da li je moguce

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

Post Reply
EGO

da li je moguce

Post by EGO »

da li je moguce da neko ko je probao 4 puta heroin pre 10-15 god.(tako kaze,ne znam da li je istina)nekim sistemom muljanje po ustima i zubima(??ne razumem se uopste,ali to sam prvi put cula),sigurno koristio travu,ekstazi,nikada vise to ne proba,jel moguce da se osoba ne navuce iako je 4 puta probala-konzumirala heroin?
saša-ex

Post by saša-ex »

Moguce je...
EGO

Post by EGO »

hvala,ti dajes nadu
sanela

Post by sanela »

EGO wrote:hvala,ti dajes nadu
Nada zna biti odgođeno razočarenje.
joesspappa

Post by joesspappa »

Sanela, Ego je pitala da li je moguce NENAVUCI se posle 4 puta uzimanja...
jako moguce chak shta vishe verovatna istina...
Malo je vishe potrebno do navlake... ali samo malo...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
sanela

Post by sanela »

ups :oops:
sorry
raskorak

Post by raskorak »

... sa tom razlikom što se nakon 4-5 puta dop strašno osladi nekim ljudima. Ipak, ako je to bilo pre toliko godina kao što kažeš, to znači da je dotična osoba znala da stane u pravom trenutku, za razliku od nas koji se ovde ispovedamo.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
EGO

Post by EGO »

kako i to ohrabrujuce zvuci-da je znao da stane u pravom trenutku,mada rekla bih sa mnogim stvarima ne zna,npr.voli da pije,i kad pije nema meru(po meni,tj.mnogo popije uvek,nikad ne stane npr.na 2-3 plafon).I rekla sam u nekom drugom postu da sam ga "nahvatala" u toaletu 1 kafica gde izlazi deo njegovog drustva(sva sreca,to nije u gradu gde zivimo,nego u nasem rodnom,gde odemo ponekad-npr.1 u 2 meseca na vikend)-navodno on je uzeo samo 1 dim marihuane koju je tu savio neki decko,a posle toga sam ga videla kroz prozor da usmrkuje nesto-na podlozi ispod ogledala je bilo i kao onih braon listica duvana a i malo nesto jako sitno belog-vec sam rekla,on mi je rekao da je usmrknuo(??)marihuanu ali da ga nista nije uhvatilo,ali ja ne verujem-nikad nisam cula da se ona usmrkuje.Nekoliko puta sam mu nasla ekstazi,nisam smela da mu kazem jer uzasno besni,preti razvodom i hoce da udari ako preturam po dzepovima i po mobilnom,jednom sam bacila u solju pa je tako saznao kad je video da nema(mada nisam priznala)i navodno to je trebao da odnese nekom u tom gradu odakle smo(tad smo se spremali da krenemo,i onda on nije hteo da ide,ja sam sama otisla sa detetom na slavu kod mojih),znaci da u oba grada ima kontakte sa nekim ko konzumira drogu(o cemu naravno ja pojma nemam jer ili laze ili precutkuje),a onda,kako da znam da je ne uzima i sam
EGO

Post by EGO »

vasa iskustva i komentari mi mnogo znace,hvala jos jednom
saša-ex

Post by saša-ex »

Vi ipak imate ozbiljniji problem, muz ti sigurno nije usmrkavao marihuanu, verovatnije je kokain. A to sto te udara je sasvim dovoljno da ga napustis i vise se ne okrenes...
Post Reply