Novi Kolac
Moderator: sanela
- vjeraufanjeiljubav
Re: Novi Kolac
Dobrodosao.... gledaj da se drzis dalje drustava sa kojim si djelio dop. I drzi se svako dobro i pozdrav iz frankfurta.
Ako je vazno ostavite komentar na blogu tamo sam cesce. Bog vas blagoslovio.
http://vjeraufanjeiljubav.blog.hr/
http://vjeraufanjeiljubav.blog.hr/
Aldine, cuvaj se sad svega, jos si ti osjetljiv, ranjiv, slab...nastoj da iskoristis tu podrsku bliskih ljudi koju imas, na najbolji nacin i nemoj biti kategorican i preponosan, ako osjetis da ti treba pomoc, da je i zatrazis...
Sve najbolje ti zelim
Budi jak!
Sve najbolje ti zelim
Budi jak!
- VVV -ex prokleti
Pozdrav i dobro došao. Poslušaj Klaru kad ti kaže da te sad tek čeka prava borba i suočavanje sa samim sobom, Iz iskustva znam da su slijedeći mjeseci mnogo zajebani, i stoga bi ti preporučio neki oblik psihoterapije, naravno bez medikamenata(i ja sam se skinuo na suho, ali uz pomoć svoje psihijatrice koja je bila prijateljica moje majke).
Vjeruj mi, koliko god da se osjećaš dobro i jako ,i imaš snažnu volju, važno je imati neki oblik pomoći neke stručne osobe. Ova cesta po kojoj sad hodaš, je ona ravna, i je svijetlo na kraju puta, ali ono što se ne vidi je da je veoma klizava, pa bi bilo dobro da imaš nekog pored sebe, u slučaju da kreneš da se posklizneš da te taj netko uhvati na vrijeme.
Samo hrabro, i polako. Guraj dan po dan, život je sve lijepši iz dana u dan. i nemoj biti presiguran u sebe, jer si sada najranjiviji.
Želim ti sve najbolje i sretno. Pozdrav, .
P.S.- Ako ti se da proćitaj moju ispovijest ( Istinita priča o jednom životu koji je otišao u k...c), pa će ti sve biti jasno
Vjeruj mi, koliko god da se osjećaš dobro i jako ,i imaš snažnu volju, važno je imati neki oblik pomoći neke stručne osobe. Ova cesta po kojoj sad hodaš, je ona ravna, i je svijetlo na kraju puta, ali ono što se ne vidi je da je veoma klizava, pa bi bilo dobro da imaš nekog pored sebe, u slučaju da kreneš da se posklizneš da te taj netko uhvati na vrijeme.
Samo hrabro, i polako. Guraj dan po dan, život je sve lijepši iz dana u dan. i nemoj biti presiguran u sebe, jer si sada najranjiviji.
Želim ti sve najbolje i sretno. Pozdrav, .
P.S.- Ako ti se da proćitaj moju ispovijest ( Istinita priča o jednom životu koji je otišao u k...c), pa će ti sve biti jasno
Svijetlo ne može postajati bez mraka u koji bismo ga stavili