Elvira

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

elviratz

Elvira

Post by elviratz »

Zovem se Elvira i dolazim iz Tuzle.Bila sam heroinski ovisnik zajedno sa mužem. Kao i svi drugi narkomani moj život se sastojio od toga kako doći do droge i novca. Prije šest godina oboje smo završili u zatvoru zbog dilanja i tamo sam provela šest mjeseci a muž godinu i pol.Poslije izlazka iz zatvora muž odlazi u centar Reto u splitu a ja u Remar u Puli,a poslije odlazim za Zagreb. U centru sam provela nekoliko mjeseci koji su bili dovoljni da odlučim kako dalje. Željela sam da Isus uđe u moj život i da me on vodi.On me nije iznevjerio došao je.I tako da skratim danas poslije četiri godine ja sam tu u svom gradu sa svojom porodicom. Služim i radim u Evanđeoskoj crkvi u Tuzli.Želim da vas sve ohrabrim da ako želite zaista novi početak u svom životu dopustite Isusu da uđe u vaš život. On će zaista učiniti čudo u vašem životu i životu tvoje porodice.Izbrisaće sve što je bilo loše i davaće vam samo ono najbolje.Ako želite nešto više da znate o meni i mom životu i kako da idete naprijed javite se želim pomoći.Božiji blagoslov
Modesty

Re: Elvira

Post by Modesty »

Dobro nam došla Elvira i hvala na pozitivizmu koji si nam donjela.
savjest

Post by savjest »

Elvira,dobrodošla.Napiši nam malo o utiscima dvije različite komune.Ti si bila u Remaru,a suprug u Retu.
Modesty

Post by Modesty »

piši nam i o periodu kad si izašla iz komune...taj dio resocijalizacije kako je tekao kod vas dvoje.
narcohimno

Post by narcohimno »

cao elvira.pozitivno,nema sta,ali sta da rade ljudi koji nisu nikad pronasli smisao u veri?mislis li da postoji spas za takve?pozdrav
Modesty

Post by Modesty »

ne bi ni ona pronašla vjeru,dragi narchimno da nije otišla u komunu.....svi smo je tamo pronašli.
davor

Post by davor »

Desi Bona :)
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
Modesty

Post by Modesty »

Ej stari moj,a ja baš hoću da ti se javim.....tu sam,dobro sam i svakim danom u svakom pogledu napredujem :lol: :lol:
davor

Post by davor »

hej nisam tebi rekao nego Elviri ,ali eto isto kao i da sam tebi :D
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
Modesty

Post by Modesty »

pa znaš da mi proleti i to glavom,nego kako sam ja kontala da se javim tebi baš tad.....no dobro :D
Post Reply