bili su prisutni plus dva njegovi prijateli tu ( oni dvoje su poceli igrati igru neku , ja mislim da uzrok tog bad tripa je ta igra , koju su oni dvoje igrali snjim )
Proshli su dve nedelje od tog dogadjaja nikako da se smiri , trazio da ide kod hodje , kod neki spiritualista ali sve djabe nishta od pomoci ..... inace nije narkoman , osim acida shto je uzo po neki put i to retko samo na zurcima ...
Ja kao njegov rodjeni brat , koga volim naj vishe u zivotu mnogo sam napet ove dve nedelje (, imao sam probleme sa panikom evo dve god , taman zadnje vreme sam poceo da se opravim ponovo se osecam katastrofa , ponovo imam depresiju , paniku , napetost sve , kada vim mog brata na to stanje )
plzzzz ako neko moze da odgovori na sve ovo bar ce da mi bude lakshe , a poenta cele ove price je da ja sumljam da se on zaglavio na lsd trip za celi zivot , to mene interesuje molim ako neko ima iskustvo na sve ovo neka pishe bilo shta , shto je od pomoci .... ili neki link ,sajt na srpski jezik o ljudima koji ostaju na trip za celi zivot toga se ja plashim .... takve su mu reakcije , bar ja sumljam na to ...ne bi trebalo posle dve nedelje da to josh traje , posle jednog bad tripa ... imao sam i ja bad tripove na hemiju ali nisu trajale ovako , evo dve nedelje , evo danas samo place i lice mu izgleda drugacije koao da nije on !

( nisam toliko aktivan na forum ali citam mnogo ovaj forum uvek mi je pruzio toplinu kada sam se osecao naj loshe )
pozzz svima ....