ja i moja prijeteljica Depra i kada se pocnemo intenzivno druzit, svasta mi pada na pamet (morat cu pocet nosit kape

Luna, hvala ti sto si clanica kluba kao i ja...

Moderator: sanela
hahahahahahahahahhaa,pepe duso,i ja sam htela tako nesto da napisem,razumes zasto,vidim i ti si,ko shvatio,shvatio! Nego jebiga,ti je ipak znas,ja je ne znam,pa rekoh da ne ispadnem monstrum.To,to,virtualni samar za otreznjenje! pepe,prva si,majke mi,svidjas mi se jako!pusapepeljuga84 wrote:Mogucnosti kako se ubiti:
1.Kupi dve do tri bocice odredjenih lekova(ja cu ti pomoci u izboru),i zaspaces vecnim snom
2.Kupi dav tri mica,i ja cu da te roknem,mada verujem da mozes i sama....
3.Uradi se sa nekom vecom kolicinom,i nakon toga popi dva blokatora...
4.Napuni kadu vrelom vodom,udji u nju,iseci vene(nece boleti zbog tople vode),i jednostavno ces iskrvariti,i zaspati vecnim snom.
MISLIM STVARNO :vom:![]()
![]()
Jebote,ona stvarno....Spirit,nemam reci koliko bih zelela da se izvinim za svoje komentare,pomislila sam ja da je mozda pravi poziv u pomoc,uvek je moguce,ali moram da priznam da sam se priklonila grupi "gde svi turci,tu i mali mujo" pa rekoh,kad SVI misle da je fol,a ja je ni ne znam dobro,onda aj na zezanje,mozda sam ja glupa,mozda se tako i oraspolozi...Spirit,oprostite jos jednom kazem,ako ikada budete mogli da mi oprostite,ja sam nju prvo zbala da dodje kod mene kuci na vikend,stvarno sam pokusavala u pocetku...nisam ...Ako vam treba pomoc,i ako me ne mrzite sada,ako mogu nesto da ucinim,evo sad cu vam na privatnu poslati telefon,mada ga ima zvrky (ja njen nemam,inace bih je zvala,nije da se vadim ali jeste tako)Spirit wrote:Nocas nisam imala vremena za nesto drugo, iskoristila sam samo sekundu dok sam cekala hitnu pomoc da odgovorim,