JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
palefaced

Post by palefaced »

hm, kao sto sam i pretpostavljao - otkrivanje tople vode.
pa i vrapci na grani vec znaju koliko je jaka moc autosugestije... recimo dobar primjer kada sam gledao nekakvu dokumentarnu emisiju gdje su hipnotizirali covjeka i doktor mu sada govori:
evo przim te sada cigaretom - istodobno dodirujuci mu nadlakticu vrhom olovke.
covjeku na tome mjestu iskoci plik jer on je utripan kako ga je ovaj sprzio pljugom.
e sada, sve je to lijepo... ali je li u toj knjizi opisana nekakva metodologija kojom bi covjek mogao biti u stanju tu moc i svjesno koristiti ili onako cisto mlate praznu slamu? (special thanks to twillight zone :-D)
sve nekako imam osjecaj a je ovo drugo u pitanju jer navikao sam nekako uvijek od tih kojekakvih prosvjetljivaca dobijati muda pod bubrege.
i am what i am and what will be will be
mise en place

eeee

Post by mise en place »

rode dok se sam nepogrbish ,mane shtani

ali pishe neshto kao ,ako sa osjecate bogatim,postacete takvim...

ali kako da se osjecash bogatim kad nemash"genge" u dzepu
pa ti onda nahrani podsvjest kad si i sam gladan.

ali....mozda ima tu neshto
palefaced

Post by palefaced »

ma na sve te price bi moja pokojna baba rekla: gledaj ti sine moj od cega zivis. :D

moja baba ti je inace bila legenda, bas sada dobrodosla anegdotica uz ovu temu:
sjedimo davno (jos u doba kada sam tek poceo duvati i cugati onako hardcore) ja i jedna moja tadasnja djevojka, onako nesto filozofiramo na terasi o tome kako je sve u kurcu, ne valja, zivot je za kurca... one tipicno pubertetske price nekakve o (be)smislu zivota... a moja baba nas slusa kroz prozor.
i sad, nasrali smo se mi tu posteno jedno sat vremena, ulazimo u kucu... kad ce ti moja baba nama:
morate ba djeco zivit. :D

i to je to, zena je turbo u pravu. sa te 4 rijeci opucala tocno u bit i rijesila je sve dileme i nedoumice nas kvazi pametnjakovica.
moras zivjeti i to ti je to. amen!
Erineja

Post by Erineja »

Lepe si joj ideje dala Pepeljugo! :smt093 Sta mislis o tome da ona stvarno iskoristi neku od tvojih ideja za vecni san?!
A ti ces mi Zvrky platiti za ovo nocas!!! Doci cu tamo i izlemacu te, majke mi! Kako ovako nesto uopste moze da ti padne na pamet?!
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
zvrky

Post by zvrky »

:smt102
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
starkid

Post by starkid »

E Palefaced, možda smo imali istu babu...

Uglavnom, ja da citiram malo moju babu, ex babu ustvari... "svako ima svoj problem i svako misli da je njegov najveći"... problem.. . :)

Zvrky, tako i ja, u mom straight životu, imam neke probleme koji su, jel, meni ogromni i teški i nerešivi. I loše dane, i loše poteze, i loše prognoze i svašta još nešto loše.

Tako i svi ljudi na planeti. Logično...

Ja ne znam kako oni razmišljaju... verovatno ih ima raznih... ali, moje je stanovište da je svako od nas svoj bog i svako od nas sa svojim životom ima pravo da uradi šta god hoće. I da se ubije, ako to hoće. Doduše, za moj rezon života, to je nešto najgluplje što čovek može u životu da uradi - da se ubije!? Ja ovaj sada trenutak ne bih menjala ni za šta na svetu... trenutak kada te iskreno volim i osećam. I mislim da sam ja od njega veća i jača, ne ti... nije prazna fraza, da bi se ti bolje osećala... Htedoh samo reći da je svaki trenutak, pogled, dodir, miris, boja, doživljaj... sve... i lepo i ružno... sve što te na bilo kakav način dojmi... sve je to život, sve je to nova mogućnost... naopako da sve to odbaciš!!!

Baš naopako... :)

Ako hoćeš, pošalji mi broj, da idemo na kafu! :) :)
palefaced

Post by palefaced »

nemoguce, moja baba je unikat... na nju i jesam.
inace, samoubojstva sto se tice ja to ovako vidim - nikad nije kasno, pa uvijek odlazem za kasnije. :-D
starkid

Post by starkid »

ok, ajm sori za babu... :)

ma ja prosto mislim da ne postoji nikada, baš nikada, dovoljno dobar razlog da se neko ubije.

Mislim da je to stvarno glup potez... mislim, jebeš ti sve ako posle nečega ne možeš barem ni da se kaješ ko čovek...
play

Post by play »

Ej mise,a el pishe u toj knjiGi da ako se osecate kao govono da ce te se i sami pogovniti??? OOOu fuck man...e sad cu se ubiti!!! :lol:
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
play

Post by play »

Mmmmhh kako je lepo leskariti u toploj kupki :smt005
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
Locked