pomoc

Ovdje možete saznati više informacija o programu AN i pronaći podršku ukoliko ste još uvijek ovisni i tražite pravi način uspostavljanja i održavanja apstinencije.

Moderator: sanela

Post Reply
Vlada75
Posts: 1
Joined: Sun Jan 10, 2016 6:02 pm

pomoc

Post by Vlada75 »

Pozdrav,zovem se Vladimir i iz Zrenjanina sam. Na buprenofrinu sam vec nekih dve godine i veoma sam zadovoljan sa njim,smanjio mi je zelju za heroinom skroz. Na zalost javio mi se novi problem a to je da je moja doktorica poslala u policiju da ga pijem pa su mi oduzeli vozacku dozvolu koja mi je bitna za posao. Sve u svemu hteo sam da pitam dal je neko imao slican problem i dal ga je resio. Pada mi na pamet i da se prijavim u privatnu praksu ali neznam dal ce to vredeti. Ako neko ima neko resenje ili ideju voleo bih da javi.
Srdacan pozdrav,
Vladimir,Zrenjanin
User avatar
sanela
Posts: 3910
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Re: pomoc

Post by sanela »

Dobrodošao na forum!

Ja prvi put čujem da doktorica ima pravo poslati informaciju u policiju. Ja bih ti preporučila da kontaktiraš neku organizaciju ili instituciju koja se bavi zaštitom ljudskih prava, te da se informišeš o tome da li doktori imaju pravo da proslijeđuju takve informacije. Informiši se da li imate neki zakon o zaštiti ličnih podataka...
Budi uporan u traženju rješenja.
Post Reply