Metadonski ovisnik

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Meganfox
Posts: 2
Joined: Thu Sep 13, 2018 12:18 am

Metadonski ovisnik

Post by Meganfox » Thu Sep 13, 2018 12:44 am

Bok svima,tek sam novi na ovom forumu i na prvo sta sam naletjela je autor sanela kako naci preponu nisam bas bila odusevljena.Po zanimanju sam medicinska sestra i zadnjih 3 godine furam heptanonske kapi i zelim nekoga tko ce mi pomoc da se rijesim toga.Zivim zadnje 3god sa deckom koji je sad u zatvoru na dva mjeseca i vidim priliku jer dok je bio kuci on je taj koji je na tome zadnjih 7 godina..i dok je u kuci samnom bio jer trenutno smo nezaposleni svaki tjedan on bi podigao 14bocica ja 14 i to je onda zivo klanje...zelim izaci iz toga od 15god se drogiram teze sa 16 vec heroin pa hepovi pa subovi pa sad snjim bocice ukratko u petak ujutro idem doktoru i zelim pocet skidat ima li tko da mi da podrsku netko od cura tko nije propuh da bude uz mene barem netko jer sam sama u velikoj kuci punoj metadona da prodje ciklus mog skidanja jer od rijeci sam sta napisem nisam onaj lazljivi ovisnik nisam uzeo a izborbardiran treba mi samo netko da mi podrsku da da je tu kad trebam neku rijec da izdrzim.hvala pozzz iz Karlovca

Benedicta
Posts: 2
Joined: Wed Sep 05, 2018 5:14 pm

Re: Metadonski ovisnik

Post by Benedicta » Fri Sep 14, 2018 8:05 pm

Hey draga Meganfox zao mi je sto se osjecas lose i sto si upala u taj otrovni zacarani krug. Za pocetak je jako dobro sto imas bilo kakvu (pa makar minimalnu) zelju za promjenom i da Ti je dosta takvoga stanja. Da Te pitam samo koliko sada imas godina?! Pitam samo da vidim koliko dugo takav nacin zivota prakticiras, jer citam da si veoma mlada pocela.
Slobodno se javi; bit ce nam neizmjerno drago da cujemo kako se trenutno osjecas. Pisi i javljaj se. Drzi se.

Post Reply