Prosto ne znam sta bih mogao napisati da docaram ovaj svoj visednevni psiho-fizicki slom.
Mislio sam da ce mi posle ove preduge grozne zime prolece bas prijati. Kad ono... Skroz sam isrpljen i slomljen.
Mislio sam i da ce mi spoznaja o poslednjem Pegiju pomoci da se u poslednjoj nedelji terapije lakse izborim sa teskim nuspojavama koje mi je svo vreme izazivao. Kad ono... Kao da je odlucio da ih za sam kraj pojaca na maksimum.
Bese ovo izuzetno teskih godinu dana.
Ipak, iskreno verujem da me konacno ceka jedan malo lepsi period u zivotu.
Cak i u ovom stanju taj optimizam nekako izbija preko svega.
Samo jos da mi se vrati i snaga i spreman sam za nove borbe.
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Nista neobicno, vecina ljudi se u ovom dobu, prelaska jednog u drugo godisnje doba, osjeca iscrpljeno, malaksalo i sl. Juce se kod mene na poslu dosta njih zalilo da prethodno noc skoro da nisu oka sklopili, pa su to povezivala sa mjenom...Srecom, to sve brzo prolazi.Fela Kuti wrote:Prosto ne znam sta bih mogao napisati da docaram ovaj svoj visednevni psiho-fizicki slom.
Mislio sam da ce mi posle ove preduge grozne zime prolece bas prijati. Kad ono... Skroz sam isrpljen i slomljen.
ja tužno i nestrpljivo...čekam telefonski poziv ili poruku na netu...jako sam nestrpljiva...
nešto sam pun nemira, onih "leptirića u stomaku". nervozan. poplašen sav.
neam pojma.. sutra počinje weekend, već nakon N-Pazove i Beograda. još ću naštelovati da stignem pred kraj radnog vremena, da me ne maltretiraju kad se vratim, nego pravac kuća...
mada, i kod kuće je postalo tesno, skučeno i počesto, veoma GLASNO!
neam pojma.. sutra počinje weekend, već nakon N-Pazove i Beograda. još ću naštelovati da stignem pred kraj radnog vremena, da me ne maltretiraju kad se vratim, nego pravac kuća...
mada, i kod kuće je postalo tesno, skučeno i počesto, veoma GLASNO!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Stiglo je prolece, ludaci se bolje osecaju...
Meni je ova promena vremena tako prijala, i tako mi prija... ma cudo jedno...
Danas sa caletom sljako na gradjevini, odvalio se od posla. Ne znam kako cu sutra izdraziti...
kull 8)

Meni je ova promena vremena tako prijala, i tako mi prija... ma cudo jedno...
Danas sa caletom sljako na gradjevini, odvalio se od posla. Ne znam kako cu sutra izdraziti...
kull 8)
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Osecam se bas kull 8)
preaktivno!
ustao prerano, vodio klinca na Novosadski polumaraton (takmičio se u predškolskoj grupi), malo nešto odmorio, kasnije opet u šetnju iz koje nas vetar vratio kućama posle samo pola sata.
kod kuće sredio svoj radni deo a posle toga napravio "probu" torte za ženin rodjus.
sad kuckam malo po netu a onda treba da oribam dete, sebe i ubacim nas u krevete što ranije i pripremim se za radnu nedelju, koja kreće od sutra i traje samo 4 dana a onda se 4 dana i odmaramo.. pošteno.
ne osećam se loše, sve u svemu..
e da, ugrabio sam i oko 50 sati čistoće, koje sam isprljao negde izmedju torte i sredjivanja svog radnog dela..
ustao prerano, vodio klinca na Novosadski polumaraton (takmičio se u predškolskoj grupi), malo nešto odmorio, kasnije opet u šetnju iz koje nas vetar vratio kućama posle samo pola sata.
kod kuće sredio svoj radni deo a posle toga napravio "probu" torte za ženin rodjus.
sad kuckam malo po netu a onda treba da oribam dete, sebe i ubacim nas u krevete što ranije i pripremim se za radnu nedelju, koja kreće od sutra i traje samo 4 dana a onda se 4 dana i odmaramo.. pošteno.
ne osećam se loše, sve u svemu..
e da, ugrabio sam i oko 50 sati čistoće, koje sam isprljao negde izmedju torte i sredjivanja svog radnog dela..
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"

Nakon visemjesecnog sivila pojavilo se Sunce!

narkoman sam al' najlepsi.
kull sam ja... 8)
Spremna za produženi vikend.