Poneka rec

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

JesusMyBestFriend
Posts: 5
Joined: Thu Sep 06, 2018 12:31 am

Poneka rec

Postby JesusMyBestFriend » Thu Sep 06, 2018 1:03 am

Ljudi veliki pozdrav svima, koji su se izborili a najveci onima koji se i dalje bore.
Moje iskustvo sa drogama nazalost nije bas oskudno, pored rata I jos pojedinih trauma, pronasla sam kao i mnogi od vas spas u odredjenom nacinu zivota koji je podrazumevao alkohol, mnogo marihuane koja po mom misljenju nije nimalo bezazlena jer je prskaju svim i svacim i povremeno psihoaktivne supstance.
Mislim da pored snazne zelje da ne razocaram roditelje a i pomalo srece, uspela sam da promenim taj nacin zivota.
Heroin nisam probala, zapravo sam ga jednom u zivotu videla, decko ga je samo istresao ispred mene i usmrknuo na moju nevericu. Nikad necu zaboraviti osecaj koji sam imala kad sam ga prvi put videla, a Bog zna da nisam neko ko se snebiva.
U meni kao da se upalio alarm, osetila sam se kao u prisustvu djavola samog, kao da je neka zla energija bila u tom prahu na stolu.
Da li je to neka dobro odradjena autosugestija ili cinjenica da sam mnogo pricala sa ljudima koji imaju problem sa heroinom, ne znam, medjutim veoma snazan utisak je to ostavilo na mene.
Samim da samim tim sto ga nisam konzumirala, nisam kompetentna da vam solim pamet o karakteru, dont worry be happy jer vidim da nije zezancija.
Procitala sam mnogo vasih ispovesti i osvrnula bih se na decka pod nadimkom YugoStar. Kada sam procitala da je preminuo, osetila sam se bas lose jer nacin njegovog pripovedanja je neverovatan, toliko citljiv, toliko surpvo iskren, nek pociva u miru, beskrajno mi je zao jer imam osecaj da je otisla jedna sjajna i talentovana osoba.
Svaka cast decku pod nadimku Sasa ex I svima onima koji su se iscupali I posvetili se pomaganju drugima u nevolji.
Smatram da svi oni koji su primili Boga i veru u svoje srce, odbacili oholost i ego, su na putu ozdravljenja.
I ja sam se nekad koprcala u tami poroka svoje vrste i mogu da kazem da mi je vera dala snagu u najtezim trenutcima, jer nekako u najtezim trenutcima ostajte vi i Bog, ili vi sami, zavisi za sta se opredelite.
Ne ubedjujem nikoga ni u sta, svako ima pravo da veruj u nesto ili ne veruje, nekog ce mozda izvuci ljubav prema bliznjem svom a ne prema nekoj “apstrakciji” o kojoj ja pricam iz njegovog ugla.
U svakom slucaju, imala sam potrebu da ovo napisem iako nije bas dobro koncipirano, moje misli su samo nabacane, zelela sam da kazem po koju da ne ispadnem samo pasivni posmatrac i da vam svima pozelim mnogo srece.

yasujirozu
Posts: 878
Joined: Sun Feb 01, 2009 10:00 pm

Re: Poneka rec

Postby yasujirozu » Thu Sep 06, 2018 8:43 am

ponukan pominjanjem yugostara, izražavam mišljenje kak bi administratorka foruma, trebala sastavit popis svih za koje zna da nisu više živi, a pisali su ovdje (samo nick-ova, dakako), i pinovat ga pri vrhu početne stranice, jer sve pametne riječi svijeta, koje bilo tko dobronamjeran može ovdje uputit kontra igranja s opijatima, ne mogu bit ni izbliza toliko snažne, koliko unakrsna uporaba tih internet nadimaka, s onim što su pisali - paradoksalno, smrt će ih učiniti življim i stvarnijim u umovima čitatelja ovih stranica, te mogućno, a ako i oni gaze u problem, pedagoški/didaktički ih odvratit od nadaljnjeg sunovrata


Return to “VAŠE ISPOVIJESTI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests