Raja vec neko odredjeno vreme citam vase postove i ispovijesti u nadi da cu i ja uspeti da nekako pokrenem svoju pricu, da istresem sve sto mi je na dusi a toga ima jako mnogo. Naime u mojoj porodici imam jednog aktuelnog rooki-a koji tendeciozno pokazuje afirmaciju prema najtezim oblicima droga, a kako sam i sam prošao taj pakao ne želim da se još nekome u mojoj porodici to desi. Iako nas je bilo 3 u uskom krugu porodice koji smo uživali narkotike što je doslovno slomilo naše roditelje ne vjerujem da bi mogli da prolaze kroz isti pakao i sa ovom osobom.
Pozdrav!!!
A ne znam sta da radim!!!
Moderator: sanela
A ne znam sta da radim!!!
Uživati u istim zadovoljstvima kao da se događaju prvi put privilegija je slabog pamćenja
-
Re: A ne znam sta da radim!!!
Batine, malo pretnji i tako to, zavisi shta subjektu vishe pashe jer neko ne reaguje ni na batine. Uostalom poshto je chlan tvoje prodice ti najbolje znash koje su mu slabosti pa udri po tome. Npr. ja ne bi opsto na ulici jer imam neke loshe tripove i ono da su mi moji na vreme pripretili izbacivanjem iz kuce ne bi stigo do ovoga gde sam danas. Sve zavisi od osobe jbga.
Vozdra X.Kako sam provalio i sam si imao frku oko "ovog",sto nebi bilo lose da napises,pogotovo ako si cist i to.A taj problem u porodici...jebiga,ako je pocetak onda se moze to i fizikom,kako rece pajdo...pisi.
- pepeljuga84
Dobrodošao.I piši.
A mi ćemo se potruditi da prospemo svu pamet sveta
A mi ćemo se potruditi da prospemo svu pamet sveta

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;