ISKUSTVA IZ RETO-CENTRA SRBIJA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sonenet

ISKUSTVA IZ RETO-CENTRA SRBIJA

Post by sonenet »

BIVSI SAM ZAVISNIK O DROGAMA PROVEO SAM 2 GOD. U RETO CENTRU BEOGRAD USPESNO SAM ZAVRSIO
PROGRAM.VEC 3 I PO GOD. SAM VAN TOG SVETA DROGE I DANAS SE OSECAM SAVRSENO.
VOLEO BI POMOCI I DATI SAVET SVAKOM KOME JE TO POTREBNO,TAKODJE BI VOLEO DA STUPIM U KONTAKT SA LJUDIMA KOJI SU PROSLI ISTO ONO STO I JA.
saša-ex

Re: ISKUSTVA IZ RETO-CENTRA SRBIJA

Post by saša-ex »

Bravo decko!Odakle si i kako se zoves? I ja sam bio u Retu a subotom u Beogradu imamo i sastanke na kome se okupljaju momci i devojke koji su bili u komunama, mozes da svratis.
SAMO CEO ŽIVOT...
Boban

Post by Boban »

Sale dali mozeš da kazeš kada i gde?Ja sam bio neko kraće vreme od vas u centru ovde u Srbiji i sada sam kako kaze sonenet van svega toga,naravno voleo bih da prisustvujem sastancima. :D
sonenet

Post by sonenet »

Pozdrav Sale.Ja sam Nesa iz Pozarevca vec smo se upoznali u centru,a i znamo se sa onog turnira ako se secas bio sam sa Fekijem?
sonenet

Post by sonenet »

Pozdrav Bobane.Kada si bio u centru u kom periodu,mozda se i znamo vec?
saša-ex

Post by saša-ex »

Pa tako kazi brate :D
Sastanci su u Beogradu, u Siminoj 8, to je Hram Sv. Trojice (protestantska evandjeoska crkva), uvek ste dobrodosli i naravno ne samo vi, vec i svi ljudi koji imaju ili su imali problem sa drogom. Oko nekih detaljnijih informacija mozete me slobodno pozvati na 062/300-181
Sta ima Neso, kako se drzi vas Pozarevacki klan, nadam se da je cela ekipa dobro...
SAMO CEO ŽIVOT...
sonenet

Post by sonenet »

Pozdrav Sale nije lose dobro je drzimo se i borimo nema nam sta drugo nego da se borimo.Kako je kod tebe jel ides nedeljom na sastanke u Resnik?Bio je Arsa kod mene pre 3 4 dana. Sta da ti kazem ja sam zadovoljan,a i secam se mnogo gorih trenutaka u zivotu tako da sam srecan sa ovim sto danas imam i sto zivim.Naravno ima svakodnevnih borbi ali sve je to normalno znam da me razumes sta ti hocu reci.Ne bih menjao ovo nizasta na svetu.Videcu ako budem mogao da svratim sada 1 subote na taj sastanak.ok.
Boban

Post by Boban »

Pozarevac,Pozarevac pa najviše vas tamo ima brate,upoznali smo se Nešo, ja sam iz Apatina i sišao sam sa Avale u Resnik kada si ti izašao.Išao sam u šetnje sa tvojim rođakom koji mi je bio senka često prvih dana na Avali uf bilo je gadno.Sale tebe se sećam sa sastanaka nedeljom prepoznao sam te kada sam došao na forum sa onom slikom sa Titom.Nešo ti si bio na centrali kada sam zvao za ulazak,upoznali smo se na jednom nedeljnom sastanku bio sam jedan od mršavijih u istoriji Reto Srbije.Naravno Sale da ću i ja da dođem malo mi je put duzi i radim svim danima sem nedeljom ali iskopaće se sigurno vremena jer vredi.pozdrav ljudi :D :D :D
davor

Post by davor »

Bobane znas li Jurica iz Pozarevca?Bio je u reto Zagreb?Interesuje me sta je s njim
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
sonenet

Post by sonenet »

Da Bobane ali te se ja nesecam stvarno izvini mnogo je momaka proslo kroz centar a i nismo imali vremena da se upoznamo.Kako si ti sada?Cime se bavis sta radis?
Post Reply