CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

YugoS

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by YugoS »

Ma jeb'o mene.
Ja imam godina i prilicno ostvarene neke stvari,pa i da ga topim cijeli zivot nebi mi smetalo.Imam srecu da mi organizam dobro podnosi buprenorfin i nalokson.

Savjetujem mlade ljude da prvo pokusaju sve bez hemije jer mislim da je moralno i ljudski.
narkoman sam al' najlepsi.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

ma zezam te jugo malo ali ne vredi...mudar si ti,ne nasedas na glupe provokacije.dobar je sub ali je kod nas skup do mojega...i ja ga dobro podnosim(vidis me koliki sam na avataru :) )ali sta vredi kada mi se ne daje 40 evra za suboxone od osam mg koji mi traje pet,sest dana.pozdrav druze i svako dobro
YugoS

Post by YugoS »

:D
Sta god da si radio Dacho Vidim da se nisi sekir'o :D .

Cekam sliku u svadbenom odelu :wink: ,a dugujes i pricu !

Pozdravi kuma.

:D
narkoman sam al' najlepsi.
winston85

Post by winston85 »

klara60 wrote:Otkud ti taj strah? Koliko ja znam ostaje se u bolnici najduze 21 dan
Treba prvo da uradim test licnosti. Da procene da li mogu da lezim sa njima (narkomani, alkoholicari, samoubice)...
Kod mene je politoxikomanija, tacnije tabletomanija, od kad sam prestao da pijem zoloft, sve se povratilo, cak sam i recidiv ucinio... Zlo i naopako...
Oni bi mene tamo samo ocistili sa par infuzija i posle odpustili. Samo sto sam ja malo senzibilan pa se bojim da ne bi okolina uticala na mene, naravno negativno...
Bio sam danas na kontroli i to su mi sve objasnili tako... U utorak idem na kliniku na tim psihijatara, a u petak ko zna...
Bice sve dobro, nadam se. Ako Bog da... Hvala kalra60...
YugoS wrote:Moras zauzeti stav spram lijecenja i to ozbiljan.
:roll:
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
7474

Post by 7474 »

Winstonu,

iskreno mi je žao zbog toga što trenutno prolaziš..
opet, super je stvar što si se zadržao na tom jednom recidivu i nisi nastavio.

hteo bih da ti ispričam jednu priču ali moraš imati u vidu da smo svi razlišiti pa su nam i okidači različiti..

elem, ja sam takodje odradio test ličnosti, kako bih nastavio, ušao u novu fazu lečenja.. ono što je mene slomilo, vratilo na ulicu i vratilo kroz vreme, bacilo nekih tri-četiri meseca čistoće u vetar... jeste to što mi je jebena psihološkinja, nakon odradjenog testa ličnosti, kontrolu i razgovor o tom testu zakazala za DVE NEDELJE!!!

ja sam,naravno probao da se izborim sa svim onim demonima, koji uz nalorex idu ali bez ikakve linije odbrane, bez ikog stručnog na svojoj strani.

ne znam šta je bilo u pitanju i zašto je krava termin razgovora o mojoj ličnosti toliko odužila..
za mene je to ostao kraj tog dela puta i ubacivanje u rikverc..

ovu sam ti priču ispričao, samo kao ilustraciju o tome pta se sve dešava u našim domovima zdravlja.
ne želim da ti ubijam nadu, to nikako!
probaj samo, eventualno, ako i tebi predlože neko odlaganje, da se protiv toga pobuniš oz sve snage.žžpozzzzzzzz, drug! puno ti sreće želim!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
winston85

Post by winston85 »

7474 wrote: super je stvar što si se zadržao na tom jednom recidivu i nisi nastavio.
Povukao sam malu linijicu, od koje pre ne bih mogao ni krizu da smirim. E od toga sam se prvo; otrovao, povracanje, mucnina...itd.
Pa gubitak energije, pa pad morala...
Sve i da sam hteo da nastavim, nisam mogao, inace kad sam uzeo to dzubre bio sam prilicno pijan...
Ni meni nije jasno zasto toliko odugovlace te preglede u domovima zdravlja. U Srbiji hitno ali hitno reforma zdravstva. Uzas
ebi ga Nik, tako nam je...
Jel se ti jos pucas?
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Povukla sam malo veću liniju...
Šejtan je uradio svoje, ja mu pomogla. Znate ono kada u prsima imaš sa obje strane stege, koje ti nedaju disati, počinješ u par minuta skroz negativno razmišljati, bataliti sve nakon godinu i 4 mjeseca....
Kao da mi je neprijatelj na prsima u obliku velike ruke, i pruža ogromne prste, ja se malo trznem, otkinem mu jedan prst, a on pusti još jedan veći....
i stoji tu nikako nisam uspjela da mu otkinem sve duge prste.
Eto napravih glupost, recidiv... djaba mi u tim trenutcima slabosti moja vjera i klanjanje...
Sada ne znam šta da radim... bilo mi je jako, jako loše... mislila sam ajd jbg..samo da malo osjetim onaj filing..
sADA BIH SVE DALA DA NE URADIH TU GLUPOST... ALI....
kao što je wins rekao da mu je bilo loše, meni je bilo isto tako, možda i gore...
Sada se jedem... kajem.... sjebajem se do bola... ne znam kud gonim.. šta da radim..
Sve što sam do sada gradila kod staraca palo je u vodu...
Ja ne razumijem njih, oni mene.. u nekim stvarima.
A zaista sam se mnogo trudila... kakve mi fajde sada...
Ne mogu preći, niti shvatiti da je to jedan recidiv.
Sada im se gadim. i rekli su mi da tražim sebi mjesto pod suncem, jer ne žele narkomana u kući.
A meni se život i gudra zgadila kako mi je loše bilo.. mislila sam ma samo da se ko lafo malo opustim, neće niko skužiti... koja debilka.

A možda mi je i trebalo da shvatim, vidim i osjetim kako je biti loše od gudre.
Da mi više ne padne na pamet...ali nema mi nikakve fajde pravdati se, objašnjavati, moliti, kumiti...
Svjesno ili ne ja to uradih.... Zgadih se sebi i mojima...
Sada se trebam sama snalaziti, kamo, kuda još razmišljam...
ne znam ali možda je ovo sada zadnje što pišem.. jer ako odem vjerovatno se neću javljati neko vrijeme...
Nisam pametna...Nisam ispoštovala što mi je rečeno, ako ikada ponvno uzmeš, napraviš recidiv traži sebi neko drugo mjesto....
Znam da mnogi roditelji ne postupaju tako sa svojom djecom, recidiv pa recidiv... nema dalje..
Kako ubjediti da mi se sve zgadilo...
Da bih crkla da nisam povukla lajnu... naravno kada mi ne vjeruje...
Ma šta ja očekujem poslije svega da me maze i da mi tetoše... i ja valjam nebule...
Voljela bih da mi kažete da li je normalno poslije jednog recidiva i snažnog pokajanja, da te starci tjeraju iz kuće..
A onda se ko lafo premišljaju i kažu da samo ne žele narkomana u kući....
ustvari tjeranje iz kuće zbog jednog rec.
I ja nemam dovoljno razumjevanja prema njima, ali se trudim, to se vidi....
Ma pslije rec.vidi se govno....
A opet imam dovoljno godina da idem, da se već nekako negdje snadjem... bolje i to nego da ljudi godinama žive u strahu.....
jer mi nikada neće vjerovati....
Samnom je definitivno gotovo....
Ma najbolje da umrem... sada o tome razmišljam.. ništa mi više ne vrijedi....
Ajde da sam se ja drogirala nego jedan jbn recidiv, koji mi se jako zgadio...
i ma nema i, nema više ali...
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Beobandit

Post by Beobandit »

Nisi valjda heroin uzela. Neeeee toooooooo!!!!!!!!!!!
Bar priznajes kao i ja.
klara60

Post by klara60 »

PROČITAJ ME wrote:Eto napravih glupost, recidiv...
I mozes li sada stati na tome, da ne ides dalje u glupost?
Spusti loptu, smiri se...sasvim je normalno da su roditelji razocarani i ti to moras razumjeti...I ti se kajes...i sta sad? Oni te istjeruju, kazes, ali nekako neuvjerljivo, a ti bi kao da ides, da te nema....Smiri se Jaco-odgovornost je na tebi-pocinjes ponovo da se dokazujes. Bolno je i za njih i za tebe. Moras dvostruke snage da ulozis da pokusas povratiti povjerenje. Sjedi kod kuce, ne pravi glupe planove, otvori dusu svojima...i nikada vise ne pravi takvu glupost.
PS-Mnogo mi je zao i krivo sto ti se to desilo nakon 16 mjeseci...i mogu misliti kako je tvojima...jos jednom-smiri se, ne polemisi, kriva si, pokri se usima i pusti da se bura smiri pa onda polako objasni i sebi i njima...
saša-ex

Post by saša-ex »

klara60 wrote:
PROČITAJ ME wrote:Eto napravih glupost, recidiv...
I mozes li sada stati na tome, da ne ides dalje u glupost?
Ne, ne moze se stati. Sve polazi od one najvece prevare-ajde samo jedanput...Ne moze samo jedanput.
SAMO CEO ŽIVOT...
Post Reply