iz šupljeg u prazno

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
brownshugar

iz šupljeg u prazno

Post by brownshugar »

a
Last edited by brownshugar on Tue Jun 15, 2010 12:15 am, edited 1 time in total.
brownshugar

Re: iz šupljeg u prazno

Post by brownshugar »

a
Last edited by brownshugar on Tue Jun 15, 2010 12:13 am, edited 1 time in total.
brownshugar

Post by brownshugar »

a
Last edited by brownshugar on Tue Jun 15, 2010 12:14 am, edited 1 time in total.
brownshugar

Post by brownshugar »

a
Last edited by brownshugar on Tue Jun 15, 2010 12:15 am, edited 1 time in total.
brownshugar

Post by brownshugar »

šta se događa...đanki se skine. raskinuo sa prošlošću, spreman za nove pobjede. No, dok su njegovi vršnjaci vodili normalan život, kako to već društvo nalaže..škola, faks, posao, žena, deca i slične varijacije na temu...đanki je 24 7 bio u potrazi za sljedeći šutom. Na tom putu je ostavio sve prijatelje, dio mozga i živaca, pozitivan stav prema životu i još mnoge stvari koje bi bile neophodne za njegov cv. Dakle škole nema, radnog iskustva još i manje. prati ga nemila reputacija ološi i đavla koji jede malu djecu. u džepu ima barem jednu presudu, a najvjerojatnije je još uvijek na uvjetu. Jbg nemoš se ti đankat godinama a da bar jednom ne padneš ili s dopom ili u nekoj akciji šarenog spektra aktivnosti kojima si nabavljao pare za dop. pa sad ti nađi posao. velika većina poslodavaca kod kojih nije prioritet neka izobrazba traži tu famoznu potvrdu o nekažnjavanju . kao mojne da si sranja radio jer ko zna kakvo ćeš mi sranje tu napravit. dakle bajke o drugoj šansi su teška patka, ako si jednom zajebo, zajebo si zauvijek. dakle, poso 0 bodova. ajmo dalje... čovjek je socijalno biće. pa tako i đaner, neš vjerovat, pogotovo sad kad je bivši. dakle željan druženja, topline, komunikacije. no jedini prijatelji koje ima su naravno drugi đaneri. oni pravi iz mladosti su već odavno digli ruke od njega, previše puta ih je razočarao, zajebo na 1000 načina. a boga mi ni njemu nisu bili napeti jer jednostavno nemaš šta radit s nekim ko nije u điru. to su dva različita svijeta. jbg to je tako. nije da ti njih ne voliš, ali jednostavno si u filmu i nemaš ni vremena ni živaca, a još manje interesa za kao normalne spike. sjećam se kad sam još išla u srednju školu i još nisam bila na dopu ali sam neumorno tukla po kemiji, da sam znala frendove koji ne briju u čudu pitat pa kaj vi radite vani ak se ne drogirate. već tada nisam mogla zamislit život bez droge. u kojoj sam samo zabludi bila. mi smo slobodni, mi znamo uživat u životu, ma bila sam on top of the world...koji ste vi papci. e da, ti papci danas imaju obitelji, karijere..a ja sa 30 godina na rehabilitaciji kod mame i tate. eto ti slobode. a baš si daba... uglavnom, sam, usamljen, vraća se staroj ekipi. jbg, bolje ikakva nego nikakva. i prije nego što se okrene je opet tamo gdje je i bio. samo što je svaki puta sve gore... ajmo dalje...samopouzdanje. jebena stvar. bez samopouzdanja si životni invalid. a đaner i samopouzdanje su si opasno na vi. jbg đank ti fakat uništi svaku ljubav i vjeru u sebe. koliko si puta rekao i zaklinjao se da ćeš nešto napravit i nisi. koliko god si razočarao sve oko sebe, sebe si najviše razočarao. jednostavno nemoš vjerovat šta si si od života napravio. i baš na tu foru sam ja gro puta pala. bože šugar di si šta si..a joooj šta si si napravila....i tako toneš u samosažaljenju....i da, ubiješ bol dopom. pa kako drugačije...ajmo dalje...najvjerojatnije si zbog libo me racku stava pokupio hepatitis, u krizi ti nije bitno jel to sad novi il stari gan, ne da nije bitno, al jbg imaš prioritete, a to u tom času sigurno nije tvoje zdravlje. to znači da ako imaš sreće si samo umoran (vojska te mora ujutro iz kreveta dizat, a popodnevni drijemež je pod mus) i tu i tamo te probode pod rebrima. a ako nemaš sreće ti je jetra u žešćem kurcu, a to vuče za sobom bezbroj ograničenja. ajmo reć da imaš sreće, tu uvijek ostaje prekrasna činjenica prenosive bolesti. dakle, šugav si. e slušaj, ful mi se sviđaš, al moram ti nešto reć, ja ti imam hepatitis. e sad ti fino odi doma probavit tu informaciju, pa mi sutra reci jel se još vidimo... i tako sad kad si se skinuo želiš se ulovit u koštac sa tom bolešturom i odeš na pregled jetre ( godinama naravno nisi bio kod doktora osim po terapiju, što znači da si bio gro po razno raznim bolnicama i domovima zdravlja koje više ne možeš na oči vidjet, ali naravno samo po anesteziju). tamo te dočeka medicinsko osoblje koje se prema tebi ponaša ko da si zadnje smeće (što u njihovim očima i jesi). To ti i nije toliki bed, naviko si. malo te izbaci iz takta, al preživiš. i onda nakon milijon pregleda i poduge liste čekanja dobiješ interferon i ribavirin. i opet si na ganu, samo što ovaj put ne furaš u venu, nego u trbuh. i uplatio si listić u lutriju nuspojava. koja će me zakačit? ispadanje kose, depresija, halucinacije, bolovi u mišićima, bolovi u kostima, visoka temperatura, iscrpljenost do nemogućnosti dizanja iz kreveta...i u tom tonu lista ispisuje stranu A4 formata. i nakon svega toga nije ziher da će terapija uspjet. dakle moguće su sve te muke za ništa...uz sve ove nuspojave ne moram ni govorit koliko puta će đaner pomislit na staru dobru utjehu u dopu....itditditditditditditditditditditiditd.... eto i zato je to toliko proklet začarani krug i zato se skine samo tri posto đanera. tri posto. prestrašno. život se odjednom pokazuje u svoj svojoj krutosti, a đaner je i tako osoba slabe i upitne volje, izmučen psihički i fizički od dugogodišnjeg letanja za dopom. a i jebe ga taj film, ma samo ću jednom da se malo opustim...a jednom-maneee. svjetski smo lašci, ali dok lažemo sve oko sebe, najviše lažemo sami sebe.
ali stvar je u tome da je život borba. nije ni drugima lako. Svi se moraju žrtvovat i prelazit prepreke koje im život zadaje. jbg samo jaki opstaju. slabi se gube u svojim strahovim i kompleksima. moraš dat životu,da bi on tebi dao. i onda znaš - život je lijep, jedan jedini i vrijedan borbe.
brownshugar

