MOLIM VAS POMOĆ... MISLIM DA SE MOJ DEČKO DROGIRA.

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

User avatar
sanela
Posts: 4002
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Re: MOLIM VAS POMOĆ... MISLIM DA SE MOJ DEČKO DROGIRA.

Post by sanela »

jovancica998 wrote: Tue Apr 05, 2022 1:19 am Googlajuci ne zelim da se drogira i slicne stvari , naisla sam na ovaj forum.
Naime,moj decko mi je rekao kad smo se upoznali, da je ovisan i ja sam tu trebala znati i trebala sam prekinuti na vrijeme.
No vrlo sam ga zavoljela u jako kratko vrijeme i iako je cist neko vrijeme,okruzen je ljudima koji konzumiraju na dnevnu bazu. Cesto se pitam jesam li ja sebicna da krenem svojim putem koliko god ga volim?On je svjestan da ja ne zelim da se drogira,razgovarali smo mnogo puta o tom,cak sam u trenucima slabosti pitala i njegove da mi pomognu s tim. Toliko sam ljudi izgubila radi droge da vise nemam snage. Cak sam u zadnje vrijeme postala suicidalna,jer nemam snage se boriti,ali nemam snage ni otici...hjoj, vraticu se brzo
Nisi sebična što želiš da odeš. Ne možeš utjecati na njega da potraži pomoć, ali može ti pomoći sebi i otići. Onda potraži stručnu pomoć, jer ti treba podrška da ustraješ u odluci da odeš. Sretno i misli na sebe!
Post Reply