da li je moguce
da li je moguce
da li je moguce da neko ko je probao 4 puta heroin pre 10-15 god.(tako kaze,ne znam da li je istina)nekim sistemom muljanje po ustima i zubima(??ne razumem se uopste,ali to sam prvi put cula),sigurno koristio travu,ekstazi,nikada vise to ne proba,jel moguce da se osoba ne navuce iako je 4 puta probala-konzumirala heroin?
- joesspappa
... sa tom razlikom što se nakon 4-5 puta dop strašno osladi nekim ljudima. Ipak, ako je to bilo pre toliko godina kao što kažeš, to znači da je dotična osoba znala da stane u pravom trenutku, za razliku od nas koji se ovde ispovedamo.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
kako i to ohrabrujuce zvuci-da je znao da stane u pravom trenutku,mada rekla bih sa mnogim stvarima ne zna,npr.voli da pije,i kad pije nema meru(po meni,tj.mnogo popije uvek,nikad ne stane npr.na 2-3 plafon).I rekla sam u nekom drugom postu da sam ga "nahvatala" u toaletu 1 kafica gde izlazi deo njegovog drustva(sva sreca,to nije u gradu gde zivimo,nego u nasem rodnom,gde odemo ponekad-npr.1 u 2 meseca na vikend)-navodno on je uzeo samo 1 dim marihuane koju je tu savio neki decko,a posle toga sam ga videla kroz prozor da usmrkuje nesto-na podlozi ispod ogledala je bilo i kao onih braon listica duvana a i malo nesto jako sitno belog-vec sam rekla,on mi je rekao da je usmrknuo(??)marihuanu ali da ga nista nije uhvatilo,ali ja ne verujem-nikad nisam cula da se ona usmrkuje.Nekoliko puta sam mu nasla ekstazi,nisam smela da mu kazem jer uzasno besni,preti razvodom i hoce da udari ako preturam po dzepovima i po mobilnom,jednom sam bacila u solju pa je tako saznao kad je video da nema(mada nisam priznala)i navodno to je trebao da odnese nekom u tom gradu odakle smo(tad smo se spremali da krenemo,i onda on nije hteo da ide,ja sam sama otisla sa detetom na slavu kod mojih),znaci da u oba grada ima kontakte sa nekim ko konzumira drogu(o cemu naravno ja pojma nemam jer ili laze ili precutkuje),a onda,kako da znam da je ne uzima i sam