Post by brownshugar »

mojih par "eseja"..čisto da si dušu olakšam
pozz prijatelji po nacionalnosti...(šta si ti po nacionalnosti..ja sam nnnnnnarkoman -lepa sela lepo gore)
brownshugar

Post by brownshugar »

prvi post je iz present tajma...dakle da 6 mjeseci čista..dobro 5 i pol, a ostali su neka moja razmišljanja i "anegdote" iz prošlosti
outlow

Post by outlow »

ma da,otprilike tako nekako
ti si mi neki abstraktno-sveobuhvatan narkoman u abstinenciji(jaaaako bitno).
mozda bi bilo bolje da se posvetish nekim drugim stvarima,a ne idealiziranju heroina
jebiga
placamo cjenu duuugo vremena,meni bolje od pateticne smrti u nekoj rupi ili ti w.c.-u
5 i po mjeseci je za svaku pohvalu
a je li to totalna abstinencija? o.k. neracunam sex i r'n'r

shto se vrshnjaka tice,njihov laboralno-socijalni nivo dokucimo jako brzo
svi narkici imaju neke cudne talente

nego,mani se ti tog nekog djonija i guaraj dalje

iz nekih postova kontam da ti je heroin bio religija

kakav zajeb

drz' se
brownshugar

Post by brownshugar »

a
Last edited by brownshugar on Tue Jun 15, 2010 12:16 am, edited 1 time in total.
vudd

Post by vudd »

Ako si-neka si...Samo pisi i guraj :wink:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=59K2kF6o9Tk[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Post Reply