e nek ste mi vala rekli, volim da mi se kaže... iako se često znam zadeverati oko bespotrebnih stvari, koje mi se ponekad čine ko bitne, a u stvari nidje veze.
Nego ovo neko vrijeme koje sada živim poslije komune, je mnogo čudno, imam dvije dobre drugarice, koje tako dobro kužim, misle da mi čine uslugu tim što ponekad izadjemo, vjerovatno u svojim primitivnim, provincijalskim glavama i ne mogu dokučiti neku normalu, ne mogu mentalno da dobace...
Pa brate ko da su mentalno zakovale u 18 god, nije mi jasno...
kao da nemam skim izaći, jer stvarno slabo igdje i hodam.. imam toliko obaveza da nemam vremena. to mi je super.
Juče smo bile na jednom izletištu iznad grada, i pričamo onako, smijemo se, i govorim ja kako imam taj i taj problem, u zadnje vrijeme, fizički se slabo osjećam, imam nakvo zujanje u ušima, kratko dišem, jako se znojim,pojačana nervoza... stvarno zabrinjavajuće..
i kako smo jako bliske, kontam saslušat će me, reći koju pametnu.. kad ono jok brate..
Kao ma daj Jaco koji ti je šta si umišljaš...i tako neka šuplja priča.. katastrofa..
Transformisala sam se odmah, nemogu da vjerujem.. naravno na to sam jako drsko i bezobrazno odreagovala, i neka sam... bilo je i onoga ma mrš se u tri lijepe...
Nego mi krivo bilo jer se družimo još od osnovne škole... baš se dobro znamo, i ja upratim da to uopće nisu te djevojke za koje sam ih ja smatrala..
Valjda prije nisam obraćala pažnju, i nije me ni interesovalao... sada jasno vidim i ne svidja mi se....
Inače me uvjek bolilo uho, za grad, ljude općenito, jer ne bih bila danas ovaka.
Ekstremna...
nego m je nešto bilo toliko krivo na samu sebekako sam bila slijepe kod očiju..
valjda misle da mi čne uslugu..kao jadna nema skim vani....
ma nidje veze, stare mi.. al eto.. sada barem znam..
I barem je dobro da se pomalo i nerviram oko ovakvih stvari, nego oko nekadašnjih velikih problema.
jedan drug mi je rekao, ih Jaco da je meni tvoje problemčiće.. hehehe
zabole me riječi meni dragih ljudi...
A ostalo je inače sve ok i pod kontrolom,štomislim da je najbolje u apstinenciji...
Uglavnom pozdrav za vas....
vud bolan ne idi nigdje...