Slike
Moderator: sanela
- PROČITAJ ME
Re: Slike
hehhheee... da wins jel da da se vidi.... sada mi je zdravlje na prvom mjestu... nekada nismo marili za zdravlje ni najmanje... sada radim na sebi u svakom smislu... jooj brate kako je dobro ovako strejt živjeti.. svakim danom sam sve bolja...
Iako u zadnje vrijeme, imam nekih problema sa tjeskobom, teško dišem, kao da je neko uzeo stegu pa mi pritišće prsa,i nakvom nervozom, čovječe, npr. radim, friziram ženu i samo se počnem nenormalno preznojavati, i tresti, najviše stomak, ruke, što ne bih smjeli jer radim ljudima oko glave....
Vjeruj mi da mi se ovo nije nikada dešavalo, dosta je zabrinjavajuće....
Iako su mi mnogi rekli da je to normalna pojava, i da se ne dešava to samo meni, posljedice dugogodišnjeg drogiranja...
Samo mi nije jasno, da mi se to dešava zadnja 2 2 i pol mjeseca.. ni u komuni, ni poslije komune nije mi se to dešavalo.. nego najednom...
eto moj druže veliki pozdrav od mene i za ostalu ekipu... :smt039
Iako u zadnje vrijeme, imam nekih problema sa tjeskobom, teško dišem, kao da je neko uzeo stegu pa mi pritišće prsa,i nakvom nervozom, čovječe, npr. radim, friziram ženu i samo se počnem nenormalno preznojavati, i tresti, najviše stomak, ruke, što ne bih smjeli jer radim ljudima oko glave....
Vjeruj mi da mi se ovo nije nikada dešavalo, dosta je zabrinjavajuće....
Iako su mi mnogi rekli da je to normalna pojava, i da se ne dešava to samo meni, posljedice dugogodišnjeg drogiranja...
Samo mi nije jasno, da mi se to dešava zadnja 2 2 i pol mjeseca.. ni u komuni, ni poslije komune nije mi se to dešavalo.. nego najednom...
eto moj druže veliki pozdrav od mene i za ostalu ekipu... :smt039
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.