Haloween
Moderator: sanela
- mise en place
bez texta
e ljudi danas je dan mrtvih ili kako se vec kaze"duhovi" El dia de los difundos ... dajte da se sjetimo onih sto vise nisu s nama,dragi prijatelji ,porodica ,svi oni sto pocivaju u miru ili su u Dantee-ovom ringu.Mi danas moramo da zivimo i da ih se sjecamo .Svuda su oko nas a mi smo sljepi i gluvi i njemi .Treba zapalit svjecu onu i gore i dole prvo za njih a onda i za nas ili samo jednom pomisliti na drage nam...mrtve a tu su zajedno sa nama .d.
- pepeljuga84
- pepeljuga84
Ukrajnjem slučaju ispuni te onim osećajem kratkotrajnog zadovoljstva,kobajagi sreće....
Ali dobro je i to,dok ne dođe novi dan
:axe:
Ali dobro je i to,dok ne dođe novi dan

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
meni ova djeca idu na nerve jer zvone svaki cas a odrasli mi izgledaju kao idioti obuceni u nekakve kostime koji izgledaju kao da ih sio onaj koji je pravio kostime za onu staru betmen seriju.Luna wrote:jeste tako je samo sto je to malo teze u zemlji klovnova gdje od svega naprave salu. Mislim mozda i nije loshe sto je tako.....barem je veselo a ne tuzno. Svi u kostimima, vjestice u duhovi....pa valjda se i to pika:)

i am what i am and what will be will be
jesi i ti negativan! Meni su bas sipmaticna ova djecica....odrasli istina, izgledaju kao debili...mislim radni je dan a oni hodaju po ulici kao mede, mace i sl. U klubu npr, kad je halloween party-maskembal(uvijek sam ga volila).....svi su u ludim kostimima..i skroz je dobra furka. Kakvih sve kostima bude-pa haos. Bude i u gradu...zatvore ulicu i tu raja seta tako u kostimima. Ma ludilo!
ALi ove godine nam je bilo mrsko ustajati i otvarati vrata svaki cas....kao i rezbariti tikvu te stavljati svjecu u nju itd itd....pa smo se sakrili
Kao nismo kod kuce....hehhehe. Dobro nisam mogla bas nikome nista da ne dam-pa sam ipak otvorila vrata jednoj grupi malenih i svima dala pune sake slatkisa
. Sta ces.....volim malu djecu-pogotovo u kostimima tako....i sa veliikiim kesama(od carsafa) punim slatkisa. hehhe
eto...
happy halloween!
A kod nas...je to ipak malo mracniji dan pa... May they rest in peace!!
ova tema je davno skrenula s puta....pa sam se vec i navikla...sadrzaj je mracniji i dublji od vecine...pa je ok.
ps shone dokle si stigao?????
ALi ove godine nam je bilo mrsko ustajati i otvarati vrata svaki cas....kao i rezbariti tikvu te stavljati svjecu u nju itd itd....pa smo se sakrili

eto...
happy halloween!
A kod nas...je to ipak malo mracniji dan pa... May they rest in peace!!
ova tema je davno skrenula s puta....pa sam se vec i navikla...sadrzaj je mracniji i dublji od vecine...pa je ok.
ps shone dokle si stigao?????
ma nisam negativan nego mi jebi ga valja svaki cas ustajati i davati im bombone. ako to ne radim, upamte tko im nije davao slatkisa pa mali zlikovci izgrebu ti auto. 
inace, sad me halovin sjetio na jedan moj dozivljaj vezan uz njega kada sam mislio da sam odlijepio.
u stutgartu sam ja sa ekipom pojeo trip.
i tripovali smo mi skoro cijelu noc po parku... krenuo ja kuci i prolazim pokraj jednoga kluba i kontam tu jos na pivo svratiti pa cu kuci.
ulazim ja - ono jednome izbacivacu oko visi izvaljeno.
drugi ima na vratu ogromnu ranu iz koje se razlila krv... ljudi svi unutra obuceni u nekakvu cudnu odjecu koja varira od star treka do kapetana kuka... enterijer totalno izmjenjen u odnosu na ono kako se ja sjecam da je izgledalo.
po plafonu visi paucina, svuda uokolo gore svijce... ja se jadan sav sjebao.
ne smijem sada ni vracati se nego kako me ona gomila nosi tako i ja idem... i sve kontam u sebi: gotovo je (moje ime) ovaj puta si fakat pukao.
i dosunjam ti se ja nekako do sanka i dalje sav uzasnut, ali bas onaj strah koji mozes samo na tripu osjecati... kontam tu cu pivo popiti pa skontati kako da pobjegnem odavde.... kad tu vidim nekakve letke po sanku poredane na kojima pise da je veceras halovin parti.
e jebo sam i halovin i onoga kome je palo na um organizirati taj parti.

inace, sad me halovin sjetio na jedan moj dozivljaj vezan uz njega kada sam mislio da sam odlijepio.
u stutgartu sam ja sa ekipom pojeo trip.
i tripovali smo mi skoro cijelu noc po parku... krenuo ja kuci i prolazim pokraj jednoga kluba i kontam tu jos na pivo svratiti pa cu kuci.
ulazim ja - ono jednome izbacivacu oko visi izvaljeno.
drugi ima na vratu ogromnu ranu iz koje se razlila krv... ljudi svi unutra obuceni u nekakvu cudnu odjecu koja varira od star treka do kapetana kuka... enterijer totalno izmjenjen u odnosu na ono kako se ja sjecam da je izgledalo.
po plafonu visi paucina, svuda uokolo gore svijce... ja se jadan sav sjebao.
ne smijem sada ni vracati se nego kako me ona gomila nosi tako i ja idem... i sve kontam u sebi: gotovo je (moje ime) ovaj puta si fakat pukao.
i dosunjam ti se ja nekako do sanka i dalje sav uzasnut, ali bas onaj strah koji mozes samo na tripu osjecati... kontam tu cu pivo popiti pa skontati kako da pobjegnem odavde.... kad tu vidim nekakve letke po sanku poredane na kojima pise da je veceras halovin parti.

e jebo sam i halovin i onoga kome je palo na um organizirati taj parti.

i am what i am and what will be will be
- pepeljuga84
- pepeljuga84