metadon
Moderator: sanela
haha koja zakon tema, jebo metadon. ovi ispadi virtualne ljubomore su x puta bolji. imamo virtualni soap ovde kako vidim, a sto je zakon interaktivan je pa mozemo i ucestvovati u njemu.Bezze_Sa wrote:UPS il' ne UPS ipak izofir'o si se haveru.....ipak ovo nije CyberLove da trazis ovdje srodne duse....ja i ARCHY se znamo dok ovaj forum u petama nije ni bio...prema tome mi se nismo ovdje upoznali....iii prestani bezze se shlepati jer trosis energiju bezze...ovo vazi i za sve ostale....

stiks, prijatelju, ti bi kako vidim ovde mogao dobiti po picki kako se ovaj bezze naorozio.

p.s.
kad se vec pominje koga bi se na forumu opalilo - ramoni ne bih ni ja oprostio (zbog intelekta naravno

btw, bezze, smijem li napisati da bih i arci opalio ili je i meni dobiti po picki?

i am what i am and what will be will be
hajde ne skreci sa teme nego reci koga bi opalio na forumu... na metadonu ili ne? 
ja inace nisam nikada karao na metadonu jer ga nikada nisam cestito ni pio... ono da ga pijem sada tjednima ili mjesecima, samo ponekad da krizu utucem... pa ti ne mogu odgovoriti. jedino sam drkao a to boga mi potraje.

ja inace nisam nikada karao na metadonu jer ga nikada nisam cestito ni pio... ono da ga pijem sada tjednima ili mjesecima, samo ponekad da krizu utucem... pa ti ne mogu odgovoriti. jedino sam drkao a to boga mi potraje.

ne pricamo o tome nego o sta-bi-bilo-kad-bi-bilo... znaci pusti masti na volju i ne zajebavaj se na ovako ozbiljnoj temi.styx wrote:Ma izgleda da na forumu necemo ni vidjeti, a kamoli nekada dobiti. A, ko zna moj pale, mozda i bude nesto od naseg truda
![]()
Strpljen - spasen, a do tada...
pobrisace nas sanela.

hahahahahhaha
ludi ste.
ovo je do sada najbolja tema. Jebo metadon ionako je sranje isto kao i dop. Pa se tu i nema nesto puno pricati. Ok spasio je zivote bla bla...ali dosta onda. Isto sranje drugo pakovanje....u bukvalnom smislu.
eto....
a gdje nam je Sanela? nema je.....ni na kafi....
jesi ok SANELA??????
e skrenuh s teme hehhehe.....a kad mi to nismo skrenuli s teme. Mozda je zato i nema.....vidi da je dzabe pricati..... Ma nije valjda.
i neka malo....sta ste se uznemirili
....down boy down!!!! good dog! 
ludi ste.
ovo je do sada najbolja tema. Jebo metadon ionako je sranje isto kao i dop. Pa se tu i nema nesto puno pricati. Ok spasio je zivote bla bla...ali dosta onda. Isto sranje drugo pakovanje....u bukvalnom smislu.
eto....
a gdje nam je Sanela? nema je.....ni na kafi....
jesi ok SANELA??????
e skrenuh s teme hehhehe.....a kad mi to nismo skrenuli s teme. Mozda je zato i nema.....vidi da je dzabe pricati..... Ma nije valjda.
i neka malo....sta ste se uznemirili