fenomen GUCHA...
Moderator: sanela
fenomen GUCHA...
Veselje,nema shta...truba, rakija (shljivovitza) i pechenje u izobilju...retko sam posecivao, skoro uvek bi me bilo sramota shto sam Srbin,tu je ljudima bash dozvoljeno da se pijani majmunishu...rasulo jbte...ko je bio i video, razumece zashto to kazem...pishite neshto o tome...zanimaju me mishljenja, chak i ako vam se svidja...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
- pepeljuga84
Re: fenomen GUCHA...
Šta da ti kažem-dok je svinjetine i rakije-mi smo mirni.
Ono što mene nervira je to licemeje-kao na Exit dolaze samo narkomančine da se drogiraju-a u Guči se samo vesele....Ma daj-to je jbt alkoholizam u punom svom jeku i sjaju-čast izuzecima.
Mislim ok ta truba i to-kapiram da dosta Srba ima to u krvi,i ok je veselje,ali brate daj kultivišite se.Mislim ta svinjetina i to-to mi je odvratno.Svi masni musavi pijani.I ta slika sad ide u svet.
Ne znam-ja kapiram da bi sve to moglo nekako da se sredi da ne bude tako prosto i jadno.
I nekako ti Francuzi kad dođu,to mi deluje kao ono-rmbačimo cele godine,i onda dođemo u tamo neku zemlju trećeg sveta Srbiju,da se izdivljamo i ponapijamo-ono iskažemo sve najgore ljudse osobine-jer zaboga to u civilizovanoj državi i na civilizovanom mestu ne možemo.
Još i Velja-Selja Ilić i Mrkonjić svojim prisustvom upriliče priredbu(Selja kao veoma pristojan evropski čovek-i Mrka kao drug i čovek iz naroda....
Mislim svaka čast tim mladim ljudima što se cele godine cimaju i vežbaju da dobiju tu "Prvu trubu"-ali cela ta manifestacija :vom:
Ono što mene nervira je to licemeje-kao na Exit dolaze samo narkomančine da se drogiraju-a u Guči se samo vesele....Ma daj-to je jbt alkoholizam u punom svom jeku i sjaju-čast izuzecima.
Mislim ok ta truba i to-kapiram da dosta Srba ima to u krvi,i ok je veselje,ali brate daj kultivišite se.Mislim ta svinjetina i to-to mi je odvratno.Svi masni musavi pijani.I ta slika sad ide u svet.
Ne znam-ja kapiram da bi sve to moglo nekako da se sredi da ne bude tako prosto i jadno.
I nekako ti Francuzi kad dođu,to mi deluje kao ono-rmbačimo cele godine,i onda dođemo u tamo neku zemlju trećeg sveta Srbiju,da se izdivljamo i ponapijamo-ono iskažemo sve najgore ljudse osobine-jer zaboga to u civilizovanoj državi i na civilizovanom mestu ne možemo.
Još i Velja-Selja Ilić i Mrkonjić svojim prisustvom upriliče priredbu(Selja kao veoma pristojan evropski čovek-i Mrka kao drug i čovek iz naroda....
Mislim svaka čast tim mladim ljudima što se cele godine cimaju i vežbaju da dobiju tu "Prvu trubu"-ali cela ta manifestacija :vom:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Samo neka lochu.......mene tamo nece svet videti.......a ti Francuzi i Englezi Su gori nego mi.....zato i dolaze.....
cucla cucla cuclica
Ja sam dobila malu trubu i mnogo je dora (privezak za kljuceve) 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- pepeljuga84
I posle nek mi neko kaže Zvrky ne duva 
Mislim u trubu

Mislim u trubu

Hahhahahahahha nemoj da unosis nemire ovde medju siroke narodne mase 

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
nece nebrini...
Ma ja znam da ti verujes u mene al ipak nemir je nemir 

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Poenta je ista-razbiti se sto je moguce vise i uzivati u muzici koju volis...Dal u NS-u, dal u Guci, nije neka razlika...Znam puno ljudi koji idu i na jedno i na drugo mesto.
SAMO CEO ŽIVOT...
- pepeljuga84
Oni znaju šta je život