A tako mi je zao...

Doktorka mi predlaze hospitalizaciju, kaze da se to lako moze ponoviti. A ubedjen sam u suprotno...
Moderator: sanela
A, zasto ne bi poslusao doktoricu ? Eto, ti imas volju, mislis da ti se to nece ponoviti, onda tome dodaj strucne podrske. A i brat je u pravu-nemoj sad da ocajavas...bilo-proslo (neka ti je u glavi samo za opomenu)-kreces ponovo...winston85 wrote:Doktorka mi predlaze hospitalizaciju, kaze da se to lako moze ponoviti.
Nije samo recidiv u pitanju, ima jos jedna stvar. Bojim se da me nece tamo zadrzati i napraviti od mene biljku... Ne bas tako, ali nije mi svejedno... Ne znam da li ja mogu da napustim bolnicu kad to pozelim???klara60 wrote:A, zasto ne bi poslusao doktoricu ?
Koliko sam puta krenuo izpocetka i stigao do istog prokletog mesta...klara60 wrote:nemoj sad da ocajavas...bilo-proslo (neka ti je u glavi samo za opomenu)-kreces ponovo...
Nisam ga ocekivao, desio se slucajno kao i svaki put kad pokusavas da to izbegnes, i to na vaskrs...Pawa wrote:Verovatno ni ovaj recidiv nisi ocekivao. Mislim da je ipak najvaznije da nisi nastavio…
Otkud ti taj strah? Koliko ja znam ostaje se u bolnici najduze 21 dan (moze se po potrebi produziti). Mislim da bi ti godilo tamo, razgovori, terapije, neke radionice i sl. Uostalom popricaj s doktorkom.winston85 wrote:Nije samo recidiv u pitanju, ima jos jedna stvar. Bojim se da me nece tamo zadrzati i napraviti od mene biljku... Ne bas tako, ali nije mi svejedno... Ne znam da li ja mogu da napustim bolnicu kad to pozelim???
Pa sigurno, ukoliko budes istrajan, da ces jednog dana izaci iz tog zacaranog kruga...treba da vjerujes u sebe, budes uporan...(da ne pametujem previse, kad znas i sam)..winston85 wrote:Koliko sam puta krenuo izpocetka i stigao do istog prokletog mesta...