malmase wrote:pa brate...pozzdav i tebi.davor wrote:Puno poZdrava Saneli,Sasi,Bobanu,Selmi,Elviri,Joessappi,Zvrki i svim koji me znaju![]()
Samo se odjednom pojavis na forumu,a nema te 1000 godina
Jos jedna majka :(
Re: Jos jedna majka :(
Samo da se zna cesto ja pitam za tebe.Pozdrav
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
Asifa, zao mi kroz sta prolazis i ne znam sta da ti kazem...Ja sam pokusavala s kcerkom na sve nacine (milom,silom, prijetnjom, placem....), vjerovatno je sve to na neki nacin (ali minimalan) uticalo na nju, bar joj je bio sve uzi prostor za manipulaciju, ali pravi uspjeh tj.pocetak borbe protiv tog zla je poceo kad je ONA donijela tu odluku, a mi je podrzali....vec sam dosta pisala o tome...To sto ti sin govori ,kao da ce naci posao i otici od vas-nema nista od toga! Niti ce naci posao, a i kad bi ga nasao ne bi ga zadrzao i opet bi vama. Ako muz ne moze da ti pomogne, ima mozda neki rodjak, kucni prijatelj i sl.neko ko ima autoritet..., a ako nema pomiri se da su majke, uglavnom nosioci te borbe , zato se naoruzaj za nju!
Vidim u kontaktu si sa Davorom, eto imas podrsku, izvor savjeta i sl.Idi na te sastanke, pozovi nekoga od njih kuci,kad je on tu...moras sve pokusati...Zelim ti mnogo snage i srece!
Vidim u kontaktu si sa Davorom, eto imas podrsku, izvor savjeta i sl.Idi na te sastanke, pozovi nekoga od njih kuci,kad je on tu...moras sve pokusati...Zelim ti mnogo snage i srece!
Asifa,javi se...kako si...i ti i porodica...baci koju...pozdrav
Evo i ja da se javim al bez imalo uspjeha.Stanje je sve gore.Prije tri dana mi je ukrao 50 km i ja onako bijesna mu posaljem poruku dabez para nedolazi kuci i tako je i bilo.Nocas je treca noc a njega nema neznam gdje spava i sta jede.Dode kradom oko kuce se sulja ali u kucu ga nema .neznam koliko dugo ce moci ovako ali znam da neide na dobro.POZDRAV....
Izdrazat ces ti to Asifa, a za njega ne brini, snaci ce se za jelo i kad ne bude mogao, doci ce kuci, ako vec nije dosao. Znas li gdje se krece? Sto se ne raspitas kod Davora i drugih gdje su ta mjesta, gdje se ovisnici okupljaju? Tvoj grad je veci od mog, ali opet nije toliko veliki (poznajem ga i ja vrlo dobro) i ja bih se pojavila na tom nekom mjestu, ako nista, tek da me on vidi i da zna da ja znam. Time bi mu suzila prostor (ne pije to puno vode), ali je kod moje kcerke davalo neke rezultate.Mozda ce me neko ruziti zbog ovog prijedloga, ali neka taj neko da bolji prijedlog, samo neka ti pomogne. On je sad u najgoroj fazi kada ti se totalno otima kontroli, ali ne moze to vjecno trajati. Istrpi,istraj,ne popustaj-trazi rjesenje od bivsih ovisnika. Vecina predlaze da on dotakne dno, mozda je to bas sada, te da poslije toga dolazi do trazenja izlaza iz citave situacije.
Hajde,javljaj se pisi sta se desava
Budi jaka
Hajde,javljaj se pisi sta se desava
Budi jaka
Asifa, dugo se ne javljas, sta se desava? Pisi, bice ti lakse, a i brze ces, uz savjete i prijedloge sa foruma doci do puteva za rjesenje problema...
Davore, ako si u kontaktu sa Asifom, reci nam sta ima novo i prenesi joj pozdrave uz zelju da bude jaka i da se ne predaje.
Davore, ako si u kontaktu sa Asifom, reci nam sta ima novo i prenesi joj pozdrave uz zelju da bude jaka i da se ne predaje.
Asifa...javi se,reci šta ima...uf verujem da je teško
Pretpostavljam, mada bih voljela da grijesim, da Asifa sad prolazis tezak period, ako je za utjehu, svi suovisnici smo ga imali, pa zato javi se, pisi sta ima novo, podjeli sa nama, pa ces sigurno naci i neka rjesenja za svoje probleme...
Javi se ...
Javi se ...