haha, ludilo!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

tko je jaci?

blek stijena
2
29%
zagor te nej
5
71%

Total votes: 7

palefaced

haha, ludilo!!

Post by palefaced »

i am what i am and what will be will be
mise en place

e coko

Post by mise en place »

jebiga ono o sheshelju ne mogu da otvorim ali ..

Zagor-te-nej,shumski duh sa sjekirom naravno,puno je jaci od Black-stene.
Mozda masom i obimom nije veci-shiri ali zato je pravi macher za kretanje po svakakvim terenima i osim toga ima tomahowk a licno se borio i protiv vanzemaljaca.
Kralj darkwoodske shume je napustio tle...i sakrio se u prvim kroshnjama..

cool anketa

jebiga neznam to o sheshelju...
mise
palefaced

Post by palefaced »

smijesno je mada sam jos uvijek zbunjen je li to autenticno ili je neka zajebancija, jebe mater cijelom haskom tribunalu - poimence. :D

a sto se ankete tice, hm.
moguce si i u pravu... ali ma koliko zagor bio vjest borac sjekirom i vjest akrobat - niti bleku nisu strana razna hladna oruzja sto je u mnogim stripovima dokazao koliki je virtuoz sa njima a njegova konstitucija giganta mu je u svakom slucaju jedan veliki plus ako bi mu se zagor privlizio, smrvio bi ga.
dok u drugu ruku, ako bi imali dovoljno prostora za eskivaze i borili se na terenu koji obiluje lijanama i drvecem, tu bi vec zagor bio u prednosti.

jebena dilema rode, ja i dalje nisam siguran.
mise en place

miste no

Post by mise en place »

necu da upetljavam mister no u polemiku ali on je nekako i jedini koji se nacuga ,poudara pjan,i pati za zenama i popushi i batina,dok ova dvojica manje...
sjecam se da i Blek dobije toljagom u glavu pa izgubi svjest...ali zagor ima i utoku osim tomahowka.
palefaced

Post by palefaced »

ima i blek, kuburu.
a mister no je jebi ga qler, ne mozes njega sad tu mijesati jer je totalno drugaciji psiholoski profil, antiheroj.
plus sto ima i avion, on bi jednostavno aterirao na obojicu, pomalo neravnopravno. :D

btw dobro si to sa zenama primjetio, i meni su ova dva kada sada razmisljam o tome bas kao nekakve teske pedercine. :D
jako rijetko neka picka da se pojavi a i kada se pojavi ne pojebu je, plus sto su kada ih covjek pogleda arhetip pedera koji vise u teretenama 24/7. :-D
mise en place

Post by mise en place »

najjace mi je ono kad mister no,pleshe sambu sa onom "mulatom" iz Manausa pa ga pijanog izbace iz kafane i josh ga usput presretnu i pretuku neki dripci(inace brazil je opasan pravo)...i sutradan se budi i skoro se nicega nesjeca sto od cuge sto od batina...ali kaze

"puxa vida" mulata je bila najbolja,i krivo mu sto je nije mlatno,onako dok je imo priliku..

Zagor i Blek ispadoshe dva homasha jebote

mise
palefaced

Post by palefaced »

da, mister no je jebac i po bez daljnjega... jedino mu dilan dog moze u toj disciplini parirati.
ali ova dvojica su ma kako pederasti bili tema pa stoga drzimo se nje inace cu nas obojicu brisati pa banirati.
znaci tko je jaci - blek ili zagor?
mise en place

Post by mise en place »

zagor

mise
palefaced

Post by palefaced »

to rode, to se trazi. idemo slijedeci sada.

p.s.
jesi li dao glas za njega gore u anketi?
mise en place

all right

Post by mise en place »

glasao za zagora-te-nej-a....manitua mi uf!
hiljadu mi bubnjeva darkwooda

citajuci tako dimne signale shumski duh je osjetio da ga vrac "Mojava"zove u pomoc
pred njim je dug put....
Locked