Nesto slicno zivotu...
Moderator: sanela
Re: Nesto slicno zivotu...
Anči samo napred,sretno...
Draga Ana, drago mi je da si se odlučila za Detox....ali, to je samo prvi korak. Sam detox ne dovodi do dugoročne promjene koja je preduvjet za apstinenciju.
Tacno je to,ali svaki ovisnik ima ogroman strah od nastupajuce fizicke krize i samo mu je jedno na pameti: Sto bezbolnije skidanje sa "fizike"!sanela wrote:Draga Ana, drago mi je da si se odlučila za Detox....ali, to je samo prvi korak. Sam detox ne dovodi do dugoročne promjene koja je preduvjet za apstinenciju.
Bar je kod mene bilo tako.
narkoman sam al' najlepsi.
Malena drago mi je ako je tako. Nadam se da ces ovoga puta uspeti da se izvuces i to trajno. Stvarno ti to od srca zelim.AnAna_mo wrote:Zato, ljudi moji idem na detox u Sarajevo...
...Imam vremena i znam da to mogu.
Sada po prvi put imam baš jak motiv i pravu želju, sve ono prije je bilo manje-više bezveze.
Cuvaj se i javljaj kako si i da li sve ide po planu.
Pozdrav.
- Param-parcad
ana,seti se mog predloga za detox na svezem vazduhu i prirodi planine gucevo...
Znam ja to Yugo, ali šta poslije detoxa??YugoS wrote:Tacno je to,ali svaki ovisnik ima ogroman strah od nastupajuce fizicke krize i samo mu je jedno na pameti: Sto bezbolnije skidanje sa "fizike"!sanela wrote:Draga Ana, drago mi je da si se odlučila za Detox....ali, to je samo prvi korak. Sam detox ne dovodi do dugoročne promjene koja je preduvjet za apstinenciju.
Bar je kod mene bilo tako.
Problem se ni blizu ne rješava detoxom. Tako se počinje rješavati...
Ja Ani želim svu snagu i sreću od srca i da uradi pravu stvar.
- PROČITAJ ME
Ćao Anći draga... jooj nemaš pojma koliko si mi obradovala, što si se odlučila da ideš na detoks....
Samo naprijed, želim ti svu sreću ovoga svijeta...
Jer vrijeme ide, i ide....
A ja nekako vjerujem da ćeš uspjeti, jer težak je put... ono šta poslije detoksa....
sada nemoj uopće razmišljati, šta poslije.... vrijeme će pokazati, koliko si jaka, šta dalje želiš... to tada nekako samo dolazi....
Sretno Anći....pusa :smt023 :smt041
Samo naprijed, želim ti svu sreću ovoga svijeta...
Jer vrijeme ide, i ide....
A ja nekako vjerujem da ćeš uspjeti, jer težak je put... ono šta poslije detoksa....
sada nemoj uopće razmišljati, šta poslije.... vrijeme će pokazati, koliko si jaka, šta dalje želiš... to tada nekako samo dolazi....
Sretno Anći....pusa :smt023 :smt041
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Anna, ides na detox.................JUPI...
Javi nam se...
Svu srecu ti zelim.
Pomolicu se za tebe veceras...

Javi nam se...
Svu srecu ti zelim.
Pomolicu se za tebe veceras...

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